Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
gigsa wrote:ale śluz się dłużej utrzyma i of znów mi owu przesunie
a czy jesli była owu to gin to wypatrzy?Asha lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Ale of nie jest ważne. Ważne żeby cykl skończył się fasolkiem Nie przykładaj takiej wagi do tego co zrobi program bo to tylko program będzie dobrze a żelem się nie martw. Tyle dziewczyn robi monitoring właśnie po to zeby zajść w ciążę i nie może być tak żeby on zabijał plemniory poza tym o środowisko to chyba chodzi w pochwie. A u Ciebie one już w pochwie nie są tylko z jajkiem się witają i tam żel nie dojdzie
-
Asha wrote:Troche mnie to pociesza ze to nie tylko ja mam tak zryte, sorry Gigsa i inne laski ale wali nam po rowno widze przed owu
-
gigsa wrote:oby tak było, że juz sobie poszły tam gdzie trzeba
Ja to tego trochę nie ogarniam. Mam wrażenie, że walić konia to mogą codziennie bo to dla higieny Ale zrobić to samo z babeczko to już za ciężkoAsha, gigsa lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Tak jest temp już idzie do góry więc za jakieś dwa, trzy dni dostaniesz plusa a jak Twój nie daje rady to go nie zmuszaj bo się chłopak zamknie w sobie w końcu jest szkoła, która mówi zeby właśnie co dwa dni się bzykać albo go jakoś weź sposobem
Ja to tego trochę nie ogarniam. Mam wrażenie, że walić konia to mogą codziennie bo to dla higieny Ale zrobić to samo z babeczko to już za ciężko
Bo sie kurwa trzeba napocic wiecej i robisz komus a nie sobie tylko -
Asha wrote:Troche mnie to pociesza ze to nie tylko ja mam tak zryte, sorry Gigsa i inne laski ale wali nam po rowno widze przed owu
Asha lubi tę wiadomość
-
Ja np się strasznie nabijałam z panienek, ktore nie farbowały w ciąży włosów żeby dzidzi nie uszkodzić a teraz sama czekam z farbą na koniec pierwszego trymestru zrycie po owu się nie kończy