Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Lepiej pisz, czy wypalił pomysł Waszego burmistrza, co to kiedyś nagłaśniali w związku z małą dzietnością opolskiego. Dają dopłaty 1000zł na dziecko
? Bo jak tak, to my się może przeprowadzimy z tych gór
.
biecikowe owszem dajaale tylko wybranym
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:NIE LUBIE topniejacego sniegu
. Nawet nie wiadomo czy zabierać dzieciaki na spacer, bo taka breja na chodnikach, że buty zaraz przemokną, a mroźna wilgoć w powietrzu taka, że nie wiem czy mi zaraz jakiegoś choróbska nie złapią. Wolę mróz, wtedy przynajmniej zarazki nie szaleją.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:ty wiesz ze pierwsze slysze
biecikowe owszem dajaale tylko wybranym
. Ktoś mądry musiał chyba walnąć się w czoło, że na takim rozwiązaniu skorzysta prawie wyłącznie patologia i nie weszło
.
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Jakieś 2 lata temu było o tym głośno, że opolskie ma najgorszą dzietność i coś z tym trzeba zrobić. I zamiast inwestować w przedsiębiorców i nowe miejsca pracy, żeby ludzie mogli na rodziny i dzieci zarabiać - uradzili że najlepiej dać po 1000zł rodzinom na dziecko
. Ktoś mądry musiał chyba walnąć się w czoło, że na takim rozwiązaniu skorzysta prawie wyłącznie patologia i nie weszło
.
poza tym jak ma byc wiecej dzieci jak mlodzi ludzie uciekaja za granice
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://www.kobieta.diagnostyka.pl/#!lpmt/cyz3
piszecie dlaczego dbacie o sowjego faceta i dostajecie bon badania w cenie bonu zamiast 200 zl placicie 60 : PSA, Lipogram, glukoza, proby watrobowe m morfologia, testosteronm TSH Kreatyninam CEA CPR ilosciowy i kwas mocznaowyCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem :d męża trzeba było zadowolić przed pracą
Tak tylko gdzie ja kupię ten syrop zaraz będę szukać w polskich aptekach :d ja już wyprysznicowana wypachnionasiedzę piję kawę i jestem do dyspozycji
Hej MikiHej Izunia
Asha tęsknimy już
Witam Aniu :* :* cieszę się z wygranej
Ja też chcę taki prezent relaksujące masaże mmmmmAnia_84, Cwalinka lubią tę wiadomość