Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Cyrk mamy teraz z pradem hahah kurwa
jutro wlasciciel przyjezda
Moja sasiadka mi kartkę napisała ale postarala się i na kompie żeby ładnie byłowydrukowała i jedna w skrzynce zostawiła a druga pod drzwiami
ale przeprosiła i takie tam pierdoly . Nie wzruszyła mnie zbytnio
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Ja nie mogę
Moja sasiadka mi kartkę napisała ale postarala się i na kompie żeby ładnie byłowydrukowała i jedna w skrzynce zostawiła a druga pod drzwiami
marnut lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Ja nie mogę
Hahahahah na kompieja pierdole hahha to na gowno nie miala czasu zeby sprzatnac ale na pisanie listow na kompie miala hahhahaha zajebiscie hahhahaah
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Hahahahah na kompie
ja pierdole hahha to na gowno nie miala czasu zeby sprzatnac ale na pisanie listow na kompie miala hahhahaha zajebiscie hahhahaah
dobrze że zdjęcia nie dorzuciła
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Hahahahah kurwa zajebiscie hahhaha ja chodzilam pic hahahah zamiast sie modlic hahahaha i tez lekcji nie bylo hahahah
. No i groziło nam nieklasyfikowanie do następnej klasy z powodu ilości opuszczonych zajęć z angielskiego
także my na granicy balansowałyśmy
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Witajcie kochane
chciałam Was troche nadrobic zanim weszłam...
mik, Ania, staraczka tulamcóż moge więcej powiedziec..takie chujowe nastroje każda z nas zna..wracaja jak bumerang i jak człowiek juz myśli, ze sie ogarnał i sie nie podda to znowu to samo
Zuza ale mysle, że to jest dobry pomysł z przyjazdem do PL...a no i mną to sie kochanie nie przejmuj..bo ja doskonale wiem, że to żarty były i nic przeciwkomojej osobie
tylko chciałąm zebyscie wiedziały zemisie przykro zrobiło bo sytuacje mam teraz delikatnie mówiac stresującą
marnut widziałam kropka, cudaczekjeszcze troszke i będzie serduszko
cwalinka nie przesadzasz Ty z tymi cwiczeniami??? ja bym chyba zdechła, nie mowie ze w tej chwili ale w ogole...ja pierdole podziwiam
Asia
no i co tam?
Asha, Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:Witajcie kochane
mik, Ania, staraczka tulamcóż moge więcej powiedziec..takie chujowe nastroje każda z nas zna..wracaja jak bumerang i jak człowiek juz myśli, ze sie ogarnał i sie nie podda to znowu to samo
Zuza ale mysle, że to jest dobry pomysł z przyjazdem do PL...a no i mną to sie kochanie nie przejmuj..bo ja doskonale wiem, że to żarty były i nic przeciwkomojej osobie
tylko chciałąm zebyscie wiedziały zemisie przykro zrobiło bo sytuacje mam teraz delikatnie mówiac stresującą
cwalinka nie przesadzasz Ty z tymi cwiczeniami??? ja bym chyba zdechła, nie mowie ze w tej chwili ale w ogole...ja pierdole podziwiam
Asia
no i co tam?
No co tam co tam.....czekam i czekam niehahahhaah
marnut, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczesc Izus
nie daje rade od 2 do 3 razy tygodniowo to nie tak zle
lubie te poniedzialkowe i piatkowe zajecia bo daja popalic wszystki miesnia i czlowiek wie ze zyje, ale z kondycha mnie juz lepiej tylko ten moj wstretny pecherz nie daje mozliwosci wykonywac wszystkich cwiczenIza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:Witajcie kochane
Asia
no i co tam?