Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
rybka wrote:mniam mniam zupka ogorkowa
ale u mnie dupa ni ma ogorkow a po drugie moj maz ciezki gatunek do zupy ogorkowej zawsze musza byc placki ziemniaczane a wcinaja je michami wiec niechce mi sie stac pol dnia w kuchni i trzec ziemniakow
Oj ja tez nienawidze trzec hahah ale placki uwielbiamCwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Czekanie, bzykanie, nadzieja, testy, walka wszystko
nie mam juz takiej satysfakcji z seksu jak kiedys..widze plodny sluz ba trza bzyknac...
smutne to ale tak jest..nadzieje czy sie udalo ja trace szybko poniewaz moje miesiaczkowe objawy szybko mi sie pojawiaja i nawet tempka tego niezmieni...moge miec swoje objawy a tempka nawet jak bedzie wysoka wiem co mnie czeka jest tego plus bo dlugo sie nie ludze ale i smutne...
Asha, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:hm..u mnie najgorsze jest wlasnie to bzykanie kuzwa niestety ale zrobilo sie to juz pod dzidziusia
nie mam juz takiej satysfakcji z seksu jak kiedys..widze plodny sluz ba trza bzyknac...
smutne to ale tak jest..nadzieje czy sie udalo ja trace szybko poniewaz moje miesiaczkowe objawy szybko mi sie pojawiaja i nawet tempka tego niezmieni...moge miec swoje objawy a tempka nawet jak bedzie wysoka wiem co mnie czeka jest tego plus bo dlugo sie nie ludze ale i smutne...
Ja tez juz mam to samo kochanie z bzykaniemtulam...wali nam na czaszke i tyle
u mnie tempka wali na leb i juz wiadomo co jest na rzeczy i pozamiatane jest
tulam kochana.....dlatego ja juz widze ze nie dam rady dluzej bo z miesiaca na miesiac jest coraz gorzej
-
Cwalinka wrote:Rybiu zrob tortille, albo curry
albo pizze domowa
, albo hamburgerki domowe, pulpety w sosie , spaghetii
mam z nimi przegwizdane jak jedewn cos lubi to drugi nie a ja sorrki niebede sie bawic w dwa obiady o nie
az taka wspaniala niebede do nich
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrybka wrote:tu moj syn prawie nic nielubi co wymienilas oprocz pulpetow
mam z nimi przegwizdane jak jedewn cos lubi to drugi nie a ja sorrki niebede sie bawic w dwa obiady o nie
a co twoj synus lubi?rybka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:tu moj syn prawie nic nielubi co wymienilas oprocz pulpetow
Trzeba ich przeglodzic to wszystko zjedza hahahahCwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:ja czesto robie dwa
a co twoj synus lubi?a maz lubi troszke wiecej bo schabowe(z piersi kurczaka) gulasz z piersi kurczaka oboje jeszcze lubia,dewolaje,i zupy..moj mezus nie zje miesa ze swiniaczka nie zje udka itp a niewspomne o golonce czy zeberkach on jest pan z miasta
-
rybka wrote:hahaiiihhhiii duzo pisac niemusze rosol(byl wczoraj)dzis bedzie chyba z niego pomidorowa,pulpety,schabowe,moze nieraz mielone,steki,i kocha pierogi z miesem je i je je i je je
a maz lubi troszke wiecej bo schabowe(z piersi kurczaka) gulasz z piersi kurczaka oboje jeszcze lubia,dewolaje,i zupy..moj mezus nie zje miesa ze swiniaczka nie zje udka itp a niewspomne o golonce czy zeberkach on jest pan z miasta
Omgto sie nie dziwie ze tu trafilas hahahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 08:16
rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Trzeba ich przeglodzic to wszystko zjedza hahahah
a maz jak niemialabym obiadu odgrzal by se leczo lub golabki ale kuzwa jestem zdania ze jako osoba niepracujaca musze im obiada zawsze zapodac...ale niebawie sie jak nasza cwalinka w dwa obiady nieraz tak ale bbbaaarrrdddzzzzooo rzadko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny