Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Obyś miała rację. Mam nadzieję że po poronieniu nic mi się nie rozregulowało. Asha a jak jest z tym śluzem? Najpierw wodnisty a później rozciągliwy czy odwrotnie? Kiedyś mi pisałaś pamiętam, ale no właśnie nie pamiętam...
Tutaj na of nie ma odpowidnich opcji do sluzu...plodny slu jest miedzy wodnistym a rozciagliwym tak naprawde...jak kurze bialko...troche sie ciagnie ale jest wodnisty mokry, nie suchy taki jak po @ .....bo na poczatku plodnych tez jest rozgiagliwy ale on jest suchy taki jak guma do zucia....potem przechodzi w bardziej mokry i zaczyna byc rozciaglywy znowu bialy albo przezroczystyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 09:24
-
nick nieaktualnyU mnie po plamieniu był lepki/kremowy. Później jeden dzień miałam rozciągliwy ale nie taki bardzo mokry, na drugi dzień był bardzo rozciągliwy i bardzo mokry, a dziś już tylko mokry bez rozciągliwego. Nie wiem jak to interpretować i kiedy ta owu mogła być?
-
MalaCzarna wrote:U mnie po plamieniu był lepki/kremowy. Później jeden dzień miałam rozciągliwy ale nie taki bardzo mokry, na drugi dzień był bardzo rozciągliwy i bardzo mokry, a dziś już tylko mokry bez rozciągliwego. Nie wiem jak to interpretować i kiedy ta owu mogła być?
To prawdopodobnie jutro bedziesz miec ten najbardziej plodny -
A ja dla odmiany mam teraz szyję wysoko miekką otwarta, śluz rozciągliwy i cholera wie o co chodzi. Albo mi się owu przesunęła albo tak przestymulowałam jajniki tymi specyfikami wszystkimi ze mam owu z dwóch jajników bo wcześniej czułam prawy a teraz lewy. Załamka...Wiem, że....nic już nie wiem:-(
-
mik82 wrote:A ja dla odmiany mam teraz szyję wysoko miekką otwarta, śluz rozciągliwy i cholera wie o co chodzi. Albo mi się owu przesunęła albo tak przestymulowałam jajniki tymi specyfikami wszystkimi ze mam owu z dwóch jajników bo wcześniej czułam prawy a teraz lewy. Załamka...Wiem, że....nic już nie wiem:-(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Ale tobie sie otworzyla dopiero w 15 dc , ja mialam otwarta chyba przez 10 dni, daj jej szanse
-
mik82 wrote:No ale się otworzyła, przymknęła i znów się otworzyła więc robi co chce i jak chce. Nie jest otwarta cały czas. a poza tym u mnie w tych cyklach które kontrolowałam to była całkowicie otwarta od 1 do 3 dni. Zgłupiałam w tym cyklu zupełnie
Wejdz na moj wykres i zobacz co u mnie robila i temp sobie tez zobacz w tym samym czasieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 09:54
-
MalaCzarna wrote:O cholerka Mik a tak na własną rękę te specyfiki brałaś? Ja biorę na własną rękę niepokalanka i wiesiołka i mam nadzieję że nie zaszkodzę... A może wtedy nie doszło do owu i jajeczko poczekało i dopiero teraz będzie?