Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŚwięta kiedyś miały swój urok ... Lubię je ale już nie mają takiego znaczenia jak dawniej ... nie wiem z jakiego powodu wy ich nie cierpicie ja chyba głównie że już nie ta rodzina co kiedyś
a głównie z nią mi się kojarzą
ze spędzaniem czasu z rodziną itd.
nie ma co rozwijać temat
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Święta kiedyś miały swój urok ... Lubię je ale już nie mają takiego znaczenia jak dawniej ... nie wiem z jakiego powodu wy ich nie cierpicie ja chyba głównie że już nie ta rodzina co kiedyś
nie ma co rozwijać temat
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Święta kiedyś miały swój urok ... Lubię je ale już nie mają takiego znaczenia jak dawniej ... nie wiem z jakiego powodu wy ich nie cierpicie ja chyba głównie że już nie ta rodzina co kiedyś
nie ma co rozwijać temat
Nie wiem jak ty, ale ja nie jezdze na swieta juz od 10 lat , ale nawet wczesniej nie przepadalam ...a tutaj w uk oni swieta obchodza inaczej...dla nich to jest obiad - prezenty i po swietach, nie ma wigili ani nieczego..i to traci swoj urok calkiem -
25staraczka25 wrote:Święta kiedyś miały swój urok ... Lubię je ale już nie mają takiego znaczenia jak dawniej ... nie wiem z jakiego powodu wy ich nie cierpicie ja chyba głównie że już nie ta rodzina co kiedyś
nie ma co rozwijać temat
25staraczka25 lubi tę wiadomość