Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:matko a ja o wykresach dowiedzialam sie przed moim dluuuuuuuugim cyklem
Noooo, ja wiedzialam wczesniej ale nie chcialo mi sie mierzyc, czego zaluje teraz, ale jak gadalam z mama to myslalam ze ja zaskocze a ta do mnie ze wogole czai bo sama mierzyla i wogole hahaha a ja zdziwko takie hahaha
Stara metoda jak swiat hahaha
Ciekawe czy jej mama mierzyla hahaha.....tym samym termo hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 21:46
-
Asha wrote:Noooo, ja wiedzialam wczesniej ale nie chcialo mi sie mierzyc, czego zaluje teraz, ale jak gadalam z mama to myslalam ze ja zaskocze a ta do mnie ze wogole czai bo sama mierzyla i wogole hahaha a ja zdziwko takie hahaha
Stara metoda jak swiat hahaha
Ciekawe czy jej mama mierzyla hahaha.....tym samym termo hahaha- mowie tylko ze wpisuje objawy. o badaniu szyjkli czy sluzu to juz nie wspominam. wogole jestem od dwoch miesiecy dziwologiem
zreszta moi rodzice to wogole o antykoncepcji dowiedzieli sie od nas kiedy doroslismu. mam czworo rodzenstwa
-
amelia04072006 wrote:jak ja mowie mojej mamie ze mierze tempke ale nie mowie gdzie - to juz wogole by stwierdzila ze mnie popapralo na amen
- mowie tylko ze wpisuje objawy. o badaniu szyjkli czy sluzu to juz nie wspominam. wogole jestem od dwoch miesiecy dziwologiem
zreszta moi rodzice to wogole o antykoncepcji dowiedzieli sie od nas kiedy doroslismu. mam czworo rodzenstwa
oj to kiepsko tak, bo ciezko sie dogadac w temacie z denia...ktora jestes z rzedu?
Ja doszlam do wniosku ze powiem , zobacze jaka bedzie reakcja i tyle...i byla normalna wiec zaczelam mowic po kolei i ona wie gdzie mierze itd, wykres tez widziala,serducha widziala hahah pyta sie jak tam temp itd hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 21:54
-
amelia04072006 wrote:jak ja mowie mojej mamie ze mierze tempke ale nie mowie gdzie - to juz wogole by stwierdzila ze mnie popapralo na amen
- mowie tylko ze wpisuje objawy. o badaniu szyjkli czy sluzu to juz nie wspominam. wogole jestem od dwoch miesiecy dziwologiem
-
Asha wrote:
oj to kiepsko tak, bo ciezko sie dogadac w temacie z denia...ktora jestes z rzedu?
Ja doszlam do wniosku ze powiem , zobacze jaka bedzie reakcja i tyle...i byla normalna wiec zaczelam mowic po kolei i ona wie gdzie mierze itd, wykres tez widziala,serducha widziala hahah pyta sie jak tam temp itd hahaha
3 z kolei. nie no w mojej rodzinie pewne tematy sa nie poruszane. zastanawiam sie jak to sie stalo ze moi rodzice przyjeli do wiadomosci ze ja wspolzyje z facetem, widzialam jego Grzegorza nie grzesiai ze urodzilam dziecko.
Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:3 z kolei. nie no w mojej rodzinie pewne tematy sa nie poruszane. zastanawiam sie jak to sie stalo ze moi rodzice przyjeli do wiadomosci ze ja wspolzyje z facetem, widzialam jego Grzegorza nie grzesia
i ze urodzilam dziecko.
Ja bym nie wytrzymala tak chyba, u mnie starzy o wszystkim przy mnie i ja przy nich i jest normalnie, przynajmniej dla nas....szkoda...a z rodzenstwem mozesz pogadac?