Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyrybka wrote:a niepodjadasz???hahhii ciekawe ciekawe
dlatego napisalam ze jestem żarłok pospolitus - słodyczus
czas z tym skonczyc
nmawet wczoraj maz mnie przylapal przy szafce ze slodyczami i kazal odejsc bo potem mu marudze ze znowu przyutylam i jestem beznadziejnarybka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:wlasnie kurwa podjadam
dlatego napisalam ze jestem żarłok pospolitus - słodyczus
czas z tym skonczyc
nmawet wczoraj maz mnie przylapal przy szafce ze slodyczami i kazal odejsc bo potem mu marudze ze znowu przyutylam i jestem beznadziejnaja jakims cudem nie podjadam i ba dziwne bo od dwoch cykli niemam ochoty na slodkie a potrafilam w nocy wstac i zjesc kawalek czekolady mialam tak zawsze przed malpa i dziekowac juz sie to skonczylo
nie podjadaj bo dostaniesz ta armatka
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNigdzie się nie szlajam
. Tuliłam poduszkę licząc na to, że błogosławiony sen jednak nadejdzie. Nie nadszedł. A teraz mam ochotę zacząć strzelać
. Jestem niewyspana, zła i zmęczona. Może przejdzie w ciągu dnia, robię sobie Inkę na rozruch
.
Cwalinka - no jak to tak bez czekolady? Dawaj, najwyżej walniesz sobie dodatkową porcję ćwiczeń!
Rybka - u mnie we łbie pusto i spojrzenie tęskniące za rozumem, także to nie to.
Dobra, idę na wykresy!
Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Nigdzie się nie szlajam
. Tuliłam poduszkę licząc na to, że błogosławiony sen jednak nadejdzie. Nie nadszedł. A teraz mam ochotę zacząć strzelać
. Jestem niewyspana, zła i zmęczona. Może przejdzie w ciągu dnia, robię sobie Inkę na rozruch
.
Cwalinka - no jak to tak bez czekolady? Dawaj, najwyżej walniesz sobie dodatkową porcję ćwiczeń!
Rybka - u mnie we łbie pusto i spojrzenie tęskniące za rozumem, także to nie to.
Dobra, idę na wykresy!
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Nigdzie się nie szlajam
.
Dobra, idę na wykresy!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane ja nawet nie dam rady was nadrobic wrocilam do domu i masakra brzuch nnapieprza dzis wodospad niedobrze mi i brzuch
Nie dosc ze franc przuszla wczesniej to jeszcze daje sucZ popalic