X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Nie wiem już pisałam do Cwalinki że do lekarza po tabsy pójdę nasenne :-/ od dłuższego czasu tak co chwila się budzę nie mogę spać . Psychoza normalnie :-/

Spisz wdzien ?

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Spisz wdzien ?
    Nie śpię . Dzisiaj tylko się przespałam chwile ale już nie mogłam wytrzymać . Nie wiem może gdzieś podświadomie nerwy

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ważne będę żyć :-P Cwalinka gdzie jesteś?? :-)

Cwalinka lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Nie śpię . Dzisiaj tylko się przespałam chwile ale już nie mogłam wytrzymać . Nie wiem może gdzieś podświadomie nerwy

Po pierwsze....jak sie budzisz w nocy to nie sprawdzaj, ktora jest godzina bo trenujesz mozg i bedziesz sie budzic tak codziennie...jak juz zauwazylas pewnie...przestan sprawdzac
    Po drugie...wszystkie nerwy, zmartwienia, obawy,leki wylaza wlasnie w nocy :-/ wiec jak chcesz pogadac to prosze cie wywal to, bo to przez to nie spisz kochanie, przez to co ci tam po tej glowie lata caly czas...im dluzej bedziesz zmeczona tym gorzej bedzie ...im szybciej zaczniesz o tym mowic tym szybciej zaczniesz spac
    Po trzecie...tulam <3

25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha madrze prawi

ja malolato do lozka zapakowalam

a ja w pizamce i pod kolderka :D

25staraczka25 lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    Asha madrze prawi

ja malolato do lozka zapakowalam

a ja w pizamce i pod kolderka :D

Juz w pizamie :O wczesnoe dzisiaj :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Juz w pizamie :O wczesnoe dzisiaj :-D
    tak bo mnie sie dzis nie chce
    nic nie robie i mi z tym dobrze :)

Asha, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:

No i git :-) kazdemu sie taki dzien nalezy :-)

Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka kochanie, jestes tam ???

Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    No i git :-) kazdemu sie taki dzien nalezy :-)
    spc jezcze nie ide ale tak fajnie posiedziec i nic nie robic

Asha, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    spc jezcze nie ide ale tak fajnie posiedziec i nic nie robic

Noooo :-) ja cos czuje ze polegne niedlugo :-/

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Po pierwsze....jak sie budzisz w nocy to nie sprawdzaj, ktora jest godzina bo trenujesz mozg i bedziesz sie budzic tak codziennie...jak juz zauwazylas pewnie...przestan sprawdzac
    Po drugie...wszystkie nerwy, zmartwienia, obawy,leki wylaza wlasnie w nocy :-/ wiec jak chcesz pogadac to prosze cie wywal to, bo to przez to nie spisz kochanie, przez to co ci tam po tej glowie lata caly czas...im dluzej bedziesz zmeczona tym gorzej bedzie ...im szybciej zaczniesz o tym mowic tym szybciej zaczniesz spac
    Po trzecie...tulam <3
    To chyba telefon będę wyłączać na noc bo zawsze sięgam po niego :-/ co do myśli to wiesz jak jest wszystko naraz się kumuluje w głowie . Trochę się tymi wynikami martwię trochę ta kolposkopia w zasadzie to codziennie coś dochodzi . Siostra , co. U was i tak po kolei . A wieczorami sama jestem i tylko myślę a co będzie z tym i tak dalej . Ja nie jestem dobra z zwierzania się . Tym bardziej że wiem że każda z nas ma podobnie . Zaczęło się od wizyty w szpitalu i tak się ciągnie ta bezsenność . Chyba strach mnie dobija . Ale nie chce o tym pisać teraz ma być wesoło :-)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Noooo :-) ja cos czuje ze polegne niedlugo :-/
    tez ci sie nalezy

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    Czasem się należy ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    tez ci sie nalezy
    Dokladnie ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    To chyba telefon będę wyłączać na noc bo zawsze sięgam po niego :-/ co do myśli to wiesz jak jest wszystko naraz się kumuluje w głowie . Trochę się tymi wynikami martwię trochę ta kolposkopia w zasadzie to codziennie coś dochodzi . Siostra , co. U was i tak po kolei . A wieczorami sama jestem i tylko myślę a co będzie z tym i tak dalej . Ja nie jestem dobra z zwierzania się . Tym bardziej że wiem że każda z nas ma podobnie . Zaczęło się od wizyty w szpitalu i tak się ciągnie ta bezsenność . Chyba strach mnie dobija . Ale nie chce o tym pisać teraz ma być wesoło :-)
    kocie ale masz o tym pisac przelejesz na papier i bedzie ci lzej a my przyjemimy wszystko i jak co to wesprzemy i pocieszymy

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    kocie ale masz o tym pisac przelejesz na papier i bedzie ci lzej a my przyjemimy wszystko i jak co to wesprzemy i pocieszymy
    Dziękuję wiem ale fajnie się pisze ;-) ja mam trochę jak amelia nie lubię o sobie taki pustelnik . Wylewna nie jestem :-) ale będę się starać

• Asha Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:

Strach jest najgorszy kochanie...bo zzeranczlowieka od srodka i sie nad tym panowac nie da i tylko rosnie i rosnie i rosnnie i kurwa rosnie i im dluzej nie rozmawiasz o tym czego sie boisz to w twojej glowie wszystko zaczyna nabierac zajebiscie duzych rozmiarow...i dlatego nie spisz, bo osoba trzecia przedstawi ci inny punkt widzenia...o ktorym ty jawet bys nie pomyslala, bo ty sie poisz i nie jestes w stanie racjonalnoe myslec ...kochana nie dus tego...sama sobie mozesz pomoc a my tutaj po to jestesmy...naprawde <3 bo bedzie tylko gorzej...a prochy nasenne sa uzalezniajace nie mozna ich brac caly czas

25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Dziękuję wiem ale fajnie się pisze ;-) ja mam trochę jak amelia nie lubię o sobie taki pustelnik . Wylewna nie jestem :-) ale będę się starać
    no to chocby do ktorejs z nas na priva jak tu nie chcesz

Asha lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    no to chocby do ktorejs z nas na priva jak tu nie chcesz

Wlasnie

‹‹ 3183 3184 3185 3186 3187 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ