Planujesz zajść w ciążę jesienią?

Odkryj dopasowaną formułę z aktywnym folianem na czas starań o dziecko.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • rybka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaassssshhhhhaaaaaa???? gdzie ty?????

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    faceci o kretach wy o bakach :D heheh :D

marnutku ja juz pisalam :D ja tam widze cien :) jelsi twoj jest podobny :) choc dziwne ze nie ciemnieja.. ale moze masz bardzo rozcienczony mocz :P

nick nieaktualny, rybka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek nie pij na noc, mocz bedzie bardizej skonsenctrowany i bedzie ciemniejsda krecha, poza tym walilabym po inny test :D

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    faceci o kretach wy o bakach :D heheh :D

marnutku ja juz pisalam :D ja tam widze cien :) jelsi twoj jest podobny :) choc dziwne ze nie ciemnieja.. ale moze masz bardzo rozcienczony mocz :P
    ale u mnie w ciazy tez test niechcial wyjsc nieraz niewychodza trza odczekac jesczze moze najlepiej niech sika w dniu malpy

nick nieaktualny, Ania_84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uj wie, Aniu.
    Mógłby zniknąć albo ściemnieć, a tak to dupa :/. Chyba sobie dam spokój do 18.11, bo 17.11 to dzień przyjścia mojej @ - jak się nie pojawi to dopiero wtedy zrobię kolejny test.

rybka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Uj wie, Aniu.
    Mógłby zniknąć albo ściemnieć, a tak to dupa :/. Chyba sobie dam spokój do 18.11, bo 17.11 to dzień przyjścia mojej @ - jak się nie pojawi to dopiero wtedy zrobię kolejny test.
    zartujesz? kazesz nam tyle czekac?

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    Maniek nie pij na noc, mocz bedzie bardizej skonsenctrowany i bedzie ciemniejsda krecha, poza tym walilabym po inny test :D
    tu tez sie zgodze poniewaz nieraz kobietki pisaly ze na jednym tescie nima kreski a na drugim innej firmy ladan druga kreska :-)

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Uj wie, Aniu.
    moi zdaniem albo kup test innej firmy albo jak piszesz poczekamy do terminu malpy to juz niedlugo a faktycznie co ma byc i tak bedzie lepiej zobaczyc dwie krechy mocniejsze :-)

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaaaaaaaassssssssssssssssssssshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokaldnie :) tak jak rybcia jeste zdania albo inny test albo w dniu @ :D

rybka lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i wziela nam uciekla ehhh

Maniek idz dzis kup inny test i nasikaj z ranca :) PROSZE

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze? Nie mam najmniejszej ochoty latać po szpitalach na badania krwi albo wydawać kasę na kolejne testy, skoro w domu mam jeszcze z 10 :D. Jak jestem w ciąży to jestem.
    Jak nie przyjdzie @ to tez na betę biegać nie będę, jeśli nic się nie będzie działo to odczekam 2-3-4tyg i idę na USG od razu.

rybka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Szczerze? Nie mam najmniejszej ochoty latać po szpitalach na badania krwi albo wydawać kasę na kolejne testy, skoro w domu mam jeszcze z 10 :D. Jak jestem w ciąży to jestem.
    Jak nie przyjdzie @ to tez na betę biegać nie będę, jeśli nic się nie będzie działo to odczekam 2-3-4tyg i idę na USG od razu.
    hm...dziwne to ale zgadzam sie z toba :-) pisze ze dziwne bo zawsze te namawialam zeby sikaly dziewczynki zeby biegly na bete teraz jestem moze inna ale masz racje poczekaj do malpy dnia siknij i zobaczymy masz racje co bedzie to bedzie :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    hm...dziwne to ale zgadzam sie z toba :-) pisze ze dziwne bo zawsze te namawialam zeby sikaly dziewczynki zeby biegly na bete teraz jestem moze inna ale masz racje poczekaj do malpy dnia siknij i zobaczymy masz racje co bedzie to bedzie :-)
    Rybko - prawda jest bardzo brutalna, ale jeśli jest coś nie w porządku w tak wczesnej ciąży, to zazwyczaj nie da się nic zrobić, bo jest to związane z wadami genetycznymi zarodka, a na to nie ma rady. Jeśli nie ma plamień, kobieta jest zdrowa, nie ma za sobą wcześniejszych poronień - to jestem zdania, że nie ma co panikować i lecieć do lekarza od razu (chyba, że po L4 i w 2 ciążach tak zrobiłam - a teraz to u mnie niepotrzebne, bo jestem na wychowawczym).

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja chyba dlatego nie mam testow w domciu

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Rybko - prawda jest bardzo brutalna, ale jeśli jest coś nie w porządku w tak wczesnej ciąży, to zazwyczaj nie da się nic zrobić, bo jest to związane z wadami genetycznymi zarodka, a na to nie ma rady. Jeśli nie ma plamień, kobieta jest zdrowa, nie ma za sobą wcześniejszych poronień - to jestem zdania, że nie ma co panikować i lecieć do lekarza od razu (chyba, że po L4 i w 2 ciążach tak zrobiłam - a teraz to u mnie niepotrzebne, bo jestem na wychowawczym).
    Maniek ale jak jestes na wychowawczym to zglaszasz chec powrotu do pracy rzucasz L4 i masz kase za L4 i potem macierzynskie normalnie :)

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    Maniek ale jak jestes na wychowawczym to zglaszasz chec powrotu do pracy rzucasz L4 i masz kase za L4 i potem macierzynskie normalnie :)
    Mam wychowawczy do 29.12 :D. Także jakbym chciała skracać to mogłabym skrócić co najwyżej do 18.12, więc chyba gra niewarta świeczki ;D.

nick nieaktualny, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Mam wychowawczy do 29.12 :D. Także jakbym chciała skracać to mogłabym skrócić co najwyżej do 18.12, więc chyba gra niewarta świeczki ;D.
    a no chyba ze tak :D tak czy siak trzymam kciukia potem w styczniu rzucisz L4 :P hihihi

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    prawde gadasz :-)

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    to ja chyba dlatego nie mam testow w domciu
    zeby niesikac wczasniej ???

‹‹ 2958 2959 2960 2961 2962 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ