Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
faceci o kretach wy o bakach
heheh
marnutku ja juz pisalamja tam widze cien
jelsi twoj jest podobny
choc dziwne ze nie ciemnieja.. ale moze masz bardzo rozcienczony mocz
Cwalinka, rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:faceci o kretach wy o bakach
heheh
marnutku ja juz pisalamja tam widze cien
jelsi twoj jest podobny
choc dziwne ze nie ciemnieja.. ale moze masz bardzo rozcienczony mocz
marnut, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Uj wie, Aniu.
Mógłby zniknąć albo ściemnieć, a tak to dupa. Chyba sobie dam spokój do 18.11, bo 17.11 to dzień przyjścia mojej @ - jak się nie pojawi to dopiero wtedy zrobię kolejny test.
rybka lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:Maniek nie pij na noc, mocz bedzie bardizej skonsenctrowany i bedzie ciemniejsda krecha, poza tym walilabym po inny test
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Uj wie, Aniu.
Mógłby zniknąć albo ściemnieć, a tak to dupa. Chyba sobie dam spokój do 18.11, bo 17.11 to dzień przyjścia mojej @ - jak się nie pojawi to dopiero wtedy zrobię kolejny test.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczerze? Nie mam najmniejszej ochoty latać po szpitalach na badania krwi albo wydawać kasę na kolejne testy, skoro w domu mam jeszcze z 10
. Jak jestem w ciąży to jestem.
Jak nie przyjdzie @ to tez na betę biegać nie będę, jeśli nic się nie będzie działo to odczekam 2-3-4tyg i idę na USG od razu.rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Szczerze? Nie mam najmniejszej ochoty latać po szpitalach na badania krwi albo wydawać kasę na kolejne testy, skoro w domu mam jeszcze z 10
. Jak jestem w ciąży to jestem.
Jak nie przyjdzie @ to tez na betę biegać nie będę, jeśli nic się nie będzie działo to odczekam 2-3-4tyg i idę na USG od razu.pisze ze dziwne bo zawsze te namawialam zeby sikaly dziewczynki zeby biegly na bete teraz jestem moze inna ale masz racje poczekaj do malpy dnia siknij i zobaczymy masz racje co bedzie to bedzie
-
nick nieaktualnyrybka wrote:hm...dziwne to ale zgadzam sie z toba
pisze ze dziwne bo zawsze te namawialam zeby sikaly dziewczynki zeby biegly na bete teraz jestem moze inna ale masz racje poczekaj do malpy dnia siknij i zobaczymy masz racje co bedzie to bedzie
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Rybko - prawda jest bardzo brutalna, ale jeśli jest coś nie w porządku w tak wczesnej ciąży, to zazwyczaj nie da się nic zrobić, bo jest to związane z wadami genetycznymi zarodka, a na to nie ma rady. Jeśli nie ma plamień, kobieta jest zdrowa, nie ma za sobą wcześniejszych poronień - to jestem zdania, że nie ma co panikować i lecieć do lekarza od razu (chyba, że po L4 i w 2 ciążach tak zrobiłam - a teraz to u mnie niepotrzebne, bo jestem na wychowawczym).
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:Maniek ale jak jestes na wychowawczym to zglaszasz chec powrotu do pracy rzucasz L4 i masz kase za L4 i potem macierzynskie normalnie
. Także jakbym chciała skracać to mogłabym skrócić co najwyżej do 18.12, więc chyba gra niewarta świeczki
.
Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Mam wychowawczy do 29.12
. Także jakbym chciała skracać to mogłabym skrócić co najwyżej do 18.12, więc chyba gra niewarta świeczki
.
tak czy siak trzymam kciukia potem w styczniu rzucisz L4
hihihi
rybka lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Rybko - prawda jest bardzo brutalna, ale jeśli jest coś nie w porządku w tak wczesnej ciąży, to zazwyczaj nie da się nic zrobić, bo jest to związane z wadami genetycznymi zarodka, a na to nie ma rady. Jeśli nie ma plamień, kobieta jest zdrowa, nie ma za sobą wcześniejszych poronień - to jestem zdania, że nie ma co panikować i lecieć do lekarza od razu (chyba, że po L4 i w 2 ciążach tak zrobiłam - a teraz to u mnie niepotrzebne, bo jestem na wychowawczym).