Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Asha - nie będzie łatwo, rozmowa z idiotami nigdy nie jest łatwa
. Za to cholernie irytująca.
Nic nie mów, 3/4 komentarzy mam od osób, z którymi nie dość że w życiu słowa nie zamieniłam, to nie widziałam ich nawet na forum czy 1 wpisu nie mają. A po zielonej kropce to już wysyp jakiś. Ja nie wiem, skąd one mnie znają czy biorą mój wykres.
a ciebie nie trudno jest znalezc jak i kazda inna poniewaz jak ktos do ciebie wejdzie jest twoj wykres na najnowszych wykresach itp.albo jak kobietki pisza na fb jestes
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrybka wrote:u mnie tez jest duzo komentarzy pod wykresem od nieznanych mi osob ale szczerze nie przeszkadzaja mi
a ciebie nie trudno jest znalezc jak i kazda inna poniewaz jak ktos do ciebie wejdzie jest twoj wykres na najnowszych wykresach itp.albo jak kobietki pisza na fb jestes
.
A na fb jestem INCOGNICTO, nigdzie nie jest napisane, że to mamutowy wykres.
Dotik - jak tam z czekolada i kocem? Przesłać po kablach czy zorganizujesz się jakoś?
Cwalinka - jak Dotik ma swojego psa w avatarze, Red konia a Ty postanowiłaś mieć kota? Zwierzyniec nam się tu robi
.
Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Przeszkadzać to mi to nie przeszkadza - zastanawiam się tylko jaki sens siedzenia na wykresach i...nie wiem co. Porównywania? Szukania nadziei dla siebie? Nie lepiej iść na spacer? Zresztą - nie mój czas, nie moja sprawa
.
Dotik - jak tam z czekolada i kocem? Przesłać po kablach czy zorganizujesz się jakoś?
Cwalinka - jak Dotik ma swojego psa w avatarze, Red konia a Ty postanowiłaś mieć kota? Zwierzyniec nam się tu robi
.
rybka lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Przeszkadzać to mi to nie przeszkadza - zastanawiam się tylko jaki sens siedzenia na wykresach i...nie wiem co. Porównywania? Szukania nadziei dla siebie? Nie lepiej iść na spacer? Zresztą - nie mój czas, nie moja sprawa
.
.
Nie pamietam ile ty sie starals ale chyba cos ok 5 cykli z tego co pamietam ? Dobrze kojarze?rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Nie pamietam ile ty sie starals ale chyba cos ok 5 cykli z tego co pamietam ? Dobrze kojarze?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:W zasadzie od kwietnia, ale przy tych staraniach zarejestrowałam się tu we wrześniu. We wcześniejszych ciążach (a w zasadzie przed nimi) też tu byłam, ale tylko prowadziłam wykresy, nie udzielałam się na forum a na przeglądanie wykresów zawsze szkoda mi było czasu, jeśli o to chodzi. I jeśli pojawia się kobieta, która stara się 2 m-ce i uważa, że to tragedia, że jeszcze nie zaszła oraz siedzi z nosem w cudzych wykresach szukając w nich nadziei dla siebie, to wydaje mi się to dziwne, to wszystko.
No to tak chcialam ci tylko powiedziec ze tu sa osoby ktore sie staraja 2/4 lata i owszem siedza na wykresach, porownuja i sie chwytaja ostatnich nadzieji po to tylko zeby jeszcze sprobowac i miec sie czego trzymac i nie zrezygnowacrybka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny