Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
bianka wrote:Hmm boję się żeby to nie był objaw jakiejś infekcji:/ masz rację muszę przystopować
Asha lubi tę wiadomość
-
Przepraszam dziewczyny ze sie nie udzielam ale ostatnio bardzo zle sie czuje nie mam mocy na nic i wogole.. w czwartek pierwsze usg .. ajj bardzo sie ciesze ale i boje ze bedzie cos nie tak.. chyba zagadam z lekarzem o zwolnienie z pracy bo zle samopoczucie juz ni baaardzo przeszkadza w pracy wyczytalam ze mimo wszystko nie maja prawa mnie zwolnic bo to dyskryminacja a nawet gdyby to moge isc do sadu i moge dostac spore odszkodowanie wiec nie zwolnia co 2 h musze jesc bo mi sie robi tak slabo z glodu ze nie daje rady.. a w pracy to raczej ciezko z ciaglymi przerwami.. i nie wysypiam sie.. w nocy nie moge spac a wstaje o 5 rano teraz leze i zwijam sie bo mam mega wzdecia ;(
-
Rudzia wrote:Przepraszam dziewczyny ze sie nie udzielam ale ostatnio bardzo zle sie czuje nie mam mocy na nic i wogole.. w czwartek pierwsze usg .. ajj bardzo sie ciesze ale i boje ze bedzie cos nie tak.. chyba zagadam z lekarzem o zwolnienie z pracy bo zle samopoczucie juz ni baaardzo przeszkadza w pracy wyczytalam ze mimo wszystko nie maja prawa mnie zwolnic bo to dyskryminacja a nawet gdyby to moge isc do sadu i moge dostac spore odszkodowanie wiec nie zwolnia co 2 h musze jesc bo mi sie robi tak slabo z glodu ze nie daje rady.. a w pracy to raczej ciezko z ciaglymi przerwami.. i nie wysypiam sie.. w nocy nie moge spac a wstaje o 5 rano teraz leze i zwijam sie bo mam mega wzdecia ;(
No to pewnie ze idz na zwolnienie...nawet sie nie zastanawiaj, groszek najwazniejszy teraz