Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ci faceci to mają jakieś zboczenie z tym krzątaniem w kuchnimarnut wrote:Kuchnia, mhmmm - mój mówi, że go kręci jak się "krzątam"
o cokolwiek miałoby chodzić.
Mik, jak samopoczucie dzisiaj?
Samopoczucie chujowe, bo już wiem co mi ten jebany test w sobotę pokaże, dlatego tak mało mnie dziś z Wami bo nie chcę humoru psuć -
nick nieaktualnyNie szukam drabiny czekam aż wróci cipa przykleiłam jej kartkę na drzwi i będzie sprzątać sucz
nie ma wyjścia normalnie jej opony poprzebijam

A z teściami tak jest mój jest ekspertem w każdej dziedzinie
szczerze porażka jeśli chodzi o rozmowy . Lubię z nim piwa się napic i tyle ale jak zaczyna jakiś "poważniejszy"temat uciekam 
Cwalinka no to może zadziała na twojego
kuś kochana Kuś 
Hej miki
jak tam dzień zleciał ? 
Asia nam zaginęła w akcji
marnut, Cwalinka, mik82, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie da się zepsuć czegoś co jest popsutemik82 wrote:Ci faceci to mają jakieś zboczenie z tym krzątaniem w kuchni

Samopoczucie chujowe, bo już wiem co mi ten jebany test w sobotę pokaże, dlatego tak mało mnie dziś z Wami bo nie chcę humoru psuć
. Nie krępuj się więc.
Wiem, że jesteś umiarkowanie optymistyczna co do testu, ale ja trzymam kciuki! Nie może być tak, że Iza zgarnęła całą pulę
!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak nie popijałaś szklanką mleka - to popijCwalinka wrote:dobra kuchnia ogarnieta

zaraz bede nowu grac w Jowi
kurde po dongu mi sie dalej odbija
. Bo szkoły są dwie - jedna mówi o tym, żeby z mlekiem nie mieszać, bo się będzie odbijało a druga wręcz przeciwnie
.
Ehhh...czas dzieciaki ubierać i idziemy. Do później
!
mik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:dobra kuchnia ogarnieta

zaraz bede nowu grac w Jowi
kurde po dongu mi sie dalej odbija
ja cały czas myślę brać czy nie brać
ale chyba nie ma wyjścia 
Pije cały czas ten inofolic narazie .
Głowa mnie boli cała
teraz zaczęła
Migrena mnie bierze coś tak czuję
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDo później . Miłego spacerkumarnut wrote:Jak nie popijałaś szklanką mleka - to popij
. Bo szkoły są dwie - jedna mówi o tym, żeby z mlekiem nie mieszać, bo się będzie odbijało a druga wręcz przeciwnie
.
Ehhh...czas dzieciaki ubierać i idziemy. Do później
!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH