Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Witam, po bzykaniu juz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 21:15
Iza75, mik82 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:tez ma dwoje dzieci i nie chcial wiecej. a teraz sika ja widzi mala
No to tamten tez przychodzi do malego itd ale oni nie sa razem bo ma jej strasznie za zle, ze podjela decyzje o jego zyciu za jego plecamiIza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pompon wrote:Ja co prawda też wpadkowo za pierwszym razem, ale nikt nie narzekał.. Za to mam koleżankę, gdzie pękła im gumka, od razo tabletkę po a i tak dzieciaczek jest na świecie. Nie odgadnione
Jak ma byc to bedzie...nie ma rady, a jak nie to zebym nie wiem co i gownogigsa, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:No to tamten tez przychodzi do malego itd ale oni nie sa razem bo ma jej strasznie za zle, ze podjela decyzje o jego zyciu za jego plecami
Asha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:szczerze to ja na miejscu faceta tez bym sie wkurwila..
Bo po mimo tego ze on dziecko kocha itd, musi kase placic na niego itd ktorej nie ma bo ma jeszcze corke i na nia alimenty placi...wiec go wpierdolila na maksa....a jak tylko pojdzie nie tak po jej mysli to go straszy sadami itp -
Asha wrote:Bo po mimo tego ze on dziecko kocha itd, musi kase placic na niego itd ktorej nie ma bo ma jeszcze corke i na nia alimenty placi...wiec go wpierdolila na maksa....a jak tylko pojdzie nie tak po jej mysli to go straszy sadami itp