Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWłaśnie jebnełam posta na pół strony na drugim wątku
. Bo tam pisze raz a porządnie
. Zresztą - łatwo się tak pisze, jak przez dobę jest zapisanych 5-6 stron, można się do wszystkiego odnieść.
Staraczka - przedziwne co piszesz o tej dziewczynie, ale mitomanów nie brakuje.
Redhotka, 25staraczka25, Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Właśnie jebnełam posta na pół strony na drugim wątku
. Zresztą - łatwo się tak pisze, jak przez dobę jest zapisanych 5-6 stron, można się do wszystkiego odnieść.
dziwne ale walić to
Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Właśnie jebnełam posta na pół strony na drugim wątku
a jak się czujesz ??
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:no powiem Ci że też jestem zdziwiona naprawdę jej wieżylam potem sobie myślę kurna dobra walczy dzielnie dziewczyna a tutaj patrz wchodzisz na wykres i widzisz jak bzykała w dniach w których była w szpitalu
dziwne ale walić to
?
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:Jestem (nadrabiam), ale po woli znikam i pewnie zanim tu się zjawię, to w połowie tego nadrabiania odpłynę...
Ćmi mnie jakoś, a i ciało se chyba jaja robi - owu chyba jednak gdzieś tam była ostatnio, bo mnie na japie zaczyna wysypywać w typowy sposób...marnut, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:No ale te dziewczyny, którym baję o szpitalu pociskała nie mogły widzieć jej wykresu czy jak
?
sprawdzam kto co pisze
i przede wszystkim pamiętliwa jestem
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:no ja mogę zgasić ale spać nie idę
czekam na wieści
Ja się czuję jakbym w ciąży nie była - oprócz tego, że nie jarzę i nie jestem w stanie się z ludźmi dogadać.
Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Buhahaha, szybko poszło
. Bierze przykład z Dotik - pojawia się i znika
.
Dobranoc, chyba czas gasić, co Staraczka?
Paaa :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 22:15
marnut, Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:O siostrze? Szwagier się nie odzywał?
Ja się czuję jakbym w ciąży nie była - oprócz tego, że nie jarzę i nie jestem w stanie się z ludźmi dogadać.
a tam to minie chybanajważniejsze że nic więcej Ci nie dolega i na tym się skupiajmy
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:mogą widzieć ale najwyraźniej nie zwracają na to uwagi widzisz ja już mam psychozę
sprawdzam kto co pisze
i przede wszystkim pamiętliwa jestem
. Za dużo info o sobie podała i zbyt dużo historii wymyśliła - nie panuje nad tym
.
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:oddzywal się i nie wiem dlaczego przewieźli ją na ginekologie teraz
a tam to minie chybanajważniejsze że nic więcej Ci nie dolega i na tym się skupiajmy
Niech ją wiozą wszędzie i na każde badanie, byle postawili właściwą diagnozę! To i tak lepsze, niż jak w UK - zostawianie pacjentów samym sobie. Lepiej sprawdzić i wykluczyć niż leczyć niewłaściwe schorzenie.
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Niech ją wiozą wszędzie i na każde badanie, byle postawili właściwą diagnozę! To i tak lepsze, niż jak w UK - zostawianie pacjentów samym sobie
. Lepiej sprawdzić i wykluczyć niż leczyć niewłaściwe schorzenie.
nie lubię .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 22:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny