Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:do 10 policz Dotik
słuchawek nie masz
najlepiej się wylączyć
no właśnie posiałam gdzieś, mus kupić bo tak się nie da jeździć. oo powiem że na mikolajki chcę, może się dolozy chłopAsha, Iza75, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
swoja droga...jak mnie wkurwia jak ktos tak napierdala głosno w autobusie, pociagu itp....
a juz najbardziej jak widze jak wchodzi taka, siada albo stoi juz chuj tam..ipierwsze co zrobi to myk do torebki za telefon..i napieeeerdaaaalaaaaaaaaa...zeby kurwa jeszcze miala o czym...wkurwiłam sie hahhaAsha, 25staraczka25, dotik, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:no właśnie posiałam gdzieś, mus kupić bo tak się nie da jeździć. oo powiem że na mikolajki chcę, może się dolozy chłop
Ja przeczytalam hahhaha ze na mikolaju chcesz pojezdzic hhahahaha i moze chlop sie dolaczy hahahahamus isc spac
i sie leczyc
marnut, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:swoja droga...jak mnie wkurwia jak ktos tak napierdala głosno w autobusie, pociagu itp....
a juz najbardziej jak widze jak wchodzi taka, siada albo stoi juz chuj tam..ipierwsze co zrobi to myk do torebki za telefon..i napieeeerdaaaalaaaaaaaaa...zeby kurwa jeszcze miala o czym...wkurwiłam sie hahha
noo, to jest dramatprzerabiam to w tramwaju codziennie, bo zawsze się jakiś mistrz znajdzie. im głośniej tym lepiej.
25staraczka25, Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Iza75 wrote:swoja droga...jak mnie wkurwia jak ktos tak napierdala głosno w autobusie, pociagu itp....
a juz najbardziej jak widze jak wchodzi taka, siada albo stoi juz chuj tam..ipierwsze co zrobi to myk do torebki za telefon..i napieeeerdaaaalaaaaaaaaa...zeby kurwa jeszcze miala o czym...wkurwiłam sie hahha
Noooo hahahahahIza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:swoja droga...jak mnie wkurwia jak ktos tak napierdala głosno w autobusie, pociagu itp....
a juz najbardziej jak widze jak wchodzi taka, siada albo stoi juz chuj tam..ipierwsze co zrobi to myk do torebki za telefon..i napieeeerdaaaalaaaaaaaaa...zeby kurwa jeszcze miala o czym...wkurwiłam sie hahhaautobus to najlepsze miejsce do rozwiązywania swoich życiowych problemów
nie wiem może myślą tacy że im ktoś bardzo współczuć będzie ...
dotik, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny