Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam z rana :-*
Staraczka trzymam kciuki za siostrę, Asha powodzenia dziś, u reszty na wyżynach życzę pomimo braku optymizmu zielonego, tłustego kropa na końcu, a co!
U mnie chyba dupa jednak z owu... 36,4. Waham się, ale chyba jadę z Dupkiem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 07:31
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Witam z rana :-*
Staraczka trzymam kciuki za siostrę, Asha powodzenia dziś, u reszty na wyżynach życzę pomimo braku optymizmu zielonego, tłustego króla na końcu, ba co!
U mnie chyba dupą jednak z owu... 36,4. Waham się, ale chyba jadę z Dupkiem...
Siema...no faktycznie troche ta temp kiepska u ciebierybka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Staraczka trzymam kciuki za siostrę, Asha powodzenia dziś, u reszty na wyżynach życzę pomimo braku optymizmu zielonego, tłustego króla na końcu, ba co!
U mnie chyba dupą jednak z owu... 36,4. Waham się, ale chyba jadę z Dupkiem...tak niestety i moim zdaniem twoj cykl jeszcze bezowulacyjny poczekaj moze jeszcze na inne opinie tzn ashy i amelki one zawsze wiedza co i jak
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie chyba dupą jednak z owu... 36,4. Waham się, ale chyba jadę z Dupkiem...
Ja bym poczekala na dzisejszy sluz...i zobaczyla szyje, jezeli sa poldne to bym sie wstrzymala 3 dni -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Staraczka - dobrze, że jest diagnoza. Teraz siostra się pobuja trochę po lekarzach, żeby ustalić jakiś plan leczenia i będzie git!
Asha - &&&&&&&&&&& I jeśli przyjdzie Ci kogoś rozpierdolić, to nie żałuj armaty "„Jeśli zamordujesz jednego człowieka, pójdziesz do więzienia. Jeśli zabijesz czterdziestu będziesz siedział w szpitalu dla psychicznie chorych, ale jeśli wymordujesz czterdzieści tysięcy, resztę życia spędzisz na wygnaniu z pełnym kontem bankowym.” – Reed Brody, Human Right’s Watch.
Widzę, że nastroje dziś minorowe. Czas na kilogram czekolady i ciepły koc dla każdego.
U mnie wystąpiła bezsenność, od 4.00 na nogach. Poza tym ok.
rybka, Asha, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Cześć dziewczyny!
Staraczka - dobrze, że jest diagnoza. Teraz siostra się pobuja trochę po lekarzach, żeby ustalić jakiś plan leczenia i będzie git!
Asha - &&&&&&&&&&& I jeśli przyjdzie Ci kogoś rozpierdolić, to nie żałuj armaty "„Jeśli zamordujesz jednego człowieka, pójdziesz do więzienia. Jeśli zabijesz czterdziestu będziesz siedział w szpitalu dla psychicznie chorych, ale jeśli wymordujesz czterdzieści tysięcy, resztę życia spędzisz na wygnaniu z pełnym kontem bankowym.” – Reed Brody, Human Right’s Watch.
Widzę, że nastroje dziś minorowe. Czas na kilogram czekolady i ciepły koc dla każdego.
To jak juz tyle nie spisz to gdzie sie szlajasz ???Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Cześć dziewczyny!
rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość