X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • monia30 Ekspertka

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotik lekarz tak mi zalecil, bo sie pytal ostatnio na wizycie i powiedzial ze nie ma przeciwskazan.

Ja sie tylko obawiam tego clo bo tyle sie naczytalam i sie glowie co tu zrobic...

201510241762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    noo, musowo :)

a myślisz że owu może jeszcze zawitać?
    ja w sumie dopóki nie zaczęłam brać castagnusa, a potem inofolicu to cykle też tak ok 50 dni, owu gdzieś 33dc. teraz ok.20dnia co jestem w stanie zaakceptować.
    Generalnie nie wiem czy przypadkiem nie było jej mimo wszystko... Nie znam się aż tak na tym - za krótko w tym siedzę i za krótko obserwuje swoje cykle. "Jak na złość" jak zaczęłam je obserwować, to 2 cykle były w miarę w normie (jeden trochę za krótki jak na mnie), a 3-eci to właśnie ten...
    Zastanawia mnie to wahanie, ale nadal te temperatury są raczej w tej "wyższej strefie" w porównaniu do moich temperatur w pierwszej fazie cyklu...

Może głupia jestem, ale nadzieję jeszcze mam, że jednak coś tam się zadziało - i owu była jak sugeruje też przerywany plusik... :)

Cwalinka lubi tę wiadomość

• dotik Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia30 wrote:
    Dotik lekarz tak mi zalecil, bo sie pytal ostatnio na wizycie i powiedzial ze nie ma przeciwskazan.

Ja sie tylko obawiam tego clo bo tyle sie naczytalam i sie glowie co tu zrobic...

hmm, no to wtedy spróbuj, się okaże co z tego wyjdzie ;)

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotik... co to "CIĄŻA SPOŻYWCZA"? :D :D :D

dotik, Cwalinka lubią tę wiadomość

• dotik Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Red, jak dla mnie to wygląda na bezowulacyjny, ale nie wiem jak wyglądają Twoje owulacyjne, jaki masz wzrost temp. zresztą, po tym co tu widziałam wszystko jest możliwe. Ty mierzysz temp w bożenie czy w ustach? pewnie już to mówiłaś ale nie kojarzę :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I Ty chyba masz dłuższą fazę lutealną prawda? Ale ten "stały" poziom robi wrażenie, oby natura żartów sobie nie stroiła!

• dotik Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    I Ty chyba masz dłuższą fazę lutealną prawda? Ale ten "stały" poziom robi wrażenie, oby natura żartów sobie nie stroiła!

14 dni. no takiego wykresu to jeszcze nie miałam :) dong zadziałał jak widać ;)

no ciąża spożywcza, zgadnij ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    Red, jak dla mnie to wygląda na bezowulacyjny, ale nie wiem jak wyglądają Twoje owulacyjne, jaki masz wzrost temp. zresztą, po tym co tu widziałam wszystko jest możliwe. Ty mierzysz temp w bożenie czy w ustach? pewnie już to mówiłaś ale nie kojarzę :/
    Spoko :) W Bożence :] szklanym termometrem owulacyjnym, więc raczej nie jest to jego wina... :)

Nie możesz cofać się do moich cykli (pytam z ciekawości, bo powinny być dostępne)?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    14 dni. no takiego wykresu to jeszcze nie miałam :) dong zadziałał jak widać ;)

no ciąża spożywcza, zgadnij ;)
    wpierdalasz? :D

• dotik Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaa, już widzę :) no w tych poprzednich wykresach wzrost jest widoczny dobrze. czyli to ten cykl jakiś lewy jest :/

no mam brzuch no :/ i wpierdalam ;( głupia dupa miała biegać i dupa!

• Asha Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3 <3 <3

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • dotik Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha!!!!!! ★ ♡ ♥ ☆

Redhotka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    aaaaa, już widzę :) no w tych poprzednich wykresach wzrost jest widoczny dobrze. czyli to ten cykl jakiś lewy jest :/

no mam brzuch no :/ i wpierdalam ;( głupia dupa miała biegać i dupa!
    Słońce! Wiem o czym mówisz... :) Wiesz co mi trochę pomaga? Ostatnio dietetyczka kazała mi wysyłać do niej smsa za każdym razem jak zjem coś słodkiego... I powiem, że to nawet działa, bo ten wstyd przed wysłaniem tej wiadomości pomaga mi w miarę się powstrzymać...
    Owszem złamałam się już, ale raz a nie 5 od środy, więc nie jest źle... :D Tak mi głupio było wysłać te wiadomość, że liczę na to, że kolejnej nie będę musiała już wysyłać...

Jak chcesz, to możemy się wymienić numerami - i ja będę takim strażnikiem dla Ciebie... :)

dotik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    <3 <3 <3
    Asha! Tuuuuulam Cię mocno! :* <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    (...) Jak chcesz, to możemy się wymienić numerami - i ja będę takim strażnikiem dla Ciebie... :)
    Jak nie numerami, to fb - messenger też to załatwi... :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia30 wrote:
    Redhotka no jasne ze zostane i bede pisac ;)
    Widać właśnie... :)

• dotik Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Jak nie numerami, to fb - messenger też to załatwi... :D

hehe:) tylko samo niejedzenie mi niestety nie pomoże. mus się ruszać. i bez ćwiczeń brzuch nie zniknie.
    więc zaczynam!! tak idealnie przed świętami:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    hehe:) tylko samo niejedzenie mi niestety nie pomoże. mus się ruszać. i bez ćwiczeń brzuch nie zniknie.
    więc zaczynam!! tak idealnie przed świętami:P
    Jak coś... słuuuużę! :)

Spadam na chwilę, ale wrócę jeszcze dzisiaj! ;)

dotik lubi tę wiadomość

• dotik Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziaki :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    Buziaki :*
    Cmoki :*

‹‹ 3321 3322 3323 3324 3325 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ