Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:Mowicie ze mozna pic piwo a mi polozna powiedziala ze absolutnie nie... sama nie wiem..
Ja ci mowie zrob...co uwazasz jest najlepsze dla twojego dziecka...zebys nie mogla sobie niczego zarzucic
To jest twoje dziecko i ty wiesz co jest dobre...tylko w obled nie popadnij
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 20:39
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Mi kazal. Ja nawet mialam kolke nerkowa i moje malenstwo bylo ulozone na nerkch wiec byly mocno ucisniete. Po to zeby nic nie zalegalo musialam duzo sikac. Oczywiscie nie codziennie. Jak czulam ze zaczynaja mnie pobolewc to wypilam szklanke i bylo gitesRudzia wrote:Mowicie ze mozna pic piwo a mi polozna powiedziala ze absolutnie nie... sama nie wiem..
-
Moze to göupie ale ostatnio mam takie mysli ze moze nie dokonca jeest okej z babelkiem.. nawet nie mam jak sprawdzic bety czy cos.. mialabym takie objawy ciazowe gdyby jednak cos bylo nie tak? Wiecie co mam na mysli? Nawet nie potrafie tego napisac ;/
-
Wada kazdej mamy jest to ze ciagle sie boi o wlasne dziecko. Nawet jesli nie ma do tego pdstaw. Rudzia ciebie tez to dopadloRudzia wrote:Moze to göupie ale ostatnio mam takie mysli ze moze nie dokonca jeest okej z babelkiem.. nawet nie mam jak sprawdzic bety czy cos.. mialabym takie objawy ciazowe gdyby jednak cos bylo nie tak? Wiecie co mam na mysli? Nawet nie potrafie tego napisac ;/
-
Rudzia wrote:Moze to göupie ale ostatnio mam takie mysli ze moze nie dokonca jeest okej z babelkiem.. nawet nie mam jak sprawdzic bety czy cos.. mialabym takie objawy ciazowe gdyby jednak cos bylo nie tak? Wiecie co mam na mysli? Nawet nie potrafie tego napisac ;/
A widujesz polozna?
Test mozesz zrobic, sa testy ktore pokazuja w ktorym tygodniu jestes ona sa na podstawie bety -
Ja jestem przeciwna piciu jakiegokolwiek alkoholu i palenia w ciazy.na 9 mc mozna sie wstrzymac...czytalam ze akhohol szkodzi dziecku nawet w najmniejszych ilosciach...
ale jak Asha napisala kazdy robi co chce...tez nie bede kogos krytykowac to tylko moja opinia.
[/url] -
Asha wrote:A widujesz polozna?
Test mozesz zrobic, sa testy ktore pokazuja w ktorym tygodniu jestes ona sa na podstawie bety
Wlasnie u mnie nie ma takiej mozliwosci.. sama robilam jakis czas temu ten Clearblue i wyszlo mi 3+ .. ale to przeciez tak szybko moze sie cos zmienic
no w czwartek mam gina wiec wszystko sie wyjasni
Asha lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Wlasnie u mnie nie ma takiej mozliwosci.. sama robilam jakis czas temu ten Clearblue i wyszlo mi 3+ .. ale to przeciez tak szybko moze sie cos zmienic
no w czwartek mam gina wiec wszystko sie wyjasni 
No to juz tylko dwa dni, daj znac co powiedzial
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Rudzia ja tez strasznie panikowalam kupilam sobie takie urzadzenie do seduszka i po 12 tyg chyba mozna to juz uzywac..mnie to uspakajalo...a w twoim przypadku to dopiero 8 tydz narazie sie relaksuj i odpoczywaj i po wizycie sie wyjasni i bedziesz spokojniejsza...
Rudzia lubi tę wiadomość
[/url] -
Tak se pomyslalam ze trzeba czasu na uzupelnienie brakow a badania nie dlugo to chyba tak mocno nie wplyna na wyniki. A do nastepnej owulki cos moze zacznie juz normalnie funkcjonowac. Mowisz ze tak trzeba to autoryteta trzeba sluchac no nieamelia04072006 wrote:Biore od wczoraj wtaminke b6
-
amelia04072006 wrote:Tak se pomyslalam ze trzeba czasu na uzupelnienie brakow a badania nie dlugo to chyba tak mocno nie wplyna na wyniki. A do nastepnej owulki cos moze zacznie juz normalnie funkcjonowac. Mowisz ze tak trzeba to autoryteta trzeba sluchac no nie

Jak nie jak tak
nie sadze zeby ci zaszkodzil a moze akurat pomoze wyrownac