Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:ja też nie jestem od początku ale tak się czuję : i dobrze zadomowiłam się i mam nadzieję że na dobre
a moje wnuki beda myslec ze maja zryta babcie na maxa -
nick nieaktualnyCwalinka wrote:no oby na dobre i kurwa na emeryturze o ile dozyje bede z wami klepac w monitor i glupio sie smiac
a moje wnuki beda myslec ze maja zryta babcie na maxatak już to widzę jak będziemy klecić op tym wszystkim
fajnie by było
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:a tak wlasciwie co robilas w pracy ze ci sie buty pomylily?
a ja mam 39 rozmiar a ta dziewczyna 41 :o więc roznica była a wszystkie mamy takie same buty zamawiane z pracy z antyposlizgami
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:mamy wspólną szatnie i po prostu zagadałam się z kolezanką ubrałam buty i poszlam i dopiero po jakimś czasie opatrzę a ja mam kurwa złego buta
a ja mam 39 rozmiar a ta dziewczyna 41 :o więc roznica była a wszystkie mamy takie same buty zamawiane z pracy z antyposlizgami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:a tak w ogole Staraczka co porabiasz calymi dniami?
muszę się ruszyć za pracą ... zrezygnowałam z rejestracji do jobcentre ... a tak to czasem się gdzieś wyjdzie itd. Cwalinka to co większość ...
brakuje mi krasnalka co by mi czas zabierał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 13:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane
Ja tylko na chwilę Estradiol 338 wiec jest cudnie
Będę wieczorem bo czekam na Tomka żeby mi dał zastrzyk a potem mam stomatologa i jadę później do babci i prababci bo juz z dwa tygodnie nie byłam a ta starsza ma już uwaga uwaga 101 lati mam wyrzuty sumienia że tak dawno u nich nie byłam
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Hej Kochane
Ja tylko na chwilę Estradiol 338 wiec jest cudnie
Będę wieczorem bo czekam na Tomka żeby mi dał zastrzyk a potem mam stomatologa i jadę później do babci i prababci bo juz z dwa tygodnie nie byłam a ta starsza ma już uwaga uwaga 101 lati mam wyrzuty sumienia że tak dawno u nich nie byłam
Miłego dnia Prababcia piękny wiek do później
cieszę się bardzo :*Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość