X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    bedzie dobrze u mnie jakos sobie poradze, albo z nim albo bez niego, wczoraj jeszcze poruszylismy sprawdze dziecka, i skoro on nie bedzie chcial posunac sie ani do iui ani do ifv to niech chociaz zrobi to co moze i bedziemy miec czyste sumienie, wiec czas poakze co z tego bedzie, bo w sobote wygarnelam mu ze niewiele brakuje aby sie przelalo i zeby odeszla
    mowilas ze nie dawno sie wprowadziliscie do nowego domu, moze on jest tym zmeczony i potrzebuje troche czasu zeby sie przestawic.
    moze on tak jak moj baran, nie chce dziecka tylko nie potrafi tego powiedziec i kaze ci sie domyślać :(

taki charakterki sa ciazkie do rozgryzienia :/

Cwalinka lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    ja tam lubilam popijac cole w ciazy to byl jakis mus musze i koniec
    ja tez :D . nie przesadzam z iloscia ale jakos lepiej sie czuje po niej :)

Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    mowilas ze nie dawno sie wprowadziliscie do nowego domu, moze on jest tym zmeczony i potrzebuje troche czasu zeby sie przestawic.
    moze on tak jak moj baran, nie chce dziecka tylko nie potrafi tego powiedziec i kaze ci sie domyślać :(

taki charakterki sa ciazkie do rozgryzienia :/
    w nowym domu mieszkamy juz 1,5 roku, i ciekawe czym by byl zmeczony :P
    ostatnio mi powiedzial ze chce, bo cos ostatnio tez na pograniczy wymiany zdan bylo, i mowil ze ... aaa juz wiem cos o Jowi poszlo i on do mnei ze ty checsz kolejne dziecko, a ja do niego ze wydawalo mi sie ze chcemy, a on tak ja tez chce, wiec teoretcznie chce
    ale z gadka wczoraj ze moze nie jest nam pisane drugie dziecko, ze mam sie cieszyc ze jest Jowitka i takie inne bzdety. tak wiem ciesze sie ze chociaz ja mam, ale nie tego czlowiek chcial, chcial wiecej,

amelia04072006 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybcia gdzie ty sie chowasz co????

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    w nowym domu mieszkamy juz 1,5 roku, i ciekawe czym by byl zmeczony :P
    ostatnio mi powiedzial ze chce, bo cos ostatnio tez na pograniczy wymiany zdan bylo, i mowil ze ... aaa juz wiem cos o Jowi poszlo i on do mnei ze ty checsz kolejne dziecko, a ja do niego ze wydawalo mi sie ze chcemy, a on tak ja tez chce, wiec teoretcznie chce
    ale z gadka wczoraj ze moze nie jest nam pisane drugie dziecko, ze mam sie cieszyc ze jest Jowitka i takie inne bzdety. tak wiem ciesze sie ze chociaz ja mam, ale nie tego czlowiek chcial, chcial wiecej,
    moj tez mowil ze chce a pozniej zostawial mnie na lodzie kiedy tyrzeba bylo sie zabrac do pracy. kiedy sie okazalo ze jestem w ciazy to wypalil ze to ja chcialam nie on. ja nie chcialam zeby maluda byla sama a ze mam swoje lata to wiedzialam ze nie ma zbyt duzo czasu przede mna- juz nie mowie o roznicy wieku miedzy dzieciakami. a jak twoj maz z libido ??

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    moj tez mowil ze chce a pozniej zostawial mnie na lodzie kiedy tyrzeba bylo sie zabrac do pracy. kiedy sie okazalo ze jestem w ciazy to wypalil ze to ja chcialam nie on. ja nie chcialam zeby maluda byla sama a ze mam swoje lata to wiedzialam ze nie ma zbyt duzo czasu przede mna- juz nie mowie o roznicy wieku miedzy dzieciakami. a jak twoj maz z libido ??
    na libido jego nie narzekam, tez nie chce zeby Jowi byla sama, juz widze ze brakuej jej rodzenstwa, od zawsze mowilam ze ja jedynaka dobrze nie dam rady wychowac i juz to wychodzi

• mik82 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo :-)
    Mam chwilunię więc wpadłam z kawką

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 09:41

amelia04072006, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    na libido jego nie narzekam, tez nie chce zeby Jowi byla sama, juz widze ze brakuej jej rodzenstwa, od zawsze mowilam ze ja jedynaka dobrze nie dam rady wychowac i juz to wychodzi
    faceci takich problemow nie rozumieja :/ . ja gdzie kolwiek ide to wszyscy mi sie pytaja czy amelia jest jedynaczka bo podobno ma typowe zachowanie dla jedynaka. nawet ostatnio p. neurolog powiedziala ze rodzenstwo dla niej to najlepsze lekarstwo na wszystkie problemy :)
    niech on sie okresli co zamierza zrobic . jesli chce dziecka to niech zrobi badania jesli nie chce to tez niech powie to raz i konkretnie.
    przechodzilam przez to wiec domyslam sie ze nie jest ci łatwo :(

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mik82 wrote:
    Hejo :-)
    Mam chwilunię więc wpadłam z kawką
    hej mikus :) <3
    powaznie myslisz o iui - iv czy co tam ??

Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane <3 ja wyszłam wyniki będą dzisiaj popołudniu albo jutro rano . Wiec liczę ze jednak się wyrobią na dzisiaj . Poczytam was już jak wrócę br zimno . Nie dobrze się tak przyzwyczaić do auta :-/ buziaki do później <3

amelia04072006, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Hej Kochane <3 ja wyszłam wyniki będą dzisiaj popołudniu albo jutro rano . Wiec liczę ze jednak się wyrobią na dzisiaj . Poczytam was już jak wrócę br zimno . Nie dobrze się tak przyzwyczaić do auta :-/ buziaki do później <3
    nie moge cie liznąć bo masz wykres ukryty wiec pamietaj ze pamietam :) <3

Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Mik
    czesc Staraczka, oby wyniki byly dzisiaj

amelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    faceci takich problemow nie rozumieja :/ . ja gdzie kolwiek ide to wszyscy mi sie pytaja czy amelia jest jedynaczka bo podobno ma typowe zachowanie dla jedynaka. nawet ostatnio p. neurolog powiedziala ze rodzenstwo dla niej to najlepsze lekarstwo na wszystkie problemy :)
    niech on sie okresli co zamierza zrobic . jesli chce dziecka to niech zrobi badania jesli nie chce to tez niech powie to raz i konkretnie.
    przechodzilam przez to wiec domyslam sie ze nie jest ci łatwo :(
    dokladnie, powiedzial ze w tym roku sie nie zbada bo z kasa ciezko ale po nowym orku jzu dopilnuej bedzie to jego ostateczna decyzja, albo wzo albo przewoz, stresy mi nie potrzebne :*

amelia04072006, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    dokladnie, powiedzial ze w tym roku sie nie zbada bo z kasa ciezko ale po nowym orku jzu dopilnuej bedzie to jego ostateczna decyzja, albo wzo albo przewoz, stresy mi nie potrzebne :*
    a moze on sie wstydzi tego badania i dlatego tak to przeciaga ??

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    a moze on sie wstydzi tego badania i dlatego tak to przeciaga ??
    juz raz robilismy to badanie, ale te wyniki niezbyt dokaldne sa i moga byc przeklamane bo mala ilosc materialu do badania byla, czuje sie niekonfortowo podczas badania z mysle ze ma to zrobic do kubeczka, no coz to tylko jedno badanie, ja rozkaldalam nogi do HSG i nie narzekam wiec niech sie przelamie i pokaze w ten sposob czy che tego dziecka czy nie

mik82, Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    juz raz robilismy to badanie, ale te wyniki niezbyt dokaldne sa i moga byc przeklamane bo mala ilosc materialu do badania byla, czuje sie niekonfortowo podczas badania z mysle ze ma to zrobic do kubeczka, no coz to tylko jedno badanie, ja rozkaldalam nogi do HSG i nie narzekam wiec niech sie przelamie i pokaze w ten sposob czy che tego dziecka czy nie
    dla faceta argument ze sie nogi rozklada u gina to zaden argument. oni sa delikatniejsi :/ wiec trzeba dbac o ich komfort.
    moj jak jest chory albo cos go boli to wszyscy o tym wiedza a jak ktos inny choruje to tego nie widzi i nie slyszy.
    z badaniem jest podobnie- cholerne panienki :/

Cwalinka, Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    dla faceta argument ze sie nogi rozklada u gina to zaden argument. oni sa delikatniejsi :/ wiec trzeba dbac o ich komfort.
    moj jak jest chory albo cos go boli to wszyscy o tym wiedza a jak ktos inny choruje to tego nie widzi i nie slyszy.
    z badaniem jest podobnie- cholerne panienki :/
    dokladnie panienki :/
    no ale nie chce sie dzis zamartwiac, dalam mu ten czas do stycznia wiec niech bedzie, a tym czasem podzialamyz dongiem i postaram sie ogrniczyc piwka jego i fajeczki

amelia04072006, mik82, Redhotka lubią tę wiadomość

• mik82 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    hej mikus :) <3
    powaznie myslisz o iui - iv czy co tam ??
    chciałabym naturalnie ale przestałam wierzyć w cuda więc myślę o iui bardzo poważnie i to chyba jednak nie od nowego roku a w kolejnym cyklu :-/

amelia04072006, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

Starania od 12.2012
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • mik82 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia a Ty jak się czujesz?

amelia04072006 lubi tę wiadomość

Starania od 12.2012
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png

Wysłany: 24 listopada 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    dokladnie panienki :/
    no ale nie chce sie dzis zamartwiac, dalam mu ten czas do stycznia wiec niech bedzie, a tym czasem podzialamyz dongiem i postaram sie ogrniczyc piwka jego i fajeczki
    moj wazy ponad 100kg. pali, źle się odżywia, w ogole o siebie nie dba. zaczelam sie zastanawiac czy jego żołnierzyki istnieją :). na badanie tez bym go nie namówiła :/
    dzieka Bogu jakims cudem sie udało, ale dla mnie dong i inocuda byly juz ostatnia deska ratunku. ostatni cykl to cykl ktory na samym poczatku juz zostal przeze mnie skreslony, nie chcialo mi sie mierzyc tempki, tylko dwa serduszka byly wiec olalam go sobie. to zmeczenie teraz to tez jest chyba efekt tych wszystkich nerwow ktore byly :(

25staraczka25 lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

‹‹ 3326 3327 3328 3329 3330 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ