Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Juz predzej z budda bym sie dogadala niz tutaj w katolickim z kimkolwiek
.
Asha, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Jak byłam w liceum to nie znosiłam lekcji angielskiego, nudna była baba i wiedziła mniej niż najgorszy uczeń. Z kumpelą przed każdymi zajęciami zanosiłyśmy prośby do wszelkiej maści bogów, coby lekcji nie było - Jahwe nie pomógł, Allah nie pomógł, ale jak poprosiłyśmy Buddę to babki miesiąc nie było
.
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Jak byłam w liceum to nie znosiłam lekcji angielskiego, nudna była baba i wiedziła mniej niż najgorszy uczeń. Z kumpelą przed każdymi zajęciami zanosiłyśmy prośby do wszelkiej maści bogów, coby lekcji nie było - Jahwe nie pomógł, Allah nie pomógł, ale jak poprosiłyśmy Buddę to babki miesiąc nie było
.
Hahahahah kurwa zajebiscie hahhaha ja chodzilam pic hahahah zamiast sie modlic hahahaha i tez lekcji nie bylo hahahahWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 20:03
25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:moje dziecko dotalo glupawki i chichra sie do podlogi
a wlasnie mialam isc ja polozyc
to jest zarazliwe bo maz tez sie zaczal chichrac
Zuzia to do mnie w PL bedziesz miec rzut beretem
A co dalas jej forum do poczytaniaCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Jak byłam w liceum to nie znosiłam lekcji angielskiego, nudna była baba i wiedziła mniej niż najgorszy uczeń. Z kumpelą przed każdymi zajęciami zanosiłyśmy prośby do wszelkiej maści bogów, coby lekcji nie było - Jahwe nie pomógł, Allah nie pomógł, ale jak poprosiłyśmy Buddę to babki miesiąc nie było
.
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Jak przyjechałam tutaj poszłam do collegu żeby język podszkolić ale jak nauczyciel zapytał się mnie jak napisać ingredients to podziękowałam i poprzestałam na czytaniu książek
Hahahahah oni maja nasrane w tych szkolach hahha...ja mam wlasnie uczniow z takich szkol hahahahha25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:moje dziecko dotalo glupawki i chichra sie do podlogi
a wlasnie mialam isc ja polozyc
to jest zarazliwe bo maz tez sie zaczal chichrac
Zuzia to do mnie w PL bedziesz miec rzut beretem
To trzeba będzie się styknąćCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny