Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Nie krzyw sie...razem bedziemy
i będzie git. Przynajmniej porządnie zjecie a pod choinką coś się dla Was wyczaruje
.
Asha, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Jak coś to dawać do mnie - w Święta wszyscy pokwaszeni i podkurwieni, więc Asha nie musi się przejmować jak coś pójdzie nie tak: z nastrojem wpasuje się idealnie. Staraczka - postaraj się nie mieć dobrego humoru
i będzie git. Przynajmniej porządnie zjecie a pod choinką coś się dla Was wyczaruje
.
marnut lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Jak coś to dawać do mnie - w Święta wszyscy pokwaszeni i podkurwieni, więc Asha nie musi się przejmować jak coś pójdzie nie tak: z nastrojem wpasuje się idealnie. Staraczka - postaraj się nie mieć dobrego humoru
.
nie ma to jak świąteczna atmosferamarnut lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
marnut wrote:Jak coś to dawać do mnie - w Święta wszyscy pokwaszeni i podkurwieni, więc Asha nie musi się przejmować jak coś pójdzie nie tak: z nastrojem wpasuje się idealnie. Staraczka - postaraj się nie mieć dobrego humoru
.
Mowisz wkurwiona jestem caly czas? Hmmm...nie dobrze ze mna -
nick nieaktualny