X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    mniam mniam zupka ogorkowa :-D ale u mnie dupa ni ma ogorkow a po drugie moj maz ciezki gatunek do zupy ogorkowej zawsze musza byc placki ziemniaczane a wcinaja je michami wiec niechce mi sie stac pol dnia w kuchni i trzec ziemniakow :-)

Oj ja tez nienawidze trzec hahah ale placki uwielbiam :-D

Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    oo wiem SCHABOWE :D

Ja schabowego to w kazdej chwili hahahahaha

• rybka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Czekanie, bzykanie, nadzieja, testy, walka wszystko :-/
    hm..u mnie najgorsze jest wlasnie to bzykanie kuzwa niestety ale zrobilo sie to juz pod dzidziusia :-( nie mam juz takiej satysfakcji z seksu jak kiedys..widze plodny sluz ba trza bzyknac...:-( smutne to ale tak jest..nadzieje czy sie udalo ja trace szybko poniewaz moje miesiaczkowe objawy szybko mi sie pojawiaja i nawet tempka tego niezmieni...moge miec swoje objawy a tempka nawet jak bedzie wysoka wiem co mnie czeka jest tego plus bo dlugo sie nie ludze ale i smutne...

Asha, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Oj ja tez nienawidze trzec hahah ale placki uwielbiam :-D
    ha ha hi to tak jak moi chlopaki uwielbiaja jesc a nienawidza trzec :-)

Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie nie lubia ziemniaczanych

o ale mozesz zrobic placki z jablkami

• Asha Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    hm..u mnie najgorsze jest wlasnie to bzykanie kuzwa niestety ale zrobilo sie to juz pod dzidziusia :-( nie mam juz takiej satysfakcji z seksu jak kiedys..widze plodny sluz ba trza bzyknac...:-( smutne to ale tak jest..nadzieje czy sie udalo ja trace szybko poniewaz moje miesiaczkowe objawy szybko mi sie pojawiaja i nawet tempka tego niezmieni...moge miec swoje objawy a tempka nawet jak bedzie wysoka wiem co mnie czeka jest tego plus bo dlugo sie nie ludze ale i smutne...

Ja tez juz mam to samo kochanie z bzykaniem <3 tulam...wali nam na czaszke i tyle :-( u mnie tempka wali na leb i juz wiadomo co jest na rzeczy i pozamiatane jest :-/ tulam kochana.....dlatego ja juz widze ze nie dam rady dluzej bo z miesiaca na miesiac jest coraz gorzej

• Asha Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    u mnie nie lubia ziemniaczanych

o ale mozesz zrobic placki z jablkami

Ale ja ziemniaczane lubie :-D

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    Rybiu zrob tortille, albo curry :) albo pizze domowa :D, albo hamburgerki domowe, pulpety w sosie , spaghetii
    tu moj syn prawie nic nielubi co wymienilas oprocz pulpetow :-) mam z nimi przegwizdane jak jedewn cos lubi to drugi nie a ja sorrki niebede sie bawic w dwa obiady o nie :-P az taka wspaniala niebede do nich :-P

Asha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurwa ja w sumie tez mam z tym bzykaniem podobnie czasem fakt mam chcice, ale czasem to juz mnie si epoprostu nie chce bo to nie daje efektow

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    tu moj syn prawie nic nielubi co wymienilas oprocz pulpetow :-) mam z nimi przegwizdane jak jedewn cos lubi to drugi nie a ja sorrki niebede sie bawic w dwa obiady o nie :-P az taka wspaniala niebede do nich :-P
    ja czesto robie dwa

a co twoj synus lubi?

rybka lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:

Trzeba ich przeglodzic to wszystko zjedza hahahah

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz wracam <3

Asha, rybka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    kurwa ja w sumie tez mam z tym bzykaniem podobnie czasem fakt mam chcice, ale czasem to juz mnie si epoprostu nie chce bo to nie daje efektow

Co taz lepiej nam idzie :-/

marnut lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    ja czesto robie dwa

a co twoj synus lubi?

:O za duzo masz czasu czy jak :O

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    ja czesto robie dwa

a co twoj synus lubi?
    hahaiiihhhiii duzo pisac niemusze rosol(byl wczoraj)dzis bedzie chyba z niego pomidorowa,pulpety,schabowe,moze nieraz mielone,steki,i kocha pierogi z miesem je i je je i je je :-) :-P a maz lubi troszke wiecej bo schabowe(z piersi kurczaka) gulasz z piersi kurczaka oboje jeszcze lubia,dewolaje,i zupy..moj mezus nie zje miesa ze swiniaczka nie zje udka itp a niewspomne o golonce czy zeberkach on jest pan z miasta :-P

• Asha Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    hahaiiihhhiii duzo pisac niemusze rosol(byl wczoraj)dzis bedzie chyba z niego pomidorowa,pulpety,schabowe,moze nieraz mielone,steki,i kocha pierogi z miesem je i je je i je je :-) :-P a maz lubi troszke wiecej bo schabowe(z piersi kurczaka) gulasz z piersi kurczaka oboje jeszcze lubia,dewolaje,i zupy..moj mezus nie zje miesa ze swiniaczka nie zje udka itp a niewspomne o golonce czy zeberkach on jest pan z miasta :-P

Omg :O to sie nie dziwie ze tu trafilas hahahah

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 08:16

rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Trzeba ich przeglodzic to wszystko zjedza hahahah
    ta syn jak jest glodny to sam by se zrobil kulki czekoladowe :-P a maz jak niemialabym obiadu odgrzal by se leczo lub golabki ale kuzwa jestem zdania ze jako osoba niepracujaca musze im obiada zawsze zapodac...ale niebawie sie jak nasza cwalinka w dwa obiady nieraz tak ale bbbaaarrrdddzzzzooo rzadko :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybciu powiem tak
    masz przesrane

Asha bo ja w sumie jem co innego niz oni :P dlatego robie dwa ale z reguly szybkie

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Omg :O to sie nie dziwie ze tu trafilas hahahah
    ta i ja tez sie niedziwie ze tu trafilam jestem jzu zryta od podawania tych samych obiadow :-P

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jestem zryta bo robie dwa :P
    i caly czas cos robie i nie siedze na tylku :P

rybka lubi tę wiadomość

‹‹ 2891 2892 2893 2894 2895 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ