Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Nie no nie ma z tym problemu jak wraca to ja i tak za nim on się położy to odpływam ale zazwyczaj koło 1 się kładziemy dlatego ja się nie mierze wcześniej niż 7:30
No to 1 to pozno, a o ktorej wstajecie ? Razem wstajecie? O ktorej on wstaje ? Razem z nim wstajesz? Ale fajnie ze czekasz na niego ja tez czekam na swojego -
nick nieaktualnyAsha wrote:No to 1 to pozno, a o ktorej wstajecie ? Razem wstajecie? O ktorej on wstaje ? Razem z nim wstajesz? Ale fajnie ze czekasz na niego ja tez czekam na swojego
on najwcześniej idzie do pracy na 9 wiec jak tak to wstaje o 8
to kwestia przyzwyczajenia
musze czekac ja nie lubie sama zasypiać musze wiedzieć że on jest .
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Razem wstajemy
on najwcześniej idzie do pracy na 9 wiec jak tak to wstaje o 8
to kwestia przyzwyczajenia
musze czekac ja nie lubie sama zasypiać musze wiedzieć że on jest .
Nooo...ja tez tak mam ze mi ciezko zasnac jak go niema hahah cos w tym jest...a juz wogole jak w lozku go nie mabo to ze w domu jest to jeszcze nie wszystko
samej mi ciezko zasnac...w dzien spoko ale w nocy kiepsko
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Nooo...ja tez tak mam ze mi ciezko zasnac jak go niema hahah cos w tym jest...a juz wogole jak w lozku go nie ma
bo to ze w domu jest to jeszcze nie wszystko
samej mi ciezko zasnac...w dzien spoko ale w nocy kiepsko
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Jakos sie tak czlowiek przyzwyczaja
ale z tego co z nim gadalam to on ma to samo ...jak ja do pl pojechalam pare lat temu to on wogole nie mogl spac
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Przyzwyczajenie bezpieczeństwo w moim przypadku chyba też troska czy wszystko okej itd
To tez napewno, bo sie zastanawiamy czy dotrze do domu bezpiecznie i sie czujemy bezpieczniej jak jest przy nas25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny