Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam sie ponownie
w dzien w zasadzie nie ma szans zebym posiedziała z Wami..ale jestem na bierząco
wiem, że mik ma plusa, ze Anie szmata dogoniła za wczesnie, że Zuzy siostra wdomu już, że redhotka powinna zacząc nowy cykl, że dotika brzucho napierdalał i wstala lewą noga, że Amelia poszła na kolacje, że cwalinka podjada czekolade i sie wkurwia, że rybka chce zamrażarke, że marnut sie upiera co by cwiczyc...a o Asi to nawet nie wspomne hahaha
no a teraz co tam jak tam? bo ja soczek pomidorowy pociskamAsha, 25staraczka25, Cwalinka, marnut, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:Witam sie ponownie
w dzien w zasadzie nie ma szans zebym posiedziała z Wami..ale jestem na bierząco
wiem, że mik ma plusa, ze Anie szmata dogoniła za wczesnie, że Zuzy siostra wdomu już, że redhotka powinna zacząc nowy cykl, że dotika brzucho napierdalał i wstala lewą noga, że Amelia poszła na kolacje, że cwalinka podjada czekolade i sie wkurwia, że rybka chce zamrażarke, że marnut sie upiera co by cwiczyc...a o Asi to nawet nie wspomne hahaha
no a teraz co tam jak tam? bo ja soczek pomidorowy pociskamIza75, Cwalinka, marnut, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Witam sie ponownie
no a teraz co tam jak tam? bo ja soczek pomidorowy pociskam
Dzieki kurwa hahahha wogole sie czuje pominieta hahha caly twoj wypis musialam przeczytac zeby sie dowiedziec ze o mnie nic nie napisalas hahaha ja pierdole hahahahIza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:Witam sie ponownie
no a teraz co tam jak tam? bo ja soczek pomidorowy pociskam
A wogole kurwa ty notatki robilas hahah jak ty to zapamietalas hahaahah25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Dzieki kurwa hahahha wogole sie czuje pominieta hahha caly twoj wypis musialam przeczytac zeby sie dowiedziec ze o mnie nic nie napisalas hahaha ja pierdole hahahah
Cwalinka, 25staraczka25, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny