Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
jak to czemu? bo pęcherzyka nie było i temp głupiała a testy owu pozytywne hahaha więcej ich nie robię bo one głupoty pokazują i wkurwiająAsha wrote:A tobie czemu
-
mik82 wrote:jak ktoś ma swoje wysokie tempki tak jak Ty to luta wcale nie musi ich podnosić...to nie jest reguła. Ja mam niskie tempki i mi luta wcale nie podnosi temperatury. Czy ja jadę z lutą czy bez to i tak mam niskie temp
Ale skoku zadnego nie ma tak czy tak
-
nick nieaktualny
-
nie.... o swoim mówiłamAsha wrote:Ale ja myslalam ze o moim wykresie mowisz hahahahha

a Ty masz skok, no co Ty gadasz? Na oczy Ci padło?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 12:08
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie wracajmy do tegomik82 wrote:Staraczka Ty tak poważnie czy też se jaja robisz????
tak ja tak na poważnie pisałam , nie doczytałam wszystkiego skupiłam się na trzech komentarzach
... bo kurde już się w głowie pierdzieli czasami 
Asha ja muszę brać przykład z Ciebie z tym gotowaniem ... tylko najpierw większy zamrażalnik mi jest potrzebny
Miki jakie badania robiłaś ?? ten estradiol czy jeszcze coś innego ??
Ja sobie postawiłam buraczki na barszcz
Cwalinka to podjelaś się nie wykonalnego

Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
Ale owu jest jak wykres jest dwufazowy. Nie musi być z dnia na dzień wyraźny skok, ma być zaznaczona druga faza i to zaledwie o 0,2 stopnia trzy tempki potem nawet gdyby spadła to i tak trzy wyższe świadczą o owu i u Ciebie od 10 dnia cyklu jest druga faza a skok moze być trzy dni przed lub po owu i nie zawsze musisz mieć wykres podobny do poprzednich a weź pod uwagę że miałaś infekcję, antybiotyk itp. Moim zdaniem byłą u Ciebie normalna owu i ja bym ją obstawiała na 11 dc a nawet na 10Asha wrote:Sorry laseczki, zakupy przyjechaly, musze to ogarnac i miche wstawic i bede

Mik...nie ma tam skoku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 12:29
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:nie wracajmy do tego
tak ja tak na poważnie pisałam , nie doczytałam wszystkiego skupiłam się na trzech komentarzach
... bo kurde już się w głowie pierdzieli czasami 
Asha ja muszę brać przykład z Ciebie z tym gotowaniem ... tylko najpierw większy zamrażalnik mi jest potrzebny
Miki jakie badania robiłaś ?? ten estradiol czy jeszcze coś innego ??
Ja sobie postawiłam buraczki na barszcz
Cwalinka to podjelaś się nie wykonalnego

estradiol tylko
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny