Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nigdy nie wiem jak zostanie odebrane co napisze a tez chodzi o to ze iza miki dotik asha i ja przez kilka miesiacy razem siedzialysmy na tym watku i teraz ich testy sa dla mnie strasznie wazne. nie odbierajcie tego ze jestecie gorsze czy cos po prostu - od czasu zalozenia tego watku sporo lasek juz sobie poszlo chcialabym bardzo zobaczyc ich pozytywne testy25staraczka25 wrote:za co ty przepraszasz ??

Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
dobrze ze to napisalas bo ja po tym rosole czuje ze odplywam i juz walcze ze snem. mam jeszcze godzine za nim malenstwo wroci wiec se jeszcze kimne jesli sie nie pogniewacieAsha wrote:Ide drzemna chyba

Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydaj spokójamelia04072006 wrote:nigdy nie wiem jak zostanie odebrane co napisze a tez chodzi o to ze iza miki dotik asha i ja przez kilka miesiacy razem siedzialysmy na tym watku i teraz ich testy sa dla mnie strasznie wazne. nie odbierajcie tego ze jestecie gorsze czy cos po prostu - od czasu zalozenia tego watku sporo lasek juz sobie poszlo chcialabym bardzo zobaczyc ich pozytywne testy
rozumiem waszą miłość ja nie z tych zazdrosnych

nie martw się amelka nie razi mnie to :*
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jestem na chwilkę! witam się jeszcze raz :* trochę trzeba pracować

ja też czekam na testa Ashy!!!!! potrzebny nam pozytywny test znowu
więc Cwalinka! staraczka! mik! dajecie 
Cwalinka, Redhotka, mik82, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBędzie dobrzeamelia04072006 wrote:hej

troche lepiej sobie radze bole wiec i samopoczucie lepsze ale prawda jest taka ze nie lubie jak mi cokolwiek jest i chcialabym choc troche aby to wszytsko sie uspokoilo.
to poczatke ciazy a mi juz brakuje cierpliwosci
z jedną kruszyną dałaś radę, to i z drugą dasz radę, bo przecież jak nie Ty to kto... 
PS. Mańka na pierwszej stronie zaktualizuj...
/sorry ja z doskoku podczytuje.
Cwalinka, dotik, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny