X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • rybka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaassssshhhhhaaaaaa???? gdzie ty?????

Cwalinka lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    faceci o kretach wy o bakach :D heheh :D

marnutku ja juz pisalam :D ja tam widze cien :) jelsi twoj jest podobny :) choc dziwne ze nie ciemnieja.. ale moze masz bardzo rozcienczony mocz :P

Cwalinka, rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek nie pij na noc, mocz bedzie bardizej skonsenctrowany i bedzie ciemniejsda krecha, poza tym walilabym po inny test :D

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    faceci o kretach wy o bakach :D heheh :D

marnutku ja juz pisalam :D ja tam widze cien :) jelsi twoj jest podobny :) choc dziwne ze nie ciemnieja.. ale moze masz bardzo rozcienczony mocz :P
    ale u mnie w ciazy tez test niechcial wyjsc nieraz niewychodza trza odczekac jesczze moze najlepiej niech sika w dniu malpy

marnut, Ania_84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uj wie, Aniu.
    Mógłby zniknąć albo ściemnieć, a tak to dupa :/. Chyba sobie dam spokój do 18.11, bo 17.11 to dzień przyjścia mojej @ - jak się nie pojawi to dopiero wtedy zrobię kolejny test.

rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Uj wie, Aniu.
    Mógłby zniknąć albo ściemnieć, a tak to dupa :/. Chyba sobie dam spokój do 18.11, bo 17.11 to dzień przyjścia mojej @ - jak się nie pojawi to dopiero wtedy zrobię kolejny test.
    zartujesz? kazesz nam tyle czekac?

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    Maniek nie pij na noc, mocz bedzie bardizej skonsenctrowany i bedzie ciemniejsda krecha, poza tym walilabym po inny test :D
    tu tez sie zgodze poniewaz nieraz kobietki pisaly ze na jednym tescie nima kreski a na drugim innej firmy ladan druga kreska :-)

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Uj wie, Aniu.
    moi zdaniem albo kup test innej firmy albo jak piszesz poczekamy do terminu malpy to juz niedlugo a faktycznie co ma byc i tak bedzie lepiej zobaczyc dwie krechy mocniejsze :-)

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaaaaaaaassssssssssssssssssssshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokaldnie :) tak jak rybcia jeste zdania albo inny test albo w dniu @ :D

rybka lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i wziela nam uciekla ehhh

Maniek idz dzis kup inny test i nasikaj z ranca :) PROSZE

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze? Nie mam najmniejszej ochoty latać po szpitalach na badania krwi albo wydawać kasę na kolejne testy, skoro w domu mam jeszcze z 10 :D. Jak jestem w ciąży to jestem.
    Jak nie przyjdzie @ to tez na betę biegać nie będę, jeśli nic się nie będzie działo to odczekam 2-3-4tyg i idę na USG od razu.

rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Szczerze? Nie mam najmniejszej ochoty latać po szpitalach na badania krwi albo wydawać kasę na kolejne testy, skoro w domu mam jeszcze z 10 :D. Jak jestem w ciąży to jestem.
    Jak nie przyjdzie @ to tez na betę biegać nie będę, jeśli nic się nie będzie działo to odczekam 2-3-4tyg i idę na USG od razu.
    hm...dziwne to ale zgadzam sie z toba :-) pisze ze dziwne bo zawsze te namawialam zeby sikaly dziewczynki zeby biegly na bete teraz jestem moze inna ale masz racje poczekaj do malpy dnia siknij i zobaczymy masz racje co bedzie to bedzie :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    hm...dziwne to ale zgadzam sie z toba :-) pisze ze dziwne bo zawsze te namawialam zeby sikaly dziewczynki zeby biegly na bete teraz jestem moze inna ale masz racje poczekaj do malpy dnia siknij i zobaczymy masz racje co bedzie to bedzie :-)
    Rybko - prawda jest bardzo brutalna, ale jeśli jest coś nie w porządku w tak wczesnej ciąży, to zazwyczaj nie da się nic zrobić, bo jest to związane z wadami genetycznymi zarodka, a na to nie ma rady. Jeśli nie ma plamień, kobieta jest zdrowa, nie ma za sobą wcześniejszych poronień - to jestem zdania, że nie ma co panikować i lecieć do lekarza od razu (chyba, że po L4 i w 2 ciążach tak zrobiłam - a teraz to u mnie niepotrzebne, bo jestem na wychowawczym).

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja chyba dlatego nie mam testow w domciu

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Rybko - prawda jest bardzo brutalna, ale jeśli jest coś nie w porządku w tak wczesnej ciąży, to zazwyczaj nie da się nic zrobić, bo jest to związane z wadami genetycznymi zarodka, a na to nie ma rady. Jeśli nie ma plamień, kobieta jest zdrowa, nie ma za sobą wcześniejszych poronień - to jestem zdania, że nie ma co panikować i lecieć do lekarza od razu (chyba, że po L4 i w 2 ciążach tak zrobiłam - a teraz to u mnie niepotrzebne, bo jestem na wychowawczym).
    Maniek ale jak jestes na wychowawczym to zglaszasz chec powrotu do pracy rzucasz L4 i masz kase za L4 i potem macierzynskie normalnie :)

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    Maniek ale jak jestes na wychowawczym to zglaszasz chec powrotu do pracy rzucasz L4 i masz kase za L4 i potem macierzynskie normalnie :)
    Mam wychowawczy do 29.12 :D. Także jakbym chciała skracać to mogłabym skrócić co najwyżej do 18.12, więc chyba gra niewarta świeczki ;D.

Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Mam wychowawczy do 29.12 :D. Także jakbym chciała skracać to mogłabym skrócić co najwyżej do 18.12, więc chyba gra niewarta świeczki ;D.
    a no chyba ze tak :D tak czy siak trzymam kciukia potem w styczniu rzucisz L4 :P hihihi

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    prawde gadasz :-)

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    to ja chyba dlatego nie mam testow w domciu
    zeby niesikac wczasniej ???

‹‹ 2958 2959 2960 2961 2962 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ