Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:ja nawet nie wiem czy sie obrazil czy cos
a jak pytalam to stwierdzil ze po prostu mu ochorta przeszla i tyle i nie umie tego wytlumaczyca nie że nie umie wytłumaczyć . To normalne przecież że czasem czuje się dyskomfort ale oni tego nie zrozumia
-
Cwalinka wrote:ja nawet nie wiem czy sie obrazil czy cos
a jak pytalam to stwierdzil ze po prostu mu ochorta przeszla i tyle i nie umie tego wytlumaczyc
pewnie przykro ci sie zrobilo
troche chujnia ze wogole nie wzial pod uwage jak ty sie czujesz
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:ale faktem jest ze ostatnio wydaje mi sie ze mniej delikatny sie zrobil
chyba czeka nas rozmowa o pieszczeniu albo musze jakos delikatniej uwage zwracac no juz sama nie wiem
moze dzis bedzie lepiej bo mnie sie znowu bzyczec chcejak się tak powtarza
-
Cwalinka wrote:ale faktem jest ze ostatnio wydaje mi sie ze mniej delikatny sie zrobil
chyba czeka nas rozmowa o pieszczeniu albo musze jakos delikatniej uwage zwracac no juz sama nie wiem
moze dzis bedzie lepiej bo mnie sie znowu bzyczec chce
Was to chyba czeka rozmowa o wszystkim -
nick nieaktualnyAsha wrote:
pewnie przykro ci sie zrobilo
troche chujnia ze wogole nie wzial pod uwage jak ty sie czujesz
ale wczesniej sprbowalam go na nowo rozochocic a on nic twarda sztuka byla -
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:no nie powiem przykro mi bylo, nawet lezki do oczu mi poplynely, odwrocilam sie na dupe okrylam sie swoja koldra i poszlam spac
ale wczesniej sprbowalam go na nowo rozochocic a on nic twarda sztuka byla
Ale moze mu warto powiedziec o tym jak sie czulas jak sie tak zachowal -
nick nieaktualnyAsha wrote:Ale moze mu warto powiedziec o tym jak sie czulas jak sie tak zachowal
a jak mu zaproponowalam wieczorek przy swiecach i kominku odpowiedzial moze
no nie wiem poczkemay zobacyzmy -
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:pomysle, bo jak sie dzis pytalam czy wszystko ok to powiedzial ze tak
a jak mu zaproponowalam wieczorek przy swiecach i kominku odpowiedzial moze
no nie wiem poczkemay zobacyzmy
Moze u nie tak...ale mi chodzi o twoje uczucia a nie o jegoCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:no nie powiem przykro mi bylo, nawet lezki do oczu mi poplynely, odwrocilam sie na dupe okrylam sie swoja koldra i poszlam spac
ale wczesniej sprbowalam go na nowo rozochocic a on nic twarda sztuka bylaAsha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:No to koniecznie musicie pogadać . Wyrzucić z siebie wszystko . Bo później juz tyle się tego nazbiera że nie będziecie umieli juz o tym gadać .
Wlasnie
I niewazne ze on ci powiedzial ze ok, tu chodzi o ciebie, o to jak ty sie czujesz, jak on ma wiedziec ze sprawia ci przykrosc albo robi cos nie tak jak mu o tym nie mowisz? -
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:wiem kochanie
jak sie jeszcze raz taka sytuacja powtorzy to mu powiem
bo moze faktycznie wtedy za ostro reagowalam
Moze taka sama sie nie powtorzy ale beda inne a ty sama placzesz zamiast mu powiedziec jak sie czujeszRedhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny