Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:oddzywal się i nie wiem dlaczego przewieźli ją na ginekologie teraz
a tam to minie chybanajważniejsze że nic więcej Ci nie dolega i na tym się skupiajmy
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:hmm na ginekologie??? mam ndzieje ze wkrotcewiecej sie dowiesz, caly czas trzymam kciuki
dostała na razie antybiotyk . Śmieszy mnie postawa lekarzy którzy póścili ją do domu z zaleceniem powrotu natychmiast jeśli coś zaboli
przecież mogli ją przetrzymać do jutra
ale dobra ważne że ma się lepiej . Lepiej tzn że Ta diagnoza nie jest tak bardzo chujowa jak myślałam . Martwi mnie trochę ta aosta ale już nic kuźwa nie czytam
Dobranoc jeszcze raz -
nick nieaktualny
-
hejka z samego rana
staraczko cieszy mnie ze juz masz wiesci o siostrze i ze nie jest zle...
cwalinkored
dodik
mamiek
iza
mika
amelko
zosia
asha mocniachno kciukam za dzispamietaj ze my tu wszystkie bedziemy mocno ci kibicowac &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 06:16
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Już wiem wszystko . Paula ma przepukline pępkową powiększona aorte brzuszna i torbiele na jajnikach . Masakra tyle godzin tyle badań
dostała na razie antybiotyk . Śmieszy mnie postawa lekarzy którzy póścili ją do domu z zaleceniem powrotu natychmiast jeśli coś zaboli
przecież mogli ją przetrzymać do jutra
ale dobra ważne że ma się lepiej . Lepiej tzn że Ta diagnoza nie jest tak bardzo chujowa jak myślałam . Martwi mnie trochę ta aosta ale już nic kuźwa nie czytam
Dobranoc jeszcze raz
Witam sie z rana
Staraczka to chyba nie najgorzej bo torbiele to w zasadzie moment wyleczy...moim zdzniem najwazniejsze ze juz wiadomo co jej jest, to juz polowa sukcesu, bo im szybciej wiadomo tym szybciej zaczna cos z tym robic...badz dobrej mysli, jak jej narobili tyle badan to widac ze chca sie nia zajacbedzie dobrze
Czesc Cwalinka...mala znowu wczesnie na nogach
Ja od rana wkurwa lapie ze spotkaniem wiec juz tez nie moglam pospacco u was?
rybka, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:hejka z samego rana
staraczko cieszy mnie ze juz masz wiesci o siostrze i ze nie jest zle...
cwalinkored
dodik
mamiek
iza
mika
amelko
zosia
asha mocniachno kciukam za dzispamietaj ze my tu wszystkie bedziemy mocno ci kibicowac &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Czesc slonce
Nie dziekuje, co u ciebie?rybka, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:a dziekuje oki spadam tempka wiec lada dzien o lola boga w koncu dostane
i jada jade z dongiem...
a ty sie nie denerwuj wez glebokie oddechy wiem ze latwo powiedziec ale chce jakos ci pomoc
No to trzymam kciuki zeby @ szybko przyszla i poszla
A mi to nic nie pomoze bo sie im zbiera od rokurybka, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
no i gdzie wszystkie sa co??? ja kurka zaraz zmykam i bede za pol godzinki
asha pamietaj ze jestesmy
dotiku ty moj kochany ze zaliczylas maly spadek juz sie mi tam nie doluj przecie masz jeszcze daleko do malpy a ty przeciez w ciazy jestes
mam pytanko wiem ze bylo to pisane ale kurka wodna niepamietam ten infolict (czy jak mu tam) mozna brac w kazdym dniu cyklu??? chce go se zakupic jeszcze po wyplacie i dobrac do donga
-
Asha wrote:No to trzymam kciuki zeby @ szybko przyszla i poszla
A mi to nic nie pomoze bo sie im zbiera od rokui bysmy wziely armate
Asha, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:no i gdzie wszystkie sa co??? ja kurka zaraz zmykam i bede za pol godzinki
asha pamietaj ze jestesmy
dotiku ty moj kochany ze zaliczylas maly spadek juz sie mi tam nie doluj przecie masz jeszcze daleko do malpy a ty przeciez w ciazy jestes
mam pytanko wiem ze bylo to pisane ale kurka wodna niepamietam ten infolict (czy jak mu tam) mozna brac w kazdym dniu cyklu??? chce go se zakupic jeszcze po wyplacie i dobrac do donga
Tak, boerzesz od pierwszego dnia, nawet mozesz teraz zaczac to pic i codziennie mozesz do owu mozesz caly miesiac jak chceszrybka, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Asia tulambędzie dobrze a jak Cię wkurwią to wiesz...
Staraczka cieszę się że nie jest tak źle jak się wydawało
rybka z dongiem to i ja Ci towarzystwa dotrzymam w kolejnym cyklu...rybka, Asha, 25staraczka25 lubią tę wiadomość