WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    hahahaha :D no to sorry nie zrobisz nim fotki :D
    Nie. Ale przyp**dolić można :D.

Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Nie. Ale przyp**dolić można :D.
    hahahahha

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    buahahahahahaha:D to Twój mąż jest mamutem :P
    Swój swego pozna ;)

Cwalinka, dotik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra ide do kuchni

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc laski <3

Redhotka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc
    tylko switla nie gasic

dotik, Redhotka lubią tę wiadomość

• dotik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja do wyra!!!! dobranoc Dziewczęta!!! <3

i Maniek, chcę jutro rano fotę zobaczyć, możesz ją nawet mikrofalówką zrobić, mi to wisi.

Cwalinka, mik82, marnut, Redhotka lubią tę wiadomość

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak ja was kocham

• mik82 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Dotarłam do 2858 strony i marne szanse, bym resztę nadrobiła, więc napiszę teraz.

1. Przechodzenie na inny serwis uważam za bezsens. Raz, że zrobicie właśnie to z czego niektóre osoby będą naprawdę dumne. To właśnie nazywa się zabieraniem swoich zabawek, których przecież tak nie lubicie... Pomijam tu już aspekt ekonomiczny (osobiście abo mam do października przyszłego roku).
    2. Adminowi nie ma co się dziwić, że usuwa - robi to tylko wtedy gdy ktoś zgłosi, a sam się nie wtrąca, więc sama strona nie jest tu niczemu winna. Regulaminy na wszystkich stronach nie tolerują wulgaryzmów. Oczywiście zamknięte wątki rozwiązałyby ten problem.
    3. Jakąś złość Sylwii jestem w stanie zrozumieć - ona nie chodzi po innych wątkach i nie wypisuje nieprzyjemnych rzeczy na dziewczyny z tego wątku. Chyba trochę za dużo jadu poszło. Niby koniec, już z Tobą nie rozmawiamy, ale wiedząc że czyta ten wątek cały czas były puszczane nie miłe rzeczy... Po co? Dałyście sobie po razie i chyba starczy...

Optymistycznie - tak mi się skojarzyło (z góry zaznaczam, że nie nazywam nikogo idiotą to jest tylko cytat - ujęłabym sama łagodniej):
    Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie – po pewnym czasie zauważasz że świni się to podoba... i se podpis walnę, a co...

Z Gigsą rozmawiałam dzisiaj, bo miałam taką potrzebę, w końcu zabrałam głos i w jej sprawie broniąc jej... Rozumiem ją czemu nie wróciła. Nie chce się denerwować, bo szybko są rzucane niepotrzebne oskarżenia... Przykre to i chyba nie o to nam chodzi.

Uwielbiam Was laski, dlatego szczerze do Was piszę, bo chyba o to nam chodzi, prawda? Zróbmy tak, jak jest w pierwszym wpisie tego wątku - wspierajmy się dalej, a przeszłość zostawmy za sobą. Powtarzam - po co to rozdrapywać i dalej sobie krew psuć?

___
    marnut tupię nóżkami na Twojego testa! :)
    Jak w końcu wyniki Izy?
    W wielu kwestiach się z Tobą zgadzam Kochana...ale jak czytałaś to wiesz też że ja akurat jedyne co napisałam dziś do Sylwii to że jest mi przykro że zgłasza wątki gdzie dziewczyny szukają leków na wsparcie bo z racji tego gdzie mieszkają nie mają innej szansy. Napisałam jej że takim zachowaniem przyczynia się do odbierania im jeszcze bardziej marzeń...i żeby się zastanowiła bo może to do niej wrócić, może sama być kiedyś w takiej sytuacji i napisałam że jej tego nie życzę i jeśli nie chce pomóc niech nie przeszkadza w zamian zamiast normalnej dyskusji dostałam zajebisty wpis pod swoim wykresem...zupełnie niesłuszny, gówniarski i przykry...Dla mnie ta dziewczyna to dno...przykro mi :-( Niczego złego jej nie życzyłam a dostałam głupi wpis który czytają inne laski i w głowę zachodzą o co chodzi....ona dobrze wiedziała co chce zrobić wpisując to pod wykresem a nie na forum. Poza tym mnie również usunęła z przyjaciółek już wczoraj i nawet słowem się o tym nie odezwałam ani wczoraj, ani rano...nie zrobiłam niczego co mogłoby ją sprowokować do takiego świństwa wobec mnie.
    Do Gigsy nic nie mam....napisałam że czekam co ma do powiedzenia po tym co napisała tutaj na forum Amelia i w sumie mnie to przekonało... Jedyne z czym mnie wkurzyła to z tym że po całej dyskusji napisałą "że już nic więcej nie powie" i też jej napisałam co o tym myślę...mam nadzieję, że może kiedyś wróci a jeśli nie to odpisze na priv co u niej i malucha.
    Tyle z mojej strony w temacie
    Chyba gaszę światło :-)

25staraczka25, Redhotka, Redhotka, Iza75 lubią tę wiadomość

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mik82 wrote:
    W wielu kwestiach się z Tobą zgadzam Kochana...ale jak czytałaś to wiesz też że ja akurat jedyne co napisałam dziś do Sylwii to że jest mi przykro że zgłasza wątki gdzie dziewczyny szukają leków na wsparcie bo z racji tego gdzie mieszkają nie mają innej szansy. Napisałam jej że takim zachowaniem przyczynia się do odbierania im jeszcze bardziej marzeń...i żeby się zastanowiła bo może to do niej wrócić, może sama być kiedyś w takiej sytuacji i napisałam że jej tego nie życzę i jeśli nie chce pomóc niech nie przeszkadza w zamian zamiast normalnej dyskusji dostałam zajebisty wpis pod swoim wykresem...zupełnie niesłuszny, gówniarski i przykry...Dla mnie ta dziewczyna to dno...przykro mi :-( Niczego złego jej nie życzyłam a dostałam głupi wpis który czytają inne laski i w głowę zachodzą o co chodzi....ona dobrze wiedziała co chce zrobić wpisując to pod wykresem a nie na forum. Poza tym mnie również usunęła z przyjaciółek już wczoraj i nawet słowem się o tym nie odezwałam ani wczoraj, ani rano...nie zrobiłam niczego co mogłoby ją sprowokować do takiego świństwa wobec mnie.
    Do Gigsy nic nie mam....napisałam że czekam co ma do powiedzenia po tym co napisała tutaj na forum Amelia i w sumie mnie to przekonało... Jedyne z czym mnie wkurzyła to z tym że po całej dyskusji napisałą "że już nic więcej nie powie" i też jej napisałam co o tym myślę...mam nadzieję, że może kiedyś wróci a jeśli nie to odpisze na priv co u niej i malucha.
    Tyle z mojej strony w temacie
    Chyba gaszę światło :-)
    Ja gaszę nie gaszę bo twierdzy pilnuje :-D a właśnie leżę w wannie wiem że to nie zdrowe ale taka ochotę miałam :-D
    Co do tego co napisałaś to żeby każda dziewczyna miała takie podejście jak ty kochana <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mik mowilam ze nie gasimy swiatla :D

mik82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka jecze mozesz lezec ale nie dlugo :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    Staraczka jecze mozesz lezec ale nie dlugo :P
    jestem już :D :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wlasnie zbieram sie do spania
    oczka juz ledwie patrza

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martwie sie o Ashe tak zniknela bez slowa ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    a ja wlasnie zbieram sie do spania
    oczka juz ledwie patrza
    szkoda ale jak mus to idź odpocznij :* jutro będzie lepszy dzień tak myślę :* :* <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    nie martw się jest okej ;) <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 22:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    Asia musi chwile pobyć sama , wróci zawsze wraca :* :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    nie martw się jest okej ;) <3
    a skad wiesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Asia musi chwile pobyć sama , wróci zawsze wraca :* :*
    oki teraz chyba rozumiem
    Asha czekam :* <3

25staraczka25 lubi tę wiadomość

‹‹ 2885 2886 2887 2888 2889 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ