Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:moj wazy ponad 100kg. pali, źle się odżywia, w ogole o siebie nie dba. zaczelam sie zastanawiac czy jego żołnierzyki istnieją
. na badanie tez bym go nie namówiła
dzieka Bogu jakims cudem sie udało, ale dla mnie dong i inocuda byly juz ostatnia deska ratunku. ostatni cykl to cykl ktory na samym poczatku juz zostal przeze mnie skreslony, nie chcialo mi sie mierzyc tempki, tylko dwa serduszka byly wiec olalam go sobie. to zmeczenie teraz to tez jest chyba efekt tych wszystkich nerwow ktore bylyamelia04072006, mik82, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:chciałabym naturalnie ale przestałam wierzyć w cuda więc myślę o iui bardzo poważnie i to chyba jednak nie od nowego roku a w kolejnym cyklu
ten twoj termometr tylko ci w tym pomorze
a kiedy planujesz testa ??
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:Bunia a Ty jak się czujesz?
nadal mam wzdecia i zatwardzenia ale od wczoraj pracuje nad tym
troche mnie mdli i nie mam apetytu ale jakos sobie radzeCwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:wczoraj troche sie obudzilam i dzisiaj tez jeszcze funkcjonuje wiec łapie okazje zeby wejsc na watek.
nadal mam wzdecia i zatwardzenia ale od wczoraj pracuje nad tym
troche mnie mdli i nie mam apetytu ale jakos sobie radze -
Cwalinka wrote:a czemu jednak od nowego cyklu? nie chcesz jednak odpoczac?
Poza tym mi się cykle teraz zaczynają od początku miesiąca a do iui muszę być 3 dc u gina i na stymulację więc jak mi okres wyskoczy około 1-go stycznia to mogę zapomnieć w styczniu o iui bo mój gin od 31.12 do 05.01 nie przyjmuje więc kolejny cykl będę miała w plecy a też nie łudzę się że uda mi się w pierwszym podejściu do iui -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymik82 wrote:myślałam o tym Kochana...ja już chyba nie mam czasu na odpoczynki...właściwie to odpoczywałam cały czerwiec, lipiec i sierpień po poronieniu w maju więc chyba wystarczy
Poza tym mi się cykle teraz zaczynają od początku miesiąca a do iui muszę być 3 dc u gina i na stymulację więc jak mi okres wyskoczy około 1-go stycznia to mogę zapomnieć w styczniu o iui bo mój gin od 31.12 do 05.01 nie przyjmuje więc kolejny cykl będę miała w plecy a też nie łudzę się że uda mi się w pierwszym podejściu do iuimik82 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:tak , planuj juz kolejny cykl a ten olej totalnie
ten twoj termometr tylko ci w tym pomorze
a kiedy planujesz testa ??Cwalinka, amelia04072006, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:Amelciu ja po prostu czuje ze tam jest problem, no chyba ze jest problem z niewyjasnoinej przyczyny co by chyba bardziej mnie dobilo
tak dlugo dopóki twoj malz sie nie okresli ty bedziesz miec nerwa.
-
Cwalinka wrote:Amelciu ja po prostu czuje ze tam jest problem, no chyba ze jest problem z niewyjasnoinej przyczyny co by chyba bardziej mnie dobilo
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:myślałam o tym Kochana...ja już chyba nie mam czasu na odpoczynki...właściwie to odpoczywałam cały czerwiec, lipiec i sierpień po poronieniu w maju więc chyba wystarczy
Poza tym mi się cykle teraz zaczynają od początku miesiąca a do iui muszę być 3 dc u gina i na stymulację więc jak mi okres wyskoczy około 1-go stycznia to mogę zapomnieć w styczniu o iui bo mój gin od 31.12 do 05.01 nie przyjmuje więc kolejny cykl będę miała w plecy a też nie łudzę się że uda mi się w pierwszym podejściu do iui -
amelia04072006 wrote:strasznie mi ulżyło ze juz nie musze wszystkiego robic na czas. oby nic sie teraz zlego nie wydarzylo.
amelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:nie planuję testa na razie i żadnych objawów na ciążę nie mam więc jedynie dla bezpieczeństwa zrobię jak będę lutę odstawiać a to chyba wypada w sobotę o ile dobrze pamiętam
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:ja mam tak Kochana...przyczyny konkretnej brak bo niski progesteron na pewno nie jest u mnie przyczyną bo jeżeli iza zaszła z progesteronem 11, sylwia z progesteronem 13 a mój najniższy w cyklu owulacyjnym wynosi około 15 to o czym mowa?
-
amelia04072006 wrote:bo do iv jeszcze za wczesnie ??
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:ja mam tak Kochana...przyczyny konkretnej brak bo niski progesteron na pewno nie jest u mnie przyczyną bo jeżeli iza zaszła z progesteronem 11, sylwia z progesteronem 13 a mój najniższy w cyklu owulacyjnym wynosi około 15 to o czym mowa?
mik82 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:tak bardzo bym chciala zeby sie wam udało
i jeszcze w to wierzę, ale coraz mniej jest we mnie tej wiary...