X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie jebnełam posta na pół strony na drugim wątku :). Bo tam pisze raz a porządnie :). Zresztą - łatwo się tak pisze, jak przez dobę jest zapisanych 5-6 stron, można się do wszystkiego odnieść.

Staraczka - przedziwne co piszesz o tej dziewczynie, ale mitomanów nie brakuje :/.

Redhotka, 25staraczka25, Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Red :*

Redhotka, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewczyny! Do rana. ;-)

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Właśnie jebnełam posta na pół strony na drugim wątku :). Bo tam pisze raz a porządnie :). Zresztą - łatwo się tak pisze, jak przez dobę jest zapisanych 5-6 stron, można się do wszystkiego odnieść.

Staraczka - przedziwne co piszesz o tej dziewczynie, ale mitomanów nie brakuje :/.
    no powiem Ci że też jestem zdziwiona naprawdę jej wieżylam potem sobie myślę kurna dobra walczy dzielnie dziewczyna a tutaj patrz wchodzisz na wykres i widzisz jak bzykała w dniach w których była w szpitalu :/ dziwne ale walić to :P

Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Dobranoc dziewczyny! Do rana. ;-)
    Buhahaha, szybko poszło :D. Bierze przykład z Dotik - pojawia się i znika ;).

Dobranoc, chyba czas gasić, co Staraczka?

Redhotka, Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

Najlepiej tak :P a jak się czujesz ?? ;)

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

no ja mogę zgasić ale spać nie idę :P czekam na wieści

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    no powiem Ci że też jestem zdziwiona naprawdę jej wieżylam potem sobie myślę kurna dobra walczy dzielnie dziewczyna a tutaj patrz wchodzisz na wykres i widzisz jak bzykała w dniach w których była w szpitalu :/ dziwne ale walić to :P
    No ale te dziewczyny, którym baję o szpitalu pociskała nie mogły widzieć jej wykresu czy jak :/?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Jestem (nadrabiam), ale po woli znikam i pewnie zanim tu się zjawię, to w połowie tego nadrabiania odpłynę...
    Ćmi mnie jakoś, a i ciało se chyba jaja robi - owu chyba jednak gdzieś tam była ostatnio, bo mnie na japie zaczyna wysypywać w typowy sposób...
    no to chyba dobre znaki są :)

marnut, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    No ale te dziewczyny, którym baję o szpitalu pociskała nie mogły widzieć jej wykresu czy jak :/?
    mogą widzieć ale najwyraźniej nie zwracają na to uwagi widzisz ja już mam psychozę :D sprawdzam kto co pisze :P i przede wszystkim pamiętliwa jestem :P

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    no ja mogę zgasić ale spać nie idę :P czekam na wieści
    O siostrze? Szwagier się nie odzywał?

Ja się czuję jakbym w ciąży nie była - oprócz tego, że nie jarzę i nie jestem w stanie się z ludźmi dogadać :).

Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

Oczy mi się same kleją, więc wolę wcześniej się pożegnać, usnę przy forumowej lekturze, choć nie nudnej. :-)

Paaa :-*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 22:15

marnut, Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    O siostrze? Szwagier się nie odzywał?

Ja się czuję jakbym w ciąży nie była - oprócz tego, że nie jarzę i nie jestem w stanie się z ludźmi dogadać :).
    oddzywal się i nie wiem dlaczego przewieźli ją na ginekologie teraz :/
    a tam to minie chyba :P najważniejsze że nic więcej Ci nie dolega i na tym się skupiajmy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    mogą widzieć ale najwyraźniej nie zwracają na to uwagi widzisz ja już mam psychozę :D sprawdzam kto co pisze :P i przede wszystkim pamiętliwa jestem :P
    Baba jest po prostu głupia :/. Za dużo info o sobie podała i zbyt dużo historii wymyśliła - nie panuje nad tym :D.

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Baba jest po prostu głupia :/. Za dużo info o sobie podała i zbyt dużo historii wymyśliła - nie panuje nad tym :D.
    też tak myślę :)

marnut, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    oddzywal się i nie wiem dlaczego przewieźli ją na ginekologie teraz :/
    a tam to minie chyba :P najważniejsze że nic więcej Ci nie dolega i na tym się skupiajmy :D

Niech ją wiozą wszędzie i na każde badanie, byle postawili właściwą diagnozę! To i tak lepsze, niż jak w UK - zostawianie pacjentów samym sobie :(. Lepiej sprawdzić i wykluczyć niż leczyć niewłaściwe schorzenie.

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra Marnucik leć się wsypać ja też idę się kąpać jeszcze pewnie tu zaglądne :) :) :) Dobrej nocy i do jutra :) :*

marnut, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Niech ją wiozą wszędzie i na każde badanie, byle postawili właściwą diagnozę! To i tak lepsze, niż jak w UK - zostawianie pacjentów samym sobie :(. Lepiej sprawdzić i wykluczyć niż leczyć niewłaściwe schorzenie.
    też się cieszę ale im więcej badań tym bardziej się nerwuje teraz sobie gadałam z wami a tak to sama jestem i latam :/ nie lubię .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 22:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    też się cieszę ale im więcej badań tym bardziej się nerwuje teraz sobie gadałam z wami a tak to sama jestem i latam :/ nie lubię .
    Też nie lubię :(. Dużo sił i niech się dobrze ułoży wszystko <3. Dobranoc!

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Też nie lubię :(. Dużo sił i niech się dobrze ułoży wszystko <3. Dobranoc!
    dobranoc :* dziękuję :*

rybka lubi tę wiadomość

‹‹ 3158 3159 3160 3161 3162 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ