X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skonczylas juz 1 piwko czy nie :O

25staraczka25 lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Cyrk mamy teraz z pradem hahah kurwa :-/ jutro wlasciciel przyjezda :-/
    Ja nie mogę :-D
    Moja sasiadka mi kartkę napisała ale postarala się i na kompie żeby ładnie było :-D wydrukowała i jedna w skrzynce zostawiła a druga pod drzwiami :-D ale przeprosiła i takie tam pierdoly . Nie wzruszyła mnie zbytnio :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Skonczylas juz 1 piwko czy nie :O
    Kończę ja się delektuje a dwa pełny brzuch mam :-D

Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Moja sasiadka mi kartkę napisała ale postarala się i na kompie żeby ładnie było :-D wydrukowała i jedna w skrzynce zostawiła a druga pod drzwiami :-D ale przeprosiła i takie tam pierdoly . Nie wzruszyła mnie zbytnio :-P
    a posprzatala?

marnut lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:

Hahahahah na kompie :-D ja pierdole hahha to na gowno nie miala czasu zeby sprzatnac ale na pisanie listow na kompie miala hahhahaha zajebiscie hahhahaah

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    a posprzatala?
    Tia na pewno :-/
    Nie możemy się spotkać . Przecież byłam w domu wieczorem to mi tak podrzuciła tylko i uciekła na to wychodzi :-/ wie że zła jestem ;-)

marnut lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Kończę ja się delektuje a dwa pełny brzuch mam :-D

No bo ja czekam z drugim na ciebie :-D

25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Hahahahah na kompie :-D ja pierdole hahha to na gowno nie miala czasu zeby sprzatnac ale na pisanie listow na kompie miala hahhahaha zajebiscie hahhahaah
    No kurwa starannie chciała także mam w dwóch kopiach z podpisem :-D dobrze że zdjęcia nie dorzuciła :-P

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Tia na pewno :-/
    Nie możemy się spotkać . Przecież byłam w domu wieczorem to mi tak podrzuciła tylko i uciekła na to wychodzi :-/ wie że zła jestem ;-)
    za fraki ja i niech sprzata

marnut lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Hahahahah kurwa zajebiscie hahhaha ja chodzilam pic hahahah zamiast sie modlic hahahaha i tez lekcji nie bylo hahahah
    My musiałyśmy się modlić, żeby zacząć pić - tak podłej jakości były to jabole :D. No i groziło nam nieklasyfikowanie do następnej klasy z powodu ilości opuszczonych zajęć z angielskiego :D także my na granicy balansowałyśmy ;)

Cwalinka lubi tę wiadomość

• Iza75 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane :-)
    chciałam Was troche nadrobic zanim weszłam...
    mik, Ania, staraczka tulam <3 <3 <3 cóż moge więcej powiedziec..takie chujowe nastroje każda z nas zna..wracaja jak bumerang i jak człowiek juz myśli, ze sie ogarnał i sie nie podda to znowu to samo :-(
    Zuza ale mysle, że to jest dobry pomysł z przyjazdem do PL :-)...a no i mną to sie kochanie nie przejmuj..bo ja doskonale wiem, że to żarty były i nic przeciwkomojej osobie :-) tylko chciałąm zebyscie wiedziały zemisie przykro zrobiło bo sytuacje mam teraz delikatnie mówiac stresującą :-/

marnut widziałam kropka, cudaczek :-) jeszcze troszke i będzie serduszko :-)

cwalinka nie przesadzasz Ty z tymi cwiczeniami??? ja bym chyba zdechła, nie mowie ze w tej chwili ale w ogole...ja pierdole podziwiam :-)

Asia <3
    no i co tam?

Asha, Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    No kurwa starannie chciała także mam w dwóch kopiach z podpisem :-D dobrze że zdjęcia nie dorzuciła :-P

Hahahah no zajebista jest hahhaha nastepnym razem pewnie fote dorzuci hahahah

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    za fraki ja i niech sprzata
    No musze ja tego nie tknę . Chyba też jej telegram napisze z "prośbą" o posprzątanie ;-)

marnut, Cwalinka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    mik, Ania, staraczka tulam <3 <3 <3 cóż moge więcej powiedziec..takie chujowe nastroje każda z nas zna..wracaja jak bumerang i jak człowiek juz myśli, ze sie ogarnał i sie nie podda to znowu to samo :-(
    Zuza ale mysle, że to jest dobry pomysł z przyjazdem do PL :-)...a no i mną to sie kochanie nie przejmuj..bo ja doskonale wiem, że to żarty były i nic przeciwkomojej osobie :-) tylko chciałąm zebyscie wiedziały zemisie przykro zrobiło bo sytuacje mam teraz delikatnie mówiac stresującą :-/

cwalinka nie przesadzasz Ty z tymi cwiczeniami??? ja bym chyba zdechła, nie mowie ze w tej chwili ale w ogole...ja pierdole podziwiam :-)

Asia <3

no i co tam?

No co tam co tam.....czekam i czekam nie B-) hahahhaah

marnut, Iza75 lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    No musze ja tego nie tknę . Chyba też jej telegram napisze z "prośbą" o posprzątanie ;-)

I poprzestanie hahhaah zrzucania gowna znienacka hahahha

Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Izus
    nie daje rade od 2 do 3 razy tygodniowo to nie tak zle
    lubie te poniedzialkowe i piatkowe zajecia bo daja popalic wszystki miesnia i czlowiek wie ze zyje, ale z kondycha mnie juz lepiej tylko ten moj wstretny pecherz nie daje mozliwosci wykonywac wszystkich cwiczen

Iza75 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dubel <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 20:19

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide po drugie...nie ruszac sie B-)

Iza75 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:

Asia <3
    no i co tam?
    <3 <3

• Iza75 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    No co tam co tam.....czekam i czekam nie B-) hahahhaah
    no tak, bo co innego nie ;-)

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
‹‹ 3425 3426 3427 3428 3429 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ