Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tylko na chile wpadlam was nadrobic i zyczyc wam milej nocki i bez bolu glowy ...caluje was wszystkie na dobranoc :-* staraczka slyszalam ze jest sluczny film pt gwiazd naszych wina ja jeszcze go nieobejrzalam ale duzo ludzi go poleca..dobra zmykam..pa pa kochane
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle dziś się łatwo nadrabiało!
Ciasto z fasoli niezłe, aczkolwiek będę modyfikować przepis - na pewno więcej kakao dodam następnym razem. Czuć fasolę, nie ma co się oszukiwać i jej "mączną" konsystencję...
Cały czas mi miga ikona nowej wiadomości, a we wszystkich zakładkach pusto...Admin - zrób no coś z tym!
Dobranoc dziewczęta!Tulam Was wszystkie na dobranoc! :*
Amelia, Ania
, Asha
, Cwalinka
, Dotik
, Iza
, Marnut
, Mik
, Rybka
, Staraczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 23:03
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Dotik jak Ty na koniec nie zaznaczysz zielonej to ja przestaje wierzyć w wykresy
Red nie wiem czy bym przełknęłą ciasto z fasoli ale o cieście z marchewki też tak mówiłam a jest pycha
Staraczka tulam i przykro mi Kochana
Cwalinka nowy cykl
Mój termo elektroniczny jednak całkiem poległ przy rzucaniu mojego syna bo dziś mi pokazał mimo zmienionej baterii 36,54 a rtęciowy 36,9
Przestaje więc wpisywać tempkę, będę tylko wpisywać tą z rtęciowego w notatkach
dotik, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Wam :*
Mik, przez Ciebie zaczynam się denerwować i przebierać nogami
Cwalinka, ja inofolic piłam różnie, albo rano a jak zapomniałam to po powrocie z pracy, to chyba nie ma znaczenia takiego. a ding donga po plamieniach zaczynasz i stopniowo zwiększasz dawkęCwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry :-* wstałam ale ledwo na oczy patrzę , kawę muszę
nie wiem co mi się dzieje z tą głową
co do testu Dotik ja się zapisałam na betę jutro o 8.30 mam w polskiej klinice pieprzyć te 50£ . Znalazłam na tooting kawałek ode mnie ale przejadę się . Wynik będę miała do 4h a tak to będę czekać nie wiadomo na co
no chyba że @ mnie wyprzedzi. Miki no to nie dobrze że termo się zepsuł
będziesz nas w napięciu trzymać do końca , siebie z reszta też
buziaki i miłego dnia kochane
Redhotka, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny