Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:No i ja mam dzis ten sam problem:-( Doskonale wiem co teraz czujesz...tu już nie chodzi o ciążę w tym cyklu tylko o to że nawet nie ma na nią szans. U mnie owu też nie było tak czuję, bo śluz niby wodnisty ale baaaardzo skapy mimo wielu branych specyfików a poza tym ten skok dziś jest na bank oszukany przez to wstawanie Zresztą jak mierzyłam godzinę przed tą o której zawsze mierzą to było 36,20 więc niżej niż eczoraj i to mi dało do myślenia. A jeszcze zrobiłam przed wyjazdem do pracy test owu i był pozytywny mimo iż przedwczoraj był już negatywny:-( Także do dupy niestety i znów mam dołek:-(
Ja bym wpisala ta nizsza, bo temp musi byc po 3 godzinach snu, zawsze wzrasta jak zmierzysz po godzinie -
amelia04072006 wrote:dzien dobry laseczki.
chyba sie wypisze z owu. wczesniej mniej wiedzialam i denerwowalam sie czy @ bedzie czy nie . teraz problem z tempka, gdzie jest szyja i jak jest, czy jest czy nie ma owulacji, kiedy @ a moze tescik. w dupe z taka robota
A mi zarzucalas ze odejde haha -
miałam raporty składać co do tego Inofemu/Infolicu, jak zwał tak zwał.
albo mi się wydaje i sobie wkrecam, ale jajniki dają o sobie znać, zakłuje raz jeden raz drugi. nie wiem tylko czy to dobrze.Asha lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Asha wrote:A mi zarzucalas ze odejde haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 09:02
-
dotik wrote:miałam raporty składać co do tego Inofemu/Infolicu, jak zwał tak zwał.
albo mi się wydaje i sobie wkrecam, ale jajniki dają o sobie znać, zakłuje raz jeden raz drugi. nie wiem tylko czy to dobrze.
A ile juz to bierzesz, jakos niedlugo chyba, nie? -
amelia04072006 wrote:bardzo mnie denerwuja stwierdzenia,ze powinno byc tak a jest inaczej, a ta ma tak a ja inaczej, bylo tak a teraz jest tak...... wrrrrrr
kazdy ci powie ze
- ze cykl owulacyjny byl dopiero kiedy on sie skonczy i koniecznie musi byc krwawienie nie plamienie
-ze nie mozna dokladnie stwierdzic kiedy byla owulacja bez monitoringu a mozna tylko okreslic tydzien w ktorym byl
-ze juz minimalny skok temperatury moze potwierdzic przebyla owulacje i wymagany skok to 0,2
aby to stwierdzic od dnia sluzu mniej polodnego liczy sie 6 nizszych temperatur a po tym sluzie nastepuje skok temperatur i te sa wyzsze -
dotik wrote:miałam raporty składać co do tego Inofemu/Infolicu, jak zwał tak zwał.
albo mi się wydaje i sobie wkrecam, ale jajniki dają o sobie znać, zakłuje raz jeden raz drugi. nie wiem tylko czy to dobrze.Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:dzien dobry laseczki.
chyba sie wypisze z owu. wczesniej mniej wiedzialam i denerwowalam sie czy @ bedzie czy nie . teraz problem z tempka, gdzie jest szyja i jak jest, czy jest czy nie ma owulacji, kiedy @ a moze tescik. w dupe z taka robota
to nie gmyraj tam sobie tyle, ja rozumiem że to może być przyjemne ale bez przesady
nie zostawisz nas chyba
amelia04072006 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
mik82 wrote:Zgadza się Amelia i tu masz rację, ale dobrze wiemy tutaj wszystkie że jeżeli nawet jest skok i of pokazał owulację a mimo to wykres jest raczej spłaszczony to nie ma co się łudzić że wszystko gra. Zazwyczaj wtedy jest niedomoga ciałka żółtego i szanse na ciążę spadają, ale oczywiście nie można mówić że nie ma ich wcale
mik82 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:wlasnie czytam ze prolaktyna jest podatna na stres. im sie wiecej kobieta denerwuje tym ona bardziej sie podnosi. zalecane sa w tedy herbatki na nerwy
We wczesniejszym cyklu bardziej sie denerwowalam bo mialam wieksza nadzieje i jakos to nie mialo wplywu...a teraz dodatkowo, castagnus niby to...mial go obnizycamelia04072006 lubi tę wiadomość