Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Cień cienia nie jest ani odrobinę mocniejszy, więc wygląda to na wadę fabryczną tych testów, o czym wiele dziewczyn na forach pisało. Trudno. Za to IZA MA BLIŹNIAKI
!!!
Amelia, Mik - powodzenia dziś u gina, dziewczyny!
Buziaki i do poczytania, idę dalej spać.
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie z rana z kawka
Przepraszam ze wczoraj tak zniknelam ale musialam...nie daje rady z progesteronommniejsza z tym
Wczoarj rozkurwilo mnie juz na maksa....
Pamietacie ja k wam pisalam o moich watpliwosciach dotyczacych mojej epilepsji, hormonow i ivf??? No niestety sprawdzilo sie to raz i jest jeszcze gorzej niz myslalamale od poczatku
Mojej tescioej facet tez ma epilepsje....i oni poszli to specjalisty z nim w Londynie po cos tam, ale tesciowa przy okazji zapytala i opwiedziala o mojej sytuacjidobra kobieta z niej
i sie kurwa okazuje....i juz mi sie cisnienie podnosi, ze....oni by mi wogole kazali proszki na epilepsje przestac brac!!!!!! Ja jak to uslyszalam to nie moglam uwierzyc kurwa mac.....oni tu maja tak nasrane ze to sie w pale nie miesci.....ten specjalista powiedzial ze ivf sie absolutnie dla mnie nie nadaje!!!! Ze dla mnie priorytetem jest bezhormonalne iui...kurwa jego mac!!!!!!! ...i do tego...wogole bez konsultanta od epilepsji mam wogole gadki z nimi zadnej nie zaczynac....rece mi dziewuszki opadly juz do konca, bo to wszystko moglo byc zrobione w kwietniu gdyby oni tu kurwa mieli jakiekolwiek pojecie o czymkolwiek...stracilam juz jakiekolwiek zaufanie do nich....my nie tylko mamy prawo do tego iui ale oni maja w takiej sytuacji obowiazek nam to dac, ale to juz powinno byc od kwietnia wiadomo, ze to bedzie i skonsultowane ...a nie ..tyle czasu jest zmarnowane....jest listopad i my musimy walczyc o to wszystko
A co by bylo gdybym ja nie wiedziala tego co wiem? Oni by mi leki zabrali i ja bym ataki miala dzien w dzien ...jak mozna byc tak pojebanym ja sie pytam..no jak kurwa mac....mowie wam juz mi sie odechcialo nawet tam jechac
Sorry ze tak sie rozpisalam
Mania przykro mi ze test do tyluale wczesnie jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 06:51
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
witam sie i ja ale niestety tylko na chwile bo zaraz synka musze odprowadzic :-* asha tam ci lekarze nie sa normalni??? poje...ich czy jak??? niedziwie sie ze sie wkurzasz bo toc nienormalne jak mozesz zaprzestac brac leki ktore ci pomagaja i ktore muszisz brac??? kuzwa!!!!!!!!!!!!!!! tule najmocniej jak moge
i wiem wiem ze to banal ale trza miec nadzieje ze bedzie dobrze
maniek powtorz testa innej firmy taka moja rada
hej cwalinko super masz owulke
ale moim okiem moga przesunac ci jeszcze jutro o dzien
zegnam wpadam poznej
-
nick nieaktualnyAsha ciesze sie ze juz jestes
rozumeim ze wiadomosci od tesciowej to sa te ktroe chcialas uslyszec, tylko szkoda ze kurwa tak poznono ale nie pozsotaje mi nic innego jak teraz trzymac za was kciuki
i serio sluzba zdrowia w UK jest beznadziejna, przestaje na nasza narzekac.
i dziwi mnie jedno jak kurwa zabrac leki przeciwadaczkowe?? przeciez to by zagrozilo dziecku gdybys miala codziennie ataki -
rybka wrote:witam sie i ja ale niestety tylko na chwile bo zaraz synka musze odprowadzic :-* asha tam ci lekarze nie sa normalni??? poje...ich czy jak??? niedziwie sie ze sie wkurzasz bo toc nienormalne jak mozesz zaprzestac brac leki ktore ci pomagaja i ktore muszisz brac??? kuzwa!!!!!!!!!!!!!!! tule najmocniej jak moge
i wiem wiem ze to banal ale trza miec nadzieje ze bedzie dobrze
maniek powtorz testa innej firmy taka moja rada
hej cwalinko super masz owulke
ale moim okiem moga przesunac ci jeszcze jutro o dzien
zegnam wpadam poznej
Czesc Rybka
One mi nie pomagaja...one utrzymuja mnie przy zyciu kochana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Asha ciesze sie ze juz jestes
rozumeim ze wiadomosci od tesciowej to sa te ktroe chcialas uslyszec, tylko szkoda ze kurwa tak poznono ale nie pozsotaje mi nic innego jak teraz trzymac za was kciuki
i serio sluzba zdrowia w UK jest beznadziejna, przestaje na nasza narzekac.
i dziwi mnie jedno jak kurwa zabrac leki przeciwadaczkowe?? przeciez to by zagrozilo dziecku gdybys miala codziennie ataki
To nie tylko dziecku by grozilo, epilepsja wbrew pozorom jest choroba smiertelna jezeli nie jest monitorowana i sie nie jest na lekach wlasnieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 07:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny