Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:A ty od kiedy zaczynasz?
-
amelia04072006 wrote:Gdyby nie badania to bralabym od razu ale to cudo ma estrogen tsh i hcg wiec boje sie ze ze wyjda malowiarygodne. Zreszta ty jak bedziesz testowac a to ma hcg to tez nie wiem czy nie bedzie mialo wplywu na testa wiec lepiej sie wstzrymaj
Ja nie zamierzam testow robic w tym cykluamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzypomniało mi się jeszcze że trzeba uważać na primer używany w trakcie robienia paznokci żelowych, moja kosmetyczka zawsze mnie pyta, czy nie jestem w ciąży bądź nie staram się o dziecko, bo substancje zawarte w tym produkcie także mają szkodliwe działanie. Często też używa się szamponów z kwasami owocowymi (Garniery przede wszystkim tak owe posiadają) na nie też trzeba uważać w ciąży, podobno nie wolno takich kwasów używać, nie wiem tylko na ile taki szampon może przeniknąć do organizmu, ale dla świętego spokoju chyba lepiej zrezygnować.
-
amelia04072006 wrote:Nie mow na ten temat. Przeczytaj kilka stron dalej jest podany powod.
Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Przypomniało mi się jeszcze że trzeba uważać na primer używany w trakcie robienia paznokci żelowych, moja kosmetyczka zawsze mnie pyta, czy nie jestem w ciąży bądź nie staram się o dziecko, bo substancje zawarte w tym produkcie także mają szkodliwe działanie. Często też używa się szamponów z kwasami owocowymi (Garniery przede wszystkim tak owe posiadają) na nie też trzeba uważać w ciąży, podobno nie wolno takich kwasów używać, nie wiem tylko na ile taki szampon może przeniknąć do organizmu, ale dla świętego spokoju chyba lepiej zrezygnować.
Mozna oszalec -
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Ja sobie postanowiłam że najwcześniej zatestuję na 2 dni przed @, proszę dziewczyny już z góry żebyście mnie nie namawiały choćbym rzygała w okół siebie od ciążowych mdłości, dziękuję!
Asha, MalaCzarna lubią tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Ja sobie postanowiłam że najwcześniej zatestuję na 2 dni przed @, proszę dziewczyny już z góry żebyście mnie nie namawiały choćbym rzygała w okół siebie od ciążowych mdłości, dziękuję!
Nie ma problemuMalaCzarna lubi tę wiadomość
-
Kiedys testow nie bylo i tez bylo dobrze
Czlowiek by sie dowiedzial 4 miesiacu jakby sobie przypomnial ze @ nie ma i git by bylo:-)
A gdzie o jakis badaniach hormonow i innych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 21:40
amelia04072006, MalaCzarna lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Kiedys testow nie bylo i tez bylo dobrze
-
amelia04072006 wrote:zebys wiedziala. kobiety w wojne byly w ciazy. ciezko pracowaly, na polu robily a przeciez maszyn nie bylo. o ciazy sie dowiedzialy kiedy do szpitala jechaly a tu teraz taka pomoc a potem placz
Moi starzy 4 lata mnie robili..i moja stara chodzila do przychodni co kilka miesiecu i mowila ze cos chyba nie tak bo nic, to wiecie co babka jej mowila , ze jeszcze nie pora...zadnych badan, niczego...absolutnie niczego....ma karte w domu to mi mowila, a teraz kurwa ma c co sie porobilo....i co...po 4 latach zaszla...wykresy tez robila mowila ze temp wzrosla itd ale 4 lata nic nie zrobili, nawet badan krwi -
Asha wrote:Moi starzy 4 lata mnie robili..i moja stara chodzila do przychodni co kilka miesiecu i mowila ze cos chyba nie tak bo nic, to wiecie co babka jej mowila , ze jeszcze nie pora...zadnych badan, niczego...absolutnie niczego....ma karte w domu to mi mowila, a teraz kurwa ma c co sie porobilo....i co...po 4 latach zaszla...wykresy tez robila mowila ze temp wzrosla itd ale 4 lata nic nie zrobili, nawet badan krwi