Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jest to samo w syropku ale ma jakąś inna nazwę...ważne żeby znaleźć wyciąg z jeżówki to jest to samoCwalinka wrote:Mik a to w tabletkach czy syropku
bo jak szukalam to tylko tabletki mi wyskakiwaly
rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no wlasnie ja zglupialam bo chcialam kupić w kropelkach a mi w aptece powiedzieli, ze jest wycofane..mik82 wrote:jest to samo w syropku ale ma jakąś inna nazwę...ważne żeby znaleźć wyciąg z jeżówki to jest to samo

rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDla Ashy było to ważniejsze niż pakowanie, więc sądzę, że dość istotnie wpłynie to na jej nastrój. I będzie o czym gadać na forumCwalinka wrote:fakt zapomnialam
a to taka super wiadomosc
.
No i mamy nową koleżankę. Kojarzę Myszkę z forum 30tek, jest zdecydowanie bardziej rozgarnięta od Magis, choć udzielała się tam mało
.
Cwalinka, rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
esberitox może i tak, bo ja też nie dostałam ale kupiłam inny wyciąg z jeżówki i działanie miał to samo...w domu sprawdzę nazwę to Ci napisze na priv, tu albo tamIza75 wrote:no wlasnie ja zglupialam bo chcialam kupić w kropelkach a mi w aptece powiedzieli, ze jest wycofane..
Iza75, rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
a to w takim razie witam myszkęmarnut wrote:Dla Ashy było to ważniejsze niż pakowanie, więc sądzę, że dość istotnie wpłynie to na jej nastrój. I będzie o czym gadać na forum
.
No i mamy nową koleżankę. Kojarzę Myszkę z forum 30tek, jest zdecydowanie bardziej rozgarnięta od Magis, choć udzielała się tam mało
.
mik82, rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja podawałam i robiłam inhalacje i po trzech dniach był spokój a tak to zawsze po katarze walczyliśmy z oskrzelamiCwalinka wrote:dobrze wiedziec
i to podczas przeziebien tak? a przy lekim katarku tez podawac?
Iza75, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o dzieki kochana na priv mi napisz bo tu mi ucieknie zarazmik82 wrote:esberitox może i tak, bo ja też nie dostałam ale kupiłam inny wyciąg z jeżówki i działanie miał to samo...w domu sprawdzę nazwę to Ci napisze na priv, tu albo tam

mik82, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

w pracy jestes?