Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:Mowicie ze mozna pic piwo a mi polozna powiedziala ze absolutnie nie... sama nie wiem..
Ja ci mowie zrob...co uwazasz jest najlepsze dla twojego dziecka...zebys nie mogla sobie niczego zarzucic
To jest twoje dziecko i ty wiesz co jest dobre...tylko w obled nie popadnijWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 20:39
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Mowicie ze mozna pic piwo a mi polozna powiedziala ze absolutnie nie... sama nie wiem..
-
Moze to göupie ale ostatnio mam takie mysli ze moze nie dokonca jeest okej z babelkiem.. nawet nie mam jak sprawdzic bety czy cos.. mialabym takie objawy ciazowe gdyby jednak cos bylo nie tak? Wiecie co mam na mysli? Nawet nie potrafie tego napisac ;/
-
Rudzia wrote:Moze to göupie ale ostatnio mam takie mysli ze moze nie dokonca jeest okej z babelkiem.. nawet nie mam jak sprawdzic bety czy cos.. mialabym takie objawy ciazowe gdyby jednak cos bylo nie tak? Wiecie co mam na mysli? Nawet nie potrafie tego napisac ;/
-
Rudzia wrote:Moze to göupie ale ostatnio mam takie mysli ze moze nie dokonca jeest okej z babelkiem.. nawet nie mam jak sprawdzic bety czy cos.. mialabym takie objawy ciazowe gdyby jednak cos bylo nie tak? Wiecie co mam na mysli? Nawet nie potrafie tego napisac ;/
A widujesz polozna?
Test mozesz zrobic, sa testy ktore pokazuja w ktorym tygodniu jestes ona sa na podstawie bety -
Ja jestem przeciwna piciu jakiegokolwiek alkoholu i palenia w ciazy.na 9 mc mozna sie wstrzymac...czytalam ze akhohol szkodzi dziecku nawet w najmniejszych ilosciach...
ale jak Asha napisala kazdy robi co chce...tez nie bede kogos krytykowac to tylko moja opinia.[/url] -
Asha wrote:A widujesz polozna?
Test mozesz zrobic, sa testy ktore pokazuja w ktorym tygodniu jestes ona sa na podstawie bety
Wlasnie u mnie nie ma takiej mozliwosci.. sama robilam jakis czas temu ten Clearblue i wyszlo mi 3+ .. ale to przeciez tak szybko moze sie cos zmienic no w czwartek mam gina wiec wszystko sie wyjasniAsha lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Wlasnie u mnie nie ma takiej mozliwosci.. sama robilam jakis czas temu ten Clearblue i wyszlo mi 3+ .. ale to przeciez tak szybko moze sie cos zmienic no w czwartek mam gina wiec wszystko sie wyjasni
No to juz tylko dwa dni, daj znac co powiedzialRudzia lubi tę wiadomość
-
Rudzia ja tez strasznie panikowalam kupilam sobie takie urzadzenie do seduszka i po 12 tyg chyba mozna to juz uzywac..mnie to uspakajalo...a w twoim przypadku to dopiero 8 tydz narazie sie relaksuj i odpoczywaj i po wizycie sie wyjasni i bedziesz spokojniejsza...
Rudzia lubi tę wiadomość
[/url] -
amelia04072006 wrote:Biore od wczoraj wtaminke b6
-
amelia04072006 wrote:Tak se pomyslalam ze trzeba czasu na uzupelnienie brakow a badania nie dlugo to chyba tak mocno nie wplyna na wyniki. A do nastepnej owulki cos moze zacznie juz normalnie funkcjonowac. Mowisz ze tak trzeba to autoryteta trzeba sluchac no nie
Jak nie jak tak nie sadze zeby ci zaszkodzil a moze akurat pomoze wyrownac