Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dotik wrote:ja czuję, że mój będzie sceptyczny i z dystansem dopóki brzucha nie będę wielkości balona mieć
-
marnut wrote:Nawet nie "to ja zrobiłem?" ale właśnie "to dało się jeszcze jedno zrobić?". No mówię Wam, póki dziecka na ręce nie weźmie, to nie wierzy że ono jest
.
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Wie. Kurwa, trzecie dziecko a ten za każdym razem reaguje tak głupią miną i niedowierzaniem, jakby sądził, że dzieci to bocian przynosi i zastanawiał się "skąd bocian w listopadzie?". Serio. Taką miał minę jak mu test pokazałam.
moze on nie wie ze plemniory ma tam na dole
dotik lubi tę wiadomość
-
ale chyba wiekszosc facetow reaguje niedowierzaniem z mina.. jak to sie stalo
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:My same nie wierzymy no to co sie dziwic facetom
dobra obzarlama sie salatka , buleczki z twarozkiem , i kajmak.. zjedozne..popite kawa.. leb dalej boli .. ;/ -
Asha wrote:Proszki bralas
To mozna przyjac ze podjadlas
wiec nadrobilam..ale dalej jestem glodna .. no ale musze odpoczac ;P -
Asha wrote:No to moze mus drzemnac
leb mnie w sumie rozbolal w autobusie bo siadla kolo mnie babka.. ktora tak jechala wodka ze az mnie zemdlilo..i od tego moemntu w sumie najabrdziej..bo w szkole troche mnie pobolewala ale nie az tak ;/ -
Ania_84 wrote:po kawie teraz nie ma mowy
leb mnie w sumie rozbolal w autobusie bo siadla kolo mnie babka.. ktora tak jechala wodka ze az mnie zemdlilo..i od tego moemntu w sumie najabrdziej..bo w szkole troche mnie pobolewala ale nie az tak ;/
To moze ci przejdzie zarz, nie mysl o tym
Ja tam 3 godzinki drzemnelam dzisiaj skromniea co tam sie bede wstrzymywac
Ania_84, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:To moze ci przejdzie zarz, nie mysl o tym
Ja tam 3 godzinki drzemnelam dzisiaj skromniea co tam sie bede wstrzymywac
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość