Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:a ogolnie
otatnio miedzy nami sporo napiec, nieporozumien, niedogadan co do wychowania dziecka, wiel zadr jest i wychodza, szkoda gadac o tym
teraz musze skoczyc po piasek dl kotow bo sie skonczyl
Leć po żwirek, ale pamiętaj, że jak będziesz gotowa, to my zawsze wysłuchamy!Cwalinka lubi tę wiadomość
-
staraczka, fajnie że beta jutro! też może się przejdę jeśli coś jutro ba teście dojrzę
Cwalinka, tulam:(
Asha kochamy Cię! głupia szmata
Red, Ty weź kończ ten cykl bo to strata czasu, masz dupka?Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnydotik wrote:(...) Red, Ty weź kończ ten cykl bo to strata czasu, masz dupka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 11:50
-
nick nieaktualny
-
Czesc.
Moge do Was dołączyć??
Mam 27 lat, o dziecko staramy sie juz rok czasu. Mam juz jedna coreczke ktora a 5 lat.
Stwierdzone PCO, ale najsmieszniejsze jest to ze obraz jajnikow jest prawidlowy. Przed braniem tabletek anty mialam regularne cykle praktycznie jak w zegarku co 28-29 dni a teraz nieregularne i dlugie cykle. Wczoraj zaczelam nowy cykl, mam w tym cyklu clo od 5 do 9 dnia cyklu 2 razy po 1 tabletce, inofolic i dong. Ciekawe czy cos z tego miksa bedzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonia30 wrote:Czesc.
Moge do Was dołączyć??
Mam 27 lat, o dziecko staramy sie juz rok czasu. Mam juz jedna coreczke ktora a 5 lat.
Stwierdzone PCO, ale najsmieszniejsze jest to ze obraz jajnikow jest prawidlowy. Przed braniem tabletek anty mialam regularne cykle praktycznie jak w zegarku co 28-29 dni a teraz nieregularne i dlugie cykle. Wczoraj zaczelam nowy cykl, mam w tym cyklu clo od 5 do 9 dnia cyklu 2 razy po 1 tabletce, inofolic i dong. Ciekawe czy cos z tego miksa bedzie -
Redhotka wrote:Nie, biorę zwykły kwas foliowy i niepokalanka - do połowy cyklu brałam olej z wiesiołka...
Na przyszły cykl mam już cięższą artylerię... :> Donga i Inofolic...
noo, musowo
a myślisz że owu może jeszcze zawitać?
ja w sumie dopóki nie zaczęłam brać castagnusa, a potem inofolicu to cykle też tak ok 50 dni, owu gdzieś 33dc. teraz ok.20dnia co jestem w stanie zaakceptować.jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
monia30 wrote:Czesc.
Moge do Was dołączyć??
Stwierdzone PCO, ale najsmieszniejsze jest to ze obraz jajnikow jest prawidlowy. Przed braniem tabletek anty mialam regularne cykle praktycznie jak w zegarku co 28-29 dni a teraz nieregularne i dlugie cykle. Wczoraj zaczelam nowy cykl, mam w tym cyklu clo od 5 do 9 dnia cyklu 2 razy po 1 tabletce, inofolic i dong. Ciekawe czy cos z tego miksa bedzie
witaj:)
a clo i dong to nie za dużo dobrego?jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.