Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZ zapasu Amelko
, ale ładnie wyszedł. Niech Ci się tam szybko poprawia i wracaj do nas szybciutko, bo coś mi się tu na oczy rzuciło, że ponoć w ciąży jesteś. I jeszcze kilka innych dziewczyn. Zadziwiające, zważywszy iż jest to forum dla kobiet starających się o dziecko.
A kilka innych ma jakieś objawy ciążowe. Niesamowite.
No i nie jestem pewna czy dobrze doczytałam, ale Dotki ma chyba psa ze schroniska.
Zgadza się wszystko?rybka, dotik, Redhotka, amelia04072006, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co powiem w NOWYM temacie... Tak mi się nasunęło...
"Od razu mówię wam: gleba i bania, bania, bania i nie ma gościa! Kujawiaczek, heja, heja, bania i jedziesz, jedziesz..."
Jakby ktoś nie skojarzył to link https://www.youtube.com/watch?v=Ir4JF5hWpacAsha, amelia04072006, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Wiecie co powiem w NOWYM temacie... Tak mi się nasunęło...
"Od razu mówię wam: gleba i bania, bania, bania i nie ma gościa! Kujawiaczek, heja, heja, bania i jedziesz, jedziesz..."
Jakby ktoś nie skojarzył to link https://www.youtube.com/watch?v=Ir4JF5hWpac
Hahahahahah no no hahahahharybka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Redhotka wrote:Chyba jak do 40 dnia nic się nie objawi to łykam, bo nie ma sensu wpędzać się w dni... :> A może powinnam wcześniej?
rybka, Redhotka, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Z zapasu Amelko
, ale ładnie wyszedł. Niech Ci się tam szybko poprawia i wracaj do nas szybciutko, bo coś mi się tu na oczy rzuciło, że ponoć w ciąży jesteś. I jeszcze kilka innych dziewczyn. Zadziwiające, zważywszy iż jest to forum dla kobiet starających się o dziecko.
No i nie jestem pewna czy dobrze doczytałam, ale Dotki ma chyba psa ze schroniska.
Zgadza się wszystko?marnut, dotik, dotik, amelia04072006, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Z zapasu Amelko
Zgadza się wszystko?
Mamut!!!!! loffciam Cię
w ciążę zaszła i jej się humor wyostrzyłAsha, rybka, Redhotka, amelia04072006, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Z zapasu Amelko
Zgadza się wszystko?
i czemu mi nikt nie powiedzial ze ja w ciazy jestem ??dotik, marnut, Redhotka, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:na co czekac ? powinnas zakonczyc cykl i zaczac nowy - z nadzieja.
i Infolic przyjdą wcześniej, to łyknę Dupka i jadę z tym koksem! Może prezent sobie na święta i urodziny zrobię!
marnut, rybka, dotik, amelia04072006, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Magis! zmieniłam zdanie. zostań z nami. jesteś jak promyk słońca w pochmurny dzień. dzięki Tobie Dziewczyny wznoszą się na wyżyny dowcipu. brakowało nam takiego świeżego powiewu!!!
Asha, marnut, rybka, Redhotka, amelia04072006, Iza75, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.