Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Waga sie wacha normalnie 2-3 kilo i to normalne jest..przynajmniej u mnie
wiec to jest dobry objaw
poza tym nie ujmuj moich zaslog poza tym waze sie prawie codzienniie kolejna choroba
kurda faktrycznie zryta jestem -
Cześć Ślicznotki! ledwo dziś się z łóżka zwleklam
w weekend szkoła, w bydlobusie do 3miasta. nie lubię!
Cwalinka wrote:a co ja poradze ze mnie sie nie chce, a wzcoraj totalnie mialam nerwa na mloda wiec i wtedy bylo mi na rekezobaczymy dzis
mowie wam @ mnie sie zbliza
jak Ci się zbliża, jak Ty ledwo co po owu jesteśco Ty masz, fazę lutealną 6 dniową?
25staraczka25 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Cwalinka wrote:u mnei sie wacha jedynie w gore ;P
wiec to jest dobry objaw
poza tym nie ujmuj moich zaslog poza tym waze sie prawie codzienniie kolejna choroba
kurda faktrycznie zryta jestem
Absolutnie nie ujmuje...tylko mowie jak u mnie jest...jak sie codziennie wazysz to wiesz jak u ciebie jest ....to nie tak mialo zabrzmiec..przepraszam jak tak zabrzmialoCwalinka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:U mnie ze progesteron spada hahahahah
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydotik wrote:Cześć Ślicznotki! ledwo dziś się z łóżka zwleklam
w weekend szkoła, w bydlobusie do 3miasta. nie lubię!
jak Ci się zbliża, jak Ty ledwo co po owu jesteśco Ty masz, fazę lutealną 6 dniową?
jak juz wczoraj mowilam temu cyklowi nie wierze, mam typowe objawy @powe -
nick nieaktualnyAsha wrote:Absolutnie nie ujmuje...tylko mowie jak u mnie jest...jak sie codziennie wazysz to wiesz jak u ciebie jest ....to nie tak mialo zabrzmiec..przepraszam jak tak zabrzmialo
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:dzesc Dotik
jak juz wczoraj mowilam temu cyklowi nie wierze, mam typowe objawy @powe
to wcześnie bardzo, u Ciebie org to się powinien na zagniezdzenie szykować a nie na @Asha, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Asha wrote:Nie nie...spada