Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:Nic z tych rzeczy i mistrzem ZEN też nie zostanę, zaczęłam brać Dupka...
. Albo Gigsa chodzi Ci po głowie, skoro myślisz "Dotik" piszesz "Gigsa"
. No i gratuluje męskiej decyzji zapraszając do cyklu Dong+Inofolic, szczęśliwego dla wielu z nas
.
Cwalinka, Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Czesc Amelciu
co tam u Ciebie?
widze ze zaczelas nawy cyklprzykro mi
a jak atmosfera z małzem ??25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmleciu ciesze sie ze lepiej, a u mnie no coz najwyrazneij nie moj czas, malzowaty przeprosil i sie przymilam, zobaczymy jak bedzie dzis, niech sie troche postara, bo niestety mnie latwo nie przechodzi
amelia04072006, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:Amleciu ciesze sie ze lepiej, a u mnie no coz najwyrazneij nie moj czas, malzowaty przeprosil i sie przymilam, zobaczymy jak bedzie dzis, niech sie troche postara, bo niestety mnie latwo nie przechodzi
przykro mi bardzo
ciesze sie ze mam chwile olśnienia bo mam juz dosyc tego wiecznego ślimaczenia sie -
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny, ja cały czas popijam colę i mam nadzieję, że mdłości nie zamienią się w gorsze atrakcje
.
Cwalinka - zawsze to krok naprzód a nie w tył.
Amelia - i oby tak "lepiej" było już do końca.
amelia04072006, Cwalinka, Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Dzięki dziewczyny, ja cały czas popijam colę i mam nadzieję, że mdłości nie zamienią się w gorsze atrakcje
.
Cwalinka - zawsze to krok naprzód a nie w tył.
Amelia - i oby tak "lepiej" było już do końca.
.
to juz 9 tc wiec mam nadzieje ze zacznie sie cos poprawiac na lepsze.
u mnie na mdlosci najlepiej dziala cola. dobrze dzialala w pierwsezj ciazy i teraz tezCwalinka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:skoro od 2 lat on ma problem z rozmowa to przychodzi moment ze juz takie przeprosiny na wiele sie nie zdadza. powinien zrozumiec ze tu nie przepraszam jest potrzebne tylko romowa i swiadomosc ze sie wie na czym sie stoi.
przykro mi bardzo
ciesze sie ze mam chwile olśnienia bo mam juz dosyc tego wiecznego ślimaczenia sieamelia04072006, marnut, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny