Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:No nie da wlasnie, wszystko jedno z kim bym nie rozmawiala...a moj stary rozumie przez co przeszlam w duzym stopniu bo raz ze mu tlumaczylam na 300 sposobow a dwa ze go na terapie ze soba zaciagnelam wiec wie czego sie boje i tez wie co jego czekac moze jak cos pojdzie nie tak
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:No nie da wlasnie, wszystko jedno z kim bym nie rozmawiala...a moj stary rozumie przez co przeszlam w duzym stopniu bo raz ze mu tlumaczylam na 300 sposobow a dwa ze go na terapie ze soba zaciagnelam wiec wie czego sie boje i tez wie co jego czekac moze jak cos pojdzie nie tak
. Tu się kurwa nawet nie da nic sensownego powiedzieć
. Jakby się człowiek nie obrócił - tak dupa z tył wychodzi.
-
marnut wrote:Masz naprawdę patową sytuację Asha
. Tu się kurwa nawet nie da nic sensownego powiedzieć
. Jakby się człowiek nie obrócił - tak dupa z tył wychodzi.
Wiem i wcale nie oczekuje od was ze bedziecie mi doradzac bo to nie ten etap25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Taaa...raczej o swoją kasę
, toż wizyty płatne
!
Ale przed Świętami chce zobaczyć, czy serce bije czy...będę musiała iść do szpitala na dłużej.
Oboje jesteśmy dobrej myśli, ale tak w razie "w", to wolałabym tak Świąt nie spędzać.
będzie dobrze
serduszko na pewno zacznie bić a lepiej się położyć na jeden dzień niż tyle pieniędzy płacić a w szpitalu to duzo zrobią i bedziesz miala spokój na jakiś czas
tak myślę
marnut, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Ale chcę Ci badania w szpitalu zrobić za darmoche
będzie dobrze
serduszko na pewno zacznie bić a lepiej się położyć na jeden dzień niż tyle pieniędzy płacić a w szpitalu to duzo zrobią i bedziesz miala spokój na jakiś czas
tak myślę
Ja tam mysle ze wogole sie polozyc lepiej na calyczas hahah oczywiscie nie w szpitalu ale w domu hahahahah25staraczka25, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Wiem i wcale nie oczekuje od was ze bedziecie mi doradzac bo to nie ten etap
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:To nawet nie o doradzanie chodzi, ale zwykłe podtrzymanie na duchu. Skoro na ciąży zależy Ci tak samo jak na dziecku, to naprawdę dupa blada. Albo mus zacząć się modlić. Wszystko jedno do kogo, byle skutecznie.
No z modleniem to tez u mnie nie bardzo hahahhahamarnut, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Jadę i zjadłam do tego 3 hot dogi
i się nie ruszam oprócz palców żeby pisać
Ja jade zaraz z drugim ale jak pije to nie jem
Don' t stop me now!!!!! HahahahahWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 19:54
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Ja tam mysle ze wogole sie polozyc lepiej na calyczas hahah oczywiscie nie w szpitalu ale w domu hahahahah
. Ale nie mówię - plan jest taki, żeby dostać zwolnienie lekarskie z pieczątką szpitala
. Zawsze to wiarygodniejsze
.
staraczka wrote:To teżleżenie jest fajne
Znam też inne fajne pozycje. Polecić
?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 19:55
25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość