Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:ja mowie o fizycnzym zmeczeniu a nie rajtek
spoko spoko nadrobimy
Aaaaaaaaa hahhahah myslalam ze moze gadki mu sie nudza hahahah
No ale co on bzykna dwa razy i zmeczonyty mu te badania musisz zrobic bo to podejrzane jest zeby chlop w jego wieku taki zmeczony byl
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Asha tulam i wracaj Ty z tego dzikiego kraju...
Maniek, a może to za wcześnie?
Cwalinko - przynajmniej ovu była, ja ten cykl już chyba spisuje na straty...Kurwa dzisiejsza temperatura mnie rozwaliła na maksa...
Zbieram się do roboty dziewuszki i jak co rano, jak dam radę to z niej popiszę. :-*Cwalinka, rybka, marnut lubią tę wiadomość
-
Redhotka wrote:Cześć dziewczyny!
Asha tulam i wracaj Ty z tego dzikiego kraju...
Maniek, a może to za wcześnie?
Cwalinko - przynajmniej ovu była, ja ten cykl już chyba spisuje na straty...Kurwa dzisiejsza temperatura mnie rozwaliła na maksa...
Zbieram się do roboty dziewuszki i jak co rano, jak dam radę to z niej popiszę. :-*
Heyale skok moze byc pare dni po oeu tak jak u cwalinki wiec jeszcze nic straconego kochana...Cwalinka miala taka sama sytuacje jak ty
Redhotka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Aaaaaaaaa hahhahah myslalam ze moze gadki mu sie nudza hahahah
No ale co on bzykna dwa razy i zmeczonyty mu te badania musisz zrobic bo to podejrzane jest zeby chlop w jego wieku taki zmeczony byl
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć laski w ten pochmurny dzień!
Red, u Ciebie faktycznie podobnie do Cwalinki wykres wygląda. skok jeszcze będzie:) ja się owu doczekałam, Ty też się do czekasz
Mik, zgadzam się z Tobą, dobrze to napisałaś
Asha, tulam. dobrze że już jesteś z namia Ty rozmawialas ze swoim neurologiem o inseminacji?
Asha, rybka, Redhotka, mik82, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
dotik wrote:Cześć laski w ten pochmurny dzień!
Red, u Ciebie faktycznie podobnie do Cwalinki wykres wygląda. skok jeszcze będzie:) ja się owu doczekałam, Ty też się do czekasz
Asha, tulam. dobrze że już jesteś z namia Ty rozmawialas ze swoim neurologiem o inseminacji?
Hahahah tu nie ma czegos takiego jak MOJ neurolog...bylam kiedys u neurologa to mnie tak wkurwil ze powiedzialam ze wiecej nie pojde, gadka byla o ciazy to mi powiedzial ze jak zajde to mi leki bedzie zmienial to powiedzialam niech spierdala bo to jest najglubsze co mozna zrobicnie ma z kim gadac tutaj i tyle
-
dotik wrote:Cześć laski w ten pochmurny dzień!
Co u ciebie? Temka pikna idzie w gorerybka lubi tę wiadomość
-
jestem
asha mocno tule ale pamietaj ze my tu jestesmy tez po to zeby cie wysluchac,zebys mogla sie wykrzyczec jak jest potrzeba...
nie znikaj juz wiecej...cwalinko ja juz z pol roku jade bez abonamentu i nic spoko nawet lepiej bo sie nie jaram bo dostalam iles tam punktow za objaw..tylko doluje troszke ten kolor bialo czarny ale juz sie przyzwyczailam..red jeszcze owu moze ci zaznaczyc wiec glowka do gory i sie nie dolujemy
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:jestem
asha mocno tule ale pamietaj ze my tu jestesmy tez po to zeby cie wysluchac,zebys mogla sie wykrzyczec jak jest potrzeba...
nie znikaj juz wiecej...cwalinko ja juz z pol roku jade bez abonamentu i nic spoko nawet lepiej bo sie nie jaram bo dostalam iles tam punktow za objaw..tylko doluje troszke ten kolor bialo czarny ale juz sie przyzwyczailam..red jeszcze owu moze ci zaznaczyc wiec glowka do gory i sie nie dolujemy
Wiem Rybka ale sa momenty na to zeby sie wykrzyczec i wyplakac wam tutaj a sa momenty na to zeby zniknac i wczoraj byl moment na to zeby zniknac poprostuCwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny