Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Hahahah tu nie ma czegos takiego jak MOJ neurolog...bylam kiedys u neurologa to mnie tak wkurwil ze powiedzialam ze wiecej nie pojde, gadka byla o ciazy to mi powiedzial ze jak zajde to mi leki bedzie zmienial to powiedzialam niech spierdala bo to jest najglubsze co mozna zrobic
nie ma z kim gadac tutaj i tyle
to dupa czarna. no ale jeden plus że dotarło wreszcie do nich że u Ciebie iui a nie in vitro...
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Cwalinka wrote:Asha a ty w ogole z zadnym neurologiam nie gadasz? a jakis polski raz na jakis czas ajkas konsultacja stan zdrowi a czy cos?
Nie...z zadnym...mialam kilka lat temu wszystkie badania zrobione i tyle...tu nie ma z kim gadac i oczym...atakow nie mam ...wiec o czym mam gadac...oni mi w niczym nie pomoga bardziej niz ja sam asobie -
Cwalinka wrote:tak wkurza mnie ten czarnawy kolor i brak terminu przewidywanej @
dotik lubi tę wiadomość
-
dotik wrote:
to dupa czarna. no ale jeden plus że dotarło wreszcie do nich że u Ciebie iui a nie in vitro...
Nie dotarlo wcale...to w Londynie oni to powiedzieli...tutaj jeszcze nikt nic nie wie...dopiero we wtorek jedziemy zeby sie klocic o to -
nick nieaktualnyrybka wrote:no ja np.wiem ilo dniowe mam cykle ile faza po owu itp i zawsze przychodzi jak se obstawie lub nawet nieraz paskuda niedobra przychodzi se wczesniej...dong czeka bierzemy od nowego cyklu i hihihhahah zielenimy sie jak choinki
donga dzis juz nie biore ale od nowego cyklue jedziemyyyyyyyyyyyyyyrybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
z tą owu że była to nie do końca ufna jestem, bo ta temp idzie w górę jakby chciała a nie mogła.
no ale czekam na zagniezdzenie
też się nie mogę przekonać do tego szaro-burego wykresu, ale nie dam im już zarobić!
Cwalinka, Asha, Redhotka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:no ja np.wiem ilo dniowe mam cykle ile faza po owu itp i zawsze przychodzi jak se obstawie lub nawet nieraz paskuda niedobra przychodzi se wczesniej...dong czeka bierzemy od nowego cyklu i hihihhahah zielenimy sie jak choinki
na świętaCwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:z tą owu że była to nie do końca ufna jestem, bo ta temp idzie w górę jakby chciała a nie mogła.
no ale czekam na zagniezdzenie
też się nie mogę przekonać do tego szaro-burego wykresu, ale nie dam im już zarobić! -
rybka wrote:tak na swieta
chociaz moj emek ostatnio stwierdzil ze niewyobraza juz sobie mnie ponownie w ciazy (mial na mysli ze juz to marzenie robi sie takie odlegle)
W sumie to wiem o czym mowiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 07:55