Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Nie śpię . Dzisiaj tylko się przespałam chwile ale już nie mogłam wytrzymać . Nie wiem może gdzieś podświadomie nerwy
Po pierwsze....jak sie budzisz w nocy to nie sprawdzaj, ktora jest godzina bo trenujesz mozg i bedziesz sie budzic tak codziennie...jak juz zauwazylas pewnie...przestan sprawdzac
Po drugie...wszystkie nerwy, zmartwienia, obawy,leki wylaza wlasnie w nocywiec jak chcesz pogadac to prosze cie wywal to, bo to przez to nie spisz kochanie, przez to co ci tam po tej glowie lata caly czas...im dluzej bedziesz zmeczona tym gorzej bedzie ...im szybciej zaczniesz o tym mowic tym szybciej zaczniesz spac
Po trzecie...tulam25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Po pierwsze....jak sie budzisz w nocy to nie sprawdzaj, ktora jest godzina bo trenujesz mozg i bedziesz sie budzic tak codziennie...jak juz zauwazylas pewnie...przestan sprawdzac
Po drugie...wszystkie nerwy, zmartwienia, obawy,leki wylaza wlasnie w nocywiec jak chcesz pogadac to prosze cie wywal to, bo to przez to nie spisz kochanie, przez to co ci tam po tej glowie lata caly czas...im dluzej bedziesz zmeczona tym gorzej bedzie ...im szybciej zaczniesz o tym mowic tym szybciej zaczniesz spac
Po trzecie...tulamco do myśli to wiesz jak jest wszystko naraz się kumuluje w głowie . Trochę się tymi wynikami martwię trochę ta kolposkopia w zasadzie to codziennie coś dochodzi . Siostra , co. U was i tak po kolei . A wieczorami sama jestem i tylko myślę a co będzie z tym i tak dalej . Ja nie jestem dobra z zwierzania się . Tym bardziej że wiem że każda z nas ma podobnie . Zaczęło się od wizyty w szpitalu i tak się ciągnie ta bezsenność . Chyba strach mnie dobija . Ale nie chce o tym pisać teraz ma być wesoło
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:To chyba telefon będę wyłączać na noc bo zawsze sięgam po niego
co do myśli to wiesz jak jest wszystko naraz się kumuluje w głowie . Trochę się tymi wynikami martwię trochę ta kolposkopia w zasadzie to codziennie coś dochodzi . Siostra , co. U was i tak po kolei . A wieczorami sama jestem i tylko myślę a co będzie z tym i tak dalej . Ja nie jestem dobra z zwierzania się . Tym bardziej że wiem że każda z nas ma podobnie . Zaczęło się od wizyty w szpitalu i tak się ciągnie ta bezsenność . Chyba strach mnie dobija . Ale nie chce o tym pisać teraz ma być wesoło
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:kocie ale masz o tym pisac przelejesz na papier i bedzie ci lzej a my przyjemimy wszystko i jak co to wesprzemy i pocieszymy
ja mam trochę jak amelia nie lubię o sobie taki pustelnik . Wylewna nie jestem
ale będę się starać
-
25staraczka25 wrote:To chyba telefon będę wyłączać na noc bo zawsze sięgam po niego
co do myśli to wiesz jak jest wszystko naraz się kumuluje w głowie . Trochę się tymi wynikami martwię trochę ta kolposkopia w zasadzie to codziennie coś dochodzi . Siostra , co. U was i tak po kolei . A wieczorami sama jestem i tylko myślę a co będzie z tym i tak dalej . Ja nie jestem dobra z zwierzania się . Tym bardziej że wiem że każda z nas ma podobnie . Zaczęło się od wizyty w szpitalu i tak się ciągnie ta bezsenność . Chyba strach mnie dobija . Ale nie chce o tym pisać teraz ma być wesoło
Strach jest najgorszy kochanie...bo zzeranczlowieka od srodka i sie nad tym panowac nie da i tylko rosnie i rosnie i rosnnie i kurwa rosnie i im dluzej nie rozmawiasz o tym czego sie boisz to w twojej glowie wszystko zaczyna nabierac zajebiscie duzych rozmiarow...i dlatego nie spisz, bo osoba trzecia przedstawi ci inny punkt widzenia...o ktorym ty jawet bys nie pomyslala, bo ty sie poisz i nie jestes w stanie racjonalnoe myslec ...kochana nie dus tego...sama sobie mozesz pomoc a my tutaj po to jestesmy...naprawdebo bedzie tylko gorzej...a prochy nasenne sa uzalezniajace nie mozna ich brac caly czas
25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny