Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZ zapasu Amelko
, ale ładnie wyszedł. Niech Ci się tam szybko poprawia i wracaj do nas szybciutko, bo coś mi się tu na oczy rzuciło, że ponoć w ciąży jesteś. I jeszcze kilka innych dziewczyn. Zadziwiające, zważywszy iż jest to forum dla kobiet starających się o dziecko.
A kilka innych ma jakieś objawy ciążowe. Niesamowite.
No i nie jestem pewna czy dobrze doczytałam, ale Dotki ma chyba psa ze schroniska.
Zgadza się wszystko?
rybka, dotik, nick nieaktualny, amelia04072006, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co powiem w NOWYM temacie... Tak mi się nasunęło...
"Od razu mówię wam: gleba i bania, bania, bania i nie ma gościa! Kujawiaczek, heja, heja, bania i jedziesz, jedziesz..."
Jakby ktoś nie skojarzył to link https://www.youtube.com/watch?v=Ir4JF5hWpac
Asha, amelia04072006, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Wiecie co powiem w NOWYM temacie... Tak mi się nasunęło...
"Od razu mówię wam: gleba i bania, bania, bania i nie ma gościa! Kujawiaczek, heja, heja, bania i jedziesz, jedziesz..."
Jakby ktoś nie skojarzył to link https://www.youtube.com/watch?v=Ir4JF5hWpac
Hahahahahah no no hahahahha
rybka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
na co czekac ? powinnas zakonczyc cykl i zaczac nowy - z nadzieja.Redhotka wrote:Chyba jak do 40 dnia nic się nie objawi to łykam, bo nie ma sensu wpędzać się w dni... :> A może powinnam wcześniej?

rybka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrzeba to chyba zweryfikować!marnut wrote:Z zapasu Amelko
, ale ładnie wyszedł. Niech Ci się tam szybko poprawia i wracaj do nas szybciutko, bo coś mi się tu na oczy rzuciło, że ponoć w ciąży jesteś. I jeszcze kilka innych dziewczyn. Zadziwiające, zważywszy iż jest to forum dla kobiet starających się o dziecko.
No i nie jestem pewna czy dobrze doczytałam, ale Dotki ma chyba psa ze schroniska.
Zgadza się wszystko?
nick nieaktualny, dotik, dotik, amelia04072006, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Z zapasu Amelko
Zgadza się wszystko?
Mamut!!!!! loffciam Cię
w ciążę zaszła i jej się humor wyostrzył
Asha, rybka, nick nieaktualny, amelia04072006, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
to dotik ma psa ?? jakiego ??marnut wrote:Z zapasu Amelko
Zgadza się wszystko?
i czemu mi nikt nie powiedzial ze ja w ciazy jestem ??
dotik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo jeśli Dong od Mamucikaamelia04072006 wrote:na co czekac ? powinnas zakonczyc cykl i zaczac nowy - z nadzieja.

i Infolic przyjdą wcześniej, to łyknę Dupka i jadę z tym koksem! Może prezent sobie na święta i urodziny zrobię!
nick nieaktualny, rybka, dotik, amelia04072006, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Magis! zmieniłam zdanie. zostań z nami. jesteś jak promyk słońca w pochmurny dzień. dzięki Tobie Dziewczyny wznoszą się na wyżyny dowcipu. brakowało nam takiego świeżego powiewu!!!
Asha, nick nieaktualny, rybka, nick nieaktualny, amelia04072006, Iza75, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

.

. Ale ogarnęłam futro