Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:No u nas tez tak bylo dopoki przyjacieli nie zaprosilam do domu i nie olalam staran
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:nie moj niekaze niechce mi zamowic..ale jak se dorobie kaski to se zamowie a co niech patrzy jak dzialam
moj lubi bardzo z pytoinkiem dzialac ze mna
on by chcial jeszcze taki co imituje wytryskAsha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:ale wy razem sie macie tym bawic
moj lubi bardzo z pytoinkiem dzialac ze mna
on by chcial jeszcze taki co imituje wytrysk
A sa takie
Kurwa widze do tylu jestem mus poczytac hahahah
Moj tam tez lubi jak go smyram narzedziem hahahha -
rybka wrote:baterie sie wyczerpaly nawet niewiem czy mozna je wymienic ale to nie jest jakies mocno drogie zakupie przy okazji
No moze to jest pomysl, zacznij od tego skoro na to sie zgadzal a potem moze jakies nowe zacznij wprowadzac ....ja swojemu powiedzialam ze wy macieCwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:No moze to jest pomysl, zacznij od tego skoro na to sie zgadzal a potem moze jakies nowe zacznij wprowadzac ....ja swojemu powiedzialam ze wy macie
-
rybka wrote:Ale to niemy se kupilismy dostalismy kiedys pod choinke od mikolaja (czytaj mojej siostry) moj jakos niedaje sie namowic za szybko na jakies nowosci w lozku ciezko jest z tym
To namow moze siostre zeby ci kupila na urodziny przyjaciela i wtedy bedzie z glowy juz nie bedziesz musiala go namawiacrybka, Cwalinka lubią tę wiadomość