Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Cwalinka wrote:bedzie dobrze u mnie jakos sobie poradze, albo z nim albo bez niego, wczoraj jeszcze poruszylismy sprawdze dziecka, i skoro on nie bedzie chcial posunac sie ani do iui ani do ifv to niech chociaz zrobi to co moze i bedziemy miec czyste sumienie, wiec czas poakze co z tego bedzie, bo w sobote wygarnelam mu ze niewiele brakuje aby sie przelalo i zeby odeszla
moze on tak jak moj baran, nie chce dziecka tylko nie potrafi tego powiedziec i kaze ci sie domyślać
taki charakterki sa ciazkie do rozgryzienia
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:mowilas ze nie dawno sie wprowadziliscie do nowego domu, moze on jest tym zmeczony i potrzebuje troche czasu zeby sie przestawic.
moze on tak jak moj baran, nie chce dziecka tylko nie potrafi tego powiedziec i kaze ci sie domyślać
taki charakterki sa ciazkie do rozgryzienia
ostatnio mi powiedzial ze chce, bo cos ostatnio tez na pograniczy wymiany zdan bylo, i mowil ze ... aaa juz wiem cos o Jowi poszlo i on do mnei ze ty checsz kolejne dziecko, a ja do niego ze wydawalo mi sie ze chcemy, a on tak ja tez chce, wiec teoretcznie chce
ale z gadka wczoraj ze moze nie jest nam pisane drugie dziecko, ze mam sie cieszyc ze jest Jowitka i takie inne bzdety. tak wiem ciesze sie ze chociaz ja mam, ale nie tego czlowiek chcial, chcial wiecej,amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:w nowym domu mieszkamy juz 1,5 roku, i ciekawe czym by byl zmeczony
ostatnio mi powiedzial ze chce, bo cos ostatnio tez na pograniczy wymiany zdan bylo, i mowil ze ... aaa juz wiem cos o Jowi poszlo i on do mnei ze ty checsz kolejne dziecko, a ja do niego ze wydawalo mi sie ze chcemy, a on tak ja tez chce, wiec teoretcznie chce
ale z gadka wczoraj ze moze nie jest nam pisane drugie dziecko, ze mam sie cieszyc ze jest Jowitka i takie inne bzdety. tak wiem ciesze sie ze chociaz ja mam, ale nie tego czlowiek chcial, chcial wiecej,Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:moj tez mowil ze chce a pozniej zostawial mnie na lodzie kiedy tyrzeba bylo sie zabrac do pracy. kiedy sie okazalo ze jestem w ciazy to wypalil ze to ja chcialam nie on. ja nie chcialam zeby maluda byla sama a ze mam swoje lata to wiedzialam ze nie ma zbyt duzo czasu przede mna- juz nie mowie o roznicy wieku miedzy dzieciakami. a jak twoj maz z libido ??
-
Hejo
Mam chwilunię więc wpadłam z kawkąWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 09:41
amelia04072006, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:na libido jego nie narzekam, tez nie chce zeby Jowi byla sama, juz widze ze brakuej jej rodzenstwa, od zawsze mowilam ze ja jedynaka dobrze nie dam rady wychowac i juz to wychodzi
. ja gdzie kolwiek ide to wszyscy mi sie pytaja czy amelia jest jedynaczka bo podobno ma typowe zachowanie dla jedynaka. nawet ostatnio p. neurolog powiedziala ze rodzenstwo dla niej to najlepsze lekarstwo na wszystkie problemy
niech on sie okresli co zamierza zrobic . jesli chce dziecka to niech zrobi badania jesli nie chce to tez niech powie to raz i konkretnie.
przechodzilam przez to wiec domyslam sie ze nie jest ci łatwoCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Kochane
ja wyszłam wyniki będą dzisiaj popołudniu albo jutro rano . Wiec liczę ze jednak się wyrobią na dzisiaj . Poczytam was już jak wrócę br zimno . Nie dobrze się tak przyzwyczaić do auta
buziaki do później
amelia04072006, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Hej Kochane
ja wyszłam wyniki będą dzisiaj popołudniu albo jutro rano . Wiec liczę ze jednak się wyrobią na dzisiaj . Poczytam was już jak wrócę br zimno . Nie dobrze się tak przyzwyczaić do auta
buziaki do później
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:faceci takich problemow nie rozumieja
. ja gdzie kolwiek ide to wszyscy mi sie pytaja czy amelia jest jedynaczka bo podobno ma typowe zachowanie dla jedynaka. nawet ostatnio p. neurolog powiedziala ze rodzenstwo dla niej to najlepsze lekarstwo na wszystkie problemy
niech on sie okresli co zamierza zrobic . jesli chce dziecka to niech zrobi badania jesli nie chce to tez niech powie to raz i konkretnie.
przechodzilam przez to wiec domyslam sie ze nie jest ci łatwoamelia04072006, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:dokladnie, powiedzial ze w tym roku sie nie zbada bo z kasa ciezko ale po nowym orku jzu dopilnuej bedzie to jego ostateczna decyzja, albo wzo albo przewoz, stresy mi nie potrzebne :*
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:a moze on sie wstydzi tego badania i dlatego tak to przeciaga ??
mik82, Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:juz raz robilismy to badanie, ale te wyniki niezbyt dokaldne sa i moga byc przeklamane bo mala ilosc materialu do badania byla, czuje sie niekonfortowo podczas badania z mysle ze ma to zrobic do kubeczka, no coz to tylko jedno badanie, ja rozkaldalam nogi do HSG i nie narzekam wiec niech sie przelamie i pokaze w ten sposob czy che tego dziecka czy nie
wiec trzeba dbac o ich komfort.
moj jak jest chory albo cos go boli to wszyscy o tym wiedza a jak ktos inny choruje to tego nie widzi i nie slyszy.
z badaniem jest podobnie- cholerne panienkiCwalinka, Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:dla faceta argument ze sie nogi rozklada u gina to zaden argument. oni sa delikatniejsi
wiec trzeba dbac o ich komfort.
moj jak jest chory albo cos go boli to wszyscy o tym wiedza a jak ktos inny choruje to tego nie widzi i nie slyszy.
z badaniem jest podobnie- cholerne panienki
no ale nie chce sie dzis zamartwiac, dalam mu ten czas do stycznia wiec niech bedzie, a tym czasem podzialamyz dongiem i postaram sie ogrniczyc piwka jego i fajeczkiamelia04072006, mik82, Redhotka lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:hej mikus
powaznie myslisz o iui - iv czy co tam ??amelia04072006, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:dokladnie panienki
no ale nie chce sie dzis zamartwiac, dalam mu ten czas do stycznia wiec niech bedzie, a tym czasem podzialamyz dongiem i postaram sie ogrniczyc piwka jego i fajeczki. na badanie tez bym go nie namówiła
dzieka Bogu jakims cudem sie udało, ale dla mnie dong i inocuda byly juz ostatnia deska ratunku. ostatni cykl to cykl ktory na samym poczatku juz zostal przeze mnie skreslony, nie chcialo mi sie mierzyc tempki, tylko dwa serduszka byly wiec olalam go sobie. to zmeczenie teraz to tez jest chyba efekt tych wszystkich nerwow ktore byly25staraczka25 lubi tę wiadomość