Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sorrki ze tak zniklam z nienacka ale zorganizowana rybka niewliczyla w dzien dzisiejszy zaklocen porzadku dnia i wpadl moj tata i mnie pilnie wola polecialam a on chcial zebym wypila se z nimi kawe :- P. asha niezaznaczylam jeszcze sluzu bo wpadlam na chile na wykres polatalam po innych wykresach i jakos tak zlecialo..zaraz spadam bo ide po syna potem obiad kawa itp a i musze mojego udobruchac bo wczoraj mnial focha ze zamowilam pieska i tak troszke bez jego zgody bo niepytalam bo wiedzialam ze nie bedzie chcial..on chcial tylko rybki ktorym teraz ja wymieniam wode bo hahi niema maz niby czasu..uwielbiam zwierzeta i gdybym mogla to bym miala ich mnostwo :- P ale znajac zycie hihi hahai zrobie mezowi dobrze i bedzie dobrze <3papatki kochane..postaram sie jutro lepiej zorganizowac..
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:Sorrki ze tak zniklam z nienacka ale zorganizowana rybka niewliczyla w dzien dzisiejszy zaklocen porzadku dnia i wpadl moj tata i mnie pilnie wola polecialam a on chcial zebym wypila se z nimi kawe :- P. asha niezaznaczylam jeszcze sluzu bo wpadlam na chile na wykres polatalam po innych wykresach i jakos tak zlecialo..zaraz spadam bo ide po syna potem obiad kawa itp a i musze mojego udobruchac bo wczoraj mnial focha ze zamowilam pieska i tak troszke bez jego zgody bo niepytalam bo wiedzialam ze nie bedzie chcial..on chcial tylko rybki ktorym teraz ja wymieniam wode bo hahi niema maz niby czasu..uwielbiam zwierzeta i gdybym mogla to bym miala ich mnostwo :- P ale znajac zycie hihi hahai zrobie mezowi dobrze i bedzie dobrze <3papatki kochane..postaram sie jutro lepiej zorganizowac..
Wybaczonerybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Wybaczone
spadam bede moze pozniej a jak nie to jutro milego dzionka slonka moje
ciesze sie bardzo ze tu trafilam ze was mam fajnue jest tak nieraz pogadac poplotkowac wyzalic sie a i nawet nieraz z wami pomilczec
papa znikam..juz mnie niema papa
Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:Hihi dziekuje bardzo
spadam bede moze pozniej a jak nie to jutro milego dzionka slonka moje
ciesze sie bardzo ze tu trafilam ze was mam fajnue jest tak nieraz pogadac poplotkowac wyzalic sie a i nawet nieraz z wami pomilczec
papa znikam..juz mnie niema papa
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny