Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Przepraszam Was, ale w tej ciąży mnie wyjątkowo wcześnie dopadło(senność i nudności). Od wczorajszego południa funkcjonuję w trybie ZOMBIE i to też wyłacznie wtedy, kiedy nie śpię. Nawet nie próbuję dziś nadrabiać, bo i tak nie zatrybię. Albo zapomnę. Albo jedno i drugie.
Niezmiennie jednak trzymam za Was kciuki!
Dobranoc!Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc Maniek, niema zbytnio co nadrabiac psutki ostatnio tutaj
mam nadzieje ze szybciutko poczujesz sie lepiej
Czesc Aniu
Staraczka, fotnes to moj czas, moja chwla oderwanie sie od wszystkiego, musze jakos nawrocic sie na wlasciwe tory jedzeniowe, ale niestety mam obecnie totalne zmeczenie materialu w tej kwestiiAnia_84, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
widze ze jakas spinka z mezme ??
moj dzis mial chyba meski okres bo tez do zbyt milych nie nalezal ;/
ale skonczyl prezent dla sostry
pozniej zakupy i tak wyszlo ze prawie mnie nie bylo przed kompem -
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:moj ma meski okres od 2 lat
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:mus sprobowac
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki
puchy straszne weekendowe widzę...
cwalinka tulam z powodu starego, widzę ze to grubsza sprawa wiec moze jak juz zaczęliście klotnie czy rozmowe..to wygarnij juz wszystko co Ci na wątrobie leży..nie zostawiaj nic...mus wyjasnic co boli bo wiesz jak sie nawarstwiaja problemy t z czasem jest coraz trudniej..a czasem to już nawet sie nie chce co gorsza walczyc o szczęście...trzymam kciuki za obudzenie Twojego starego
witam nowa koleżankę
akurat wpadlas na przestój weekendowy wiec nie myśl, ze tu tak zawsze spokój jest
dotik ciaza spożywcza haha mocne..ale moze jednak nie urojona co? Trzymam kciuki
i chcialam cos jeszcze pewnie ale zapomnialam...zgabczenie mozgu..a poza tym mialam ciezki dzien jakoś i juz mocy mi brak...wypije herbatę, moze kawalek ciasta zjem hahah...i pójdę w kojoRedhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:i chcialam cos jeszcze pewnie ale zapomnialam...zgabczenie mozgu..a poza tym mialam ciezki dzien jakoś i juz mocy mi brak...wypije herbatę, moze kawalek ciasta zjem hahah...i pójdę w kojo
Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Cześć dziewczyny!
Przepraszam Was, ale w tej ciąży mnie wyjątkowo wcześnie dopadło(senność i nudności). Od wczorajszego południa funkcjonuję w trybie ZOMBIE i to też wyłacznie wtedy, kiedy nie śpię. Nawet nie próbuję dziś nadrabiać, bo i tak nie zatrybię. Albo zapomnę. Albo jedno i drugie.
Dobranoc!Mało dokuczliwych (rzadszych) mdłości Ci życzę...
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:dzieki izus, chyba to co najbardziej mnie boli zostalo powiedziane, a z jkim skutkiem to sie okaze
no i dobrzemam nadzieje, że teraz bedzie tylko lepiej
całuje dziewuszki na dobranoc...zezarlam ciasto i mam juz pod korek wszystkiego..wiec czas lulu
spokojnej nocki Wam zyczeCwalinka, Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobranoc dziewczyny ja się odezwę jutro już jak wrócę bo jak sprawdziłam mam ponad godzinę jazdy metrem . Myślałam żeby zrezygnować ale Kurczę chyba wolę wiedzieć niż czekać a powtarzałam dzisiaj test i negatyw był . Jak beta będzie ujemna to pasuje odstawić cyclo i czekać na @ . Śpijcie smacznie
oby jutro był większy ruch tęskno mi już
Cwalinka, Redhotka, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Cześć dziewczyny!
Dobranoc! -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:moj to chyba jz ma wiekszy testosteron bo zaczyna mu sie wlaczac tryb co to nie ja
ale to dobrze
znaczy że leczenie działa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 21:08
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny