Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
faceci o kretach wy o bakach
heheh 
marnutku ja juz pisalam
ja tam widze cien
jelsi twoj jest podobny
choc dziwne ze nie ciemnieja.. ale moze masz bardzo rozcienczony mocz
Cwalinka, rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale u mnie w ciazy tez test niechcial wyjsc nieraz niewychodza trza odczekac jesczze moze najlepiej niech sika w dniu malpyAnia_84 wrote:faceci o kretach wy o bakach
heheh 
marnutku ja juz pisalam
ja tam widze cien
jelsi twoj jest podobny
choc dziwne ze nie ciemnieja.. ale moze masz bardzo rozcienczony mocz 
marnut, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzartujesz? kazesz nam tyle czekac?marnut wrote:Uj wie, Aniu.
Mógłby zniknąć albo ściemnieć, a tak to dupa
. Chyba sobie dam spokój do 18.11, bo 17.11 to dzień przyjścia mojej @ - jak się nie pojawi to dopiero wtedy zrobię kolejny test.
rybka lubi tę wiadomość
-
tu tez sie zgodze poniewaz nieraz kobietki pisaly ze na jednym tescie nima kreski a na drugim innej firmy ladan druga kreskaCwalinka wrote:Maniek nie pij na noc, mocz bedzie bardizej skonsenctrowany i bedzie ciemniejsda krecha, poza tym walilabym po inny test

Cwalinka lubi tę wiadomość
-
moi zdaniem albo kup test innej firmy albo jak piszesz poczekamy do terminu malpy to juz niedlugo a faktycznie co ma byc i tak bedzie lepiej zobaczyc dwie krechy mocniejszemarnut wrote:Uj wie, Aniu.
Mógłby zniknąć albo ściemnieć, a tak to dupa
. Chyba sobie dam spokój do 18.11, bo 17.11 to dzień przyjścia mojej @ - jak się nie pojawi to dopiero wtedy zrobię kolejny test.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczerze? Nie mam najmniejszej ochoty latać po szpitalach na badania krwi albo wydawać kasę na kolejne testy, skoro w domu mam jeszcze z 10
. Jak jestem w ciąży to jestem.
Jak nie przyjdzie @ to tez na betę biegać nie będę, jeśli nic się nie będzie działo to odczekam 2-3-4tyg i idę na USG od razu.
rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
hm...dziwne to ale zgadzam sie z tobamarnut wrote:Szczerze? Nie mam najmniejszej ochoty latać po szpitalach na badania krwi albo wydawać kasę na kolejne testy, skoro w domu mam jeszcze z 10
. Jak jestem w ciąży to jestem.
Jak nie przyjdzie @ to tez na betę biegać nie będę, jeśli nic się nie będzie działo to odczekam 2-3-4tyg i idę na USG od razu.
pisze ze dziwne bo zawsze te namawialam zeby sikaly dziewczynki zeby biegly na bete teraz jestem moze inna ale masz racje poczekaj do malpy dnia siknij i zobaczymy masz racje co bedzie to bedzie
-
nick nieaktualnyRybko - prawda jest bardzo brutalna, ale jeśli jest coś nie w porządku w tak wczesnej ciąży, to zazwyczaj nie da się nic zrobić, bo jest to związane z wadami genetycznymi zarodka, a na to nie ma rady. Jeśli nie ma plamień, kobieta jest zdrowa, nie ma za sobą wcześniejszych poronień - to jestem zdania, że nie ma co panikować i lecieć do lekarza od razu (chyba, że po L4 i w 2 ciążach tak zrobiłam - a teraz to u mnie niepotrzebne, bo jestem na wychowawczym).rybka wrote:hm...dziwne to ale zgadzam sie z toba
pisze ze dziwne bo zawsze te namawialam zeby sikaly dziewczynki zeby biegly na bete teraz jestem moze inna ale masz racje poczekaj do malpy dnia siknij i zobaczymy masz racje co bedzie to bedzie 
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyManiek ale jak jestes na wychowawczym to zglaszasz chec powrotu do pracy rzucasz L4 i masz kase za L4 i potem macierzynskie normalniemarnut wrote:Rybko - prawda jest bardzo brutalna, ale jeśli jest coś nie w porządku w tak wczesnej ciąży, to zazwyczaj nie da się nic zrobić, bo jest to związane z wadami genetycznymi zarodka, a na to nie ma rady. Jeśli nie ma plamień, kobieta jest zdrowa, nie ma za sobą wcześniejszych poronień - to jestem zdania, że nie ma co panikować i lecieć do lekarza od razu (chyba, że po L4 i w 2 ciążach tak zrobiłam - a teraz to u mnie niepotrzebne, bo jestem na wychowawczym).
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam wychowawczy do 29.12Cwalinka wrote:Maniek ale jak jestes na wychowawczym to zglaszasz chec powrotu do pracy rzucasz L4 i masz kase za L4 i potem macierzynskie normalnie

. Także jakbym chciała skracać to mogłabym skrócić co najwyżej do 18.12, więc chyba gra niewarta świeczki
.
Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya no chyba ze takmarnut wrote:Mam wychowawczy do 29.12
. Także jakbym chciała skracać to mogłabym skrócić co najwyżej do 18.12, więc chyba gra niewarta świeczki
.
tak czy siak trzymam kciukia potem w styczniu rzucisz L4
hihihi
rybka lubi tę wiadomość
-
prawde gadaszmarnut wrote:Rybko - prawda jest bardzo brutalna, ale jeśli jest coś nie w porządku w tak wczesnej ciąży, to zazwyczaj nie da się nic zrobić, bo jest to związane z wadami genetycznymi zarodka, a na to nie ma rady. Jeśli nie ma plamień, kobieta jest zdrowa, nie ma za sobą wcześniejszych poronień - to jestem zdania, że nie ma co panikować i lecieć do lekarza od razu (chyba, że po L4 i w 2 ciążach tak zrobiłam - a teraz to u mnie niepotrzebne, bo jestem na wychowawczym).

35odc.