Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:czemu? to endokrynolog jest specjalista od hormonow
Asha lubi tę wiadomość
-
gonekolog jest od narządów rodnych. ma weksze mozliwosci niz endo bo moze spojrzeć do srodka. przy zaburzeniach hormonalnych najlepszy bylby endo-ginekolog. szukam takowego . ja nigdy z warsztatem nie mialam problemow, dlatego wydaje mi sie ze to hormony rozwalaja mi wszystko. sprawdze te opcje jak nic nie wykażą to pójdę do gina
-
shimmer_lip wrote:No niby tak ale dupek mi się z ginem kojarzy jakoś A no to czekamy albo na bejbe albo na @ A ile dni z tych 14 zostało? Może sobie suwaczek na tą okoliczność zrób
dobra tylko musze znalezc jakiegos z krwiaAsha, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Dobra dziewczyny idę oglądać "Piękne istoty" trzeba korzystać z życia od 27 wracam do pracy do drących się dzieci w wieku szkolnym i zerówkowym do smrodku (większa liczba dzieci zawsze powoduje lekki smrodek, a już jak się któreś skasztani to masakra i świetlicę można pół dnia wietrzyć) i do wiecznie skwaszonych rodziców ale damy radę
Wymarzona robota hahaha, dziwie sie ze jeszcze tam nie wrocilas i za darmo po godzinach nie tyrasz hahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 12:17