Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki,
mik82 wrote:No biorę...pisałam Wam że zaczęłam je pić...od drugiego dnia cyklu piję bo tak kupiłam (ale jeden dzień w środku zapomniałam)
ja też jeden dzień zapomniałam i nie miało to żadnego wpływuAsha, mik82 lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Hej dziewczynki,
ja też jeden dzień zapomniałam i nie miało to żadnego wpływu -
Asha wrote:Witunia
Ladny suwaczek
A to czekanie mnie zabija. Serio na fioletowej stronie wszystkie panny już ze dwa usg miały a ja nic jakaś zapóźniona jestem i jeszcze prawie 3 tygodnie nie wiem czy dam radę -
mik82 wrote:Shimmer a Ty piłaś tylko do owu czy dłużej?
13 dc ostatni raz piłam a owu mi wyznaczyło na 12 dc. A miałam owulację 11 dc przynajmniej wtedy ją czułamWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 10:52
Asha lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:No właśnie to moja pierwsza suwaczkowa próba i jakoś dziwnie się z nim czuję
A to czekanie mnie zabija. Serio na fioletowej stronie wszystkie panny już ze dwa usg miały a ja nic jakaś zapóźniona jestem i jeszcze prawie 3 tygodnie nie wiem czy dam radę
Dasz rade tu w angli, pierwsze usg bys miala w 12 tygodniu, bedzie dobrze -
Asha wrote:Tutaj na of nie ma odpowidnich opcji do sluzu...plodny slu jest miedzy wodnistym a rozciagliwym tak naprawde...jak kurze bialko...troche sie ciagnie ale jest wodnisty mokry, nie suchy taki jak po @ .....bo na poczatku plodnych tez jest rozgiagliwy ale on jest suchy taki jak guma do zucia....potem przechodzi w bardziej mokry i zaczyna byc rozciaglywy znowu bialy albo przezroczysty
To ja taki właśnie miałam w tym cyklu, ale to pewnie dzięki wiesiołkowi. Nie wiem czy dzis juz go odstawić czy nadal brać?
Wczoraj w nocy chyba jajko ruszyło do boju, bo najpierw ostro bolały mnie jajniki, potem jeden nakur.... tak, że ledwo chodziłam, a na koniec ból brzucha, który utrzymuje się do teraz.
Dziś mam wizytę u nowego gina. Może coś mi powie ciekawego. Boję się tylko, że jak zacznie tam grzebać to moje serduszkowanie pójdzie na marne, bo mi wszystko wygrzebie i będzie dupa -
gigsa wrote:To ja taki właśnie miałam w tym cyklu, ale to pewnie dzięki wiesiołkowi. Nie wiem czy dzis juz go odstawić czy nadal brać?
Wczoraj w nocy chyba jajko ruszyło do boju, bo najpierw ostro bolały mnie jajniki, potem jeden nakur.... tak, że ledwo chodziłam, a na koniec ból brzucha, który utrzymuje się do teraz.
Dziś mam wizytę u nowego gina. Może coś mi powie ciekawego. Boję się tylko, że jak zacznie tam grzebać to moje serduszkowanie pójdzie na marne, bo mi wszystko wygrzebie i będzie dupa
Szyja nadal otwarta to ja bym nadal brala, bo jeszcze owu w toku to moze mu powiedz zeby ci nie grzebal -
Asha wrote:Dasz rade tu w angli, pierwsze usg bys miala w 12 tygodniu, bedzie dobrze
Z drugiej strony wiem, że to usg niczego nie zmieni. Pozamaciczną bym pewnie już czuła (dziś zaczynam 7 tc), beta wysoka więc zarodek być powinien a za 150pln to mogę sobie kupić jakieś fajne kosmetyki na bejbika będę wydawać późniejAsha lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:No ja wiem Asha wiem z jednej strony jak sobie pomyślę, że za jakieś 150pln mogłabym jeszcze dziś sprawdzić czy to nie pozamaciczna, czy jest pęcherzyk we właściwym miejscu, czy jest widoczny zarodek itd to nie powiem kusi mnie
Z drugiej strony wiem, że to usg niczego nie zmieni. Pozamaciczną bym pewnie już czuła (dziś zaczynam 7 tc), beta wysoka więc zarodek być powinien a za 150pln to mogę sobie kupić jakieś fajne kosmetyki na bejbika będę wydawać później
Noooo i takie podejscie mi sie podobie -
Asha wrote:Szyja nadal otwarta to ja bym nadal brala, bo jeszcze owu w toku to moze mu powiedz zeby ci nie grzebal
Do tego to pierwsza wizyta u niego i pewnie będzie robił wywiad, potem badał paluchami, a na koniec wsadzi kamerkę nażelowaną i będzie już dupa. Dzis nie wiem czy szyja otwarta. Specjalnie tam nie grzebałam od wczoraj żeby żołnierzom nie przeszkadzać w akcji.Asha lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:tak, właśnie bym chciała, ale tak czekałam na to usg żeby zobaczyć czy tam wszystko ok.
Do tego to pierwsza wizyta u niego i pewnie będzie robił wywiad, potem badał paluchami, a na koniec wsadzi kamerkę nażelowaną i będzie już dupa. Dzis nie wiem czy szyja otwarta. Specjalnie tam nie grzebałam od wczoraj żeby żołnierzom nie przeszkadzać w akcji.
Kamera nic nie narobi zlego bedzie dobrze, bo to tak jak przy monitoringu, tylko powiedz my wczesniej ze owulacje teraz masz -
gigsa wrote:To ja taki właśnie miałam w tym cyklu, ale to pewnie dzięki wiesiołkowi. Nie wiem czy dzis juz go odstawić czy nadal brać?
Dziś mam wizytę u nowego gina. Może coś mi powie ciekawego. Boję się tylko, że jak zacznie tam grzebać to moje serduszkowanie pójdzie na marne, bo mi wszystko wygrzebie i będzie dupaAsha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Kamera nic nie narobi zlego bedzie dobrze, bo to tak jak przy monitoringu, tylko powiedz my wczesniej ze owulacje teraz masz
-
gigsa wrote:tak, właśnie bym chciała, ale tak czekałam na to usg żeby zobaczyć czy tam wszystko ok.
Do tego to pierwsza wizyta u niego i pewnie będzie robił wywiad, potem badał paluchami, a na koniec wsadzi kamerkę nażelowaną i będzie już dupa. Dzis nie wiem czy szyja otwarta. Specjalnie tam nie grzebałam od wczoraj żeby żołnierzom nie przeszkadzać w akcji.Asha, gigsa lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Dzień, dwa jeszcze bym brała ja czułam owu 11 dc a wszystkie rzeczy, które miałam do owu brać ostatni raz łykałam 13 dc.
a czy jesli była owu to gin to wypatrzy?