SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie jebnełam posta na pół strony na drugim wątku :). Bo tam pisze raz a porządnie :). Zresztą - łatwo się tak pisze, jak przez dobę jest zapisanych 5-6 stron, można się do wszystkiego odnieść.

Staraczka - przedziwne co piszesz o tej dziewczynie, ale mitomanów nie brakuje :/.

Redhotka, 25staraczka25, Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Red :*

Redhotka, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewczyny! Do rana. ;-)

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Właśnie jebnełam posta na pół strony na drugim wątku :). Bo tam pisze raz a porządnie :). Zresztą - łatwo się tak pisze, jak przez dobę jest zapisanych 5-6 stron, można się do wszystkiego odnieść.

Staraczka - przedziwne co piszesz o tej dziewczynie, ale mitomanów nie brakuje :/.
    no powiem Ci że też jestem zdziwiona naprawdę jej wieżylam potem sobie myślę kurna dobra walczy dzielnie dziewczyna a tutaj patrz wchodzisz na wykres i widzisz jak bzykała w dniach w których była w szpitalu :/ dziwne ale walić to :P

Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Dobranoc dziewczyny! Do rana. ;-)
    Buhahaha, szybko poszło :D. Bierze przykład z Dotik - pojawia się i znika ;).

Dobranoc, chyba czas gasić, co Staraczka?

Redhotka, Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

Najlepiej tak :P a jak się czujesz ?? ;)

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

no ja mogę zgasić ale spać nie idę :P czekam na wieści

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    no powiem Ci że też jestem zdziwiona naprawdę jej wieżylam potem sobie myślę kurna dobra walczy dzielnie dziewczyna a tutaj patrz wchodzisz na wykres i widzisz jak bzykała w dniach w których była w szpitalu :/ dziwne ale walić to :P
    No ale te dziewczyny, którym baję o szpitalu pociskała nie mogły widzieć jej wykresu czy jak :/?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Jestem (nadrabiam), ale po woli znikam i pewnie zanim tu się zjawię, to w połowie tego nadrabiania odpłynę...
    Ćmi mnie jakoś, a i ciało se chyba jaja robi - owu chyba jednak gdzieś tam była ostatnio, bo mnie na japie zaczyna wysypywać w typowy sposób...
    no to chyba dobre znaki są :)

marnut, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    No ale te dziewczyny, którym baję o szpitalu pociskała nie mogły widzieć jej wykresu czy jak :/?
    mogą widzieć ale najwyraźniej nie zwracają na to uwagi widzisz ja już mam psychozę :D sprawdzam kto co pisze :P i przede wszystkim pamiętliwa jestem :P

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    no ja mogę zgasić ale spać nie idę :P czekam na wieści
    O siostrze? Szwagier się nie odzywał?

Ja się czuję jakbym w ciąży nie była - oprócz tego, że nie jarzę i nie jestem w stanie się z ludźmi dogadać :).

Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

Oczy mi się same kleją, więc wolę wcześniej się pożegnać, usnę przy forumowej lekturze, choć nie nudnej. :-)

Paaa :-*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 22:15

marnut, Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    O siostrze? Szwagier się nie odzywał?

Ja się czuję jakbym w ciąży nie była - oprócz tego, że nie jarzę i nie jestem w stanie się z ludźmi dogadać :).
    oddzywal się i nie wiem dlaczego przewieźli ją na ginekologie teraz :/
    a tam to minie chyba :P najważniejsze że nic więcej Ci nie dolega i na tym się skupiajmy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    mogą widzieć ale najwyraźniej nie zwracają na to uwagi widzisz ja już mam psychozę :D sprawdzam kto co pisze :P i przede wszystkim pamiętliwa jestem :P
    Baba jest po prostu głupia :/. Za dużo info o sobie podała i zbyt dużo historii wymyśliła - nie panuje nad tym :D.

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Baba jest po prostu głupia :/. Za dużo info o sobie podała i zbyt dużo historii wymyśliła - nie panuje nad tym :D.
    też tak myślę :)

marnut, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    oddzywal się i nie wiem dlaczego przewieźli ją na ginekologie teraz :/
    a tam to minie chyba :P najważniejsze że nic więcej Ci nie dolega i na tym się skupiajmy :D

Niech ją wiozą wszędzie i na każde badanie, byle postawili właściwą diagnozę! To i tak lepsze, niż jak w UK - zostawianie pacjentów samym sobie :(. Lepiej sprawdzić i wykluczyć niż leczyć niewłaściwe schorzenie.

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra Marnucik leć się wsypać ja też idę się kąpać jeszcze pewnie tu zaglądne :) :) :) Dobrej nocy i do jutra :) :*

marnut, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Niech ją wiozą wszędzie i na każde badanie, byle postawili właściwą diagnozę! To i tak lepsze, niż jak w UK - zostawianie pacjentów samym sobie :(. Lepiej sprawdzić i wykluczyć niż leczyć niewłaściwe schorzenie.
    też się cieszę ale im więcej badań tym bardziej się nerwuje teraz sobie gadałam z wami a tak to sama jestem i latam :/ nie lubię .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 22:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    też się cieszę ale im więcej badań tym bardziej się nerwuje teraz sobie gadałam z wami a tak to sama jestem i latam :/ nie lubię .
    Też nie lubię :(. Dużo sił i niech się dobrze ułoży wszystko <3. Dobranoc!

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Też nie lubię :(. Dużo sił i niech się dobrze ułoży wszystko <3. Dobranoc!
    dobranoc :* dziękuję :*

rybka lubi tę wiadomość

‹‹ 3158 3159 3160 3161 3162 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ