Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:czesc Izus
nie daje rade od 2 do 3 razy tygodniowo to nie tak zle
lubie te poniedzialkowe i piatkowe zajecia bo daja popalic wszystki miesnia i czlowiek wie ze zyje, ale z kondycha mnie juz lepiej tylko ten moj wstretny pecherz nie daje mozliwosci wykonywac wszystkich cwiczenAsha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:To pierwsze postaw jego teraz i leczyć kochana! My cię tu przypglnujemy
25staraczka25, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:czesc Izus
nie daje rade od 2 do 3 razy tygodniowo to nie tak zle
lubie te poniedzialkowe i piatkowe zajecia bo daja popalic wszystki miesnia i czlowiek wie ze zyje, ale z kondycha mnie juz lepiej tylko ten moj wstretny pecherz nie daje mozliwosci wykonywac wszystkich cwiczen25staraczka25, Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Nie przejmuj się ja dziś też pozwoliłam sobie na więcej i lepiej mi z tym tylko piwo miejsca nie ma i Asha mnie przegania
No ja z drugim jadei tak ladnie z pianka sobie polalam
soczek by sie przydal ale nie mam
Cwalinka, 25staraczka25, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:w poniedzialek bede dzwonic zeby sie umowic na wizyte ale nie wiem czy da sie go wyleczyc inaczej niz przez zabieg
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:w poniedzialek bede dzwonic zeby sie umowic na wizyte ale nie wiem czy da sie go wyleczyc inaczej niz przez zabieg
To zrobisz zabieg jak bedzie trzeba ...to nie jest duzy zabieg i juz sie nie nastawiaj na najgorsze tylko idz pogadaj najpierwCwalinka, 25staraczka25, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Nie wiem jakie mają metody leczenia . Jaka by nie była konieczna wyjścia nie masz no chyba że wolisz się męczyć i czuć cały czas nie komfortowo
w sumei dosc mam tego
bo nawet z Jowi na trampolinie skakac nie moge
25staraczka25, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Nie przejmuj się ja dziś też pozwoliłam sobie na więcej i lepiej mi z tym tylko piwo miejsca nie ma i Asha mnie przegania
jedziesz jedziesz kochana,za mnie tez prosze i bez wymowek
Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość